O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Chateau Belá
Chateau Belá - máte skúsenosť so svadbou?
helenkawedding
Pred 4 rokmi
2
Svadobná kapela - Západné Slovensko
Zdravím :slight_smile: Hľadám svadobnú kapelu, ktorá má aj starejšího, hrá aj vystrájačky a harmoni…
helenkawedding
Pred 4 rokmi
2
Spev v kostole
Dobrý deň, hľadám ochotných ľudí, ktorí by prišli zaspievať tzv. mládežnícke piesne /piesne ktoré s…
lusia88
Pred 4 rokmi
4
Ako ovplyvniť rýchlejší rast vlasov?
Ahojte dievcata, mozte mi poradit co mam pouzivat, ake zazraky :-D aby mi rychlejsie rastli vlasy?…
simonitta457
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
5
6
161
Kaderníčka okolie Komárna a Nových Zámkov
Ahojte baby.. hľadám šikovnú kaderníčku z okolia Komárna alebo Nových Zámkov ktorá by prišla k nám …
niki353
Pred 4 rokmi
4
Svadobné obrúčky NR, NZ
Ahojte žienky, chcela by som sa spýtať tie ktoré ste z okolia Nz alebo Nr odkiaľ ste mali obrúčky ?…
niki353
Pred 4 rokmi
1
Ako riešiť svadobné šaty veľkosti 46, 48?
Šaty 46,48. Požičať? Dať ušiť? Behať po salónoch, alebo objednať z internetu? Rozmýšlam nad stránko…
nikola_korytiakova
Pred 4 rokmi
1
2
49
Hľadám vizážistku a kaderníčku na svadobné líčenie v RK a okolí
Ahojte, hľadám šikovnú vizážistku a kaderníčku na svadobné líčenie a účes na deň 26.6.2021 z Ružomb…
selmalia
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Make up a účes PE, TO, PD
Ahojte prosím poraďte šikovnú slečnu na svadobný make up a účes okres Prievidza, Partizánske, Topoľ…
monikab15
Pred 4 rokmi
1
Petícia za sobášny obrad nad 6 osôb
https://www.peticie.com/peticia_za_sobany_obrad_nad_6_oso
marianka_pis
Pred 4 rokmi
10
Moje šaty
Ahojte baby mam taky problem, ktory sa tyka mojich svadobnych siat. Ked si ich obleciem bez podprse…
jarunka11
Pred 4 rokmi
12
Vizážista a kaderník Prešov
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať neviete o niekom kto ponúka vizážistické a kadernícke služby tu …
medulienka2112
Pred 4 rokmi
2
Kedy sa dávajú darčeky ako poďakovanie rodičom?
Cawte žienky chcela som sa opytat kedy sa davaju darceky ako podakovanie rodicom my mame preglejko…
zuzedko
Pred 4 rokmi
1
2
42
Svadba v Turecku
prosím vie mi niekto poradiť aké doklady potrebujem a kto mi ich vydá , ked sa chcem vydávať v Ture…
zuzedko
Pred 4 rokmi
3
Svadobná grafika
Ahojte budúce nevestičky, Ak by ste potrebovali spraviť nejaký jednoduchý návrh na svadobné oznáme…
lucia600
Pred 4 rokmi
1
Makeup 4.9.2021
Ahojte, hľadám kozmetičku,ktorá by dokázala za mnou prísť 4.9.2021 do Oravskej Lesnej a nalíčiť mňa…
barbarapacalova
Pred 4 rokmi
5
Svadba na chate?
Ahojte, keďže je situácia taká aká je, rozmýšľame čo s našou svadbou. Obrad je vybavený a nebudeme …
nikiki29
Pred 4 rokmi
13
TERNO PB, SOU STROJARSKE SALA
Ahojte dievcata, mate skusenosti s tymito dvomi salami? Mame okolo 130 hosti, takze mame problem sa…
andy_88
Pred 4 rokmi
1
Kameraman 25.9.2021 BA
Dobrý deň, zháňam svadobného kameramana na natočenie krátkeho klipu zo svadobného dňa. Termín - 2…
viktor_gubka_visuals
Pred 4 rokmi
2
Krajčírka Košice, Košice-okolie
Zdravím Vás, máte niekto kontakt na šikovnú krajčírku z Košíc prípadne okolia, ktorá mi vie ušiť/up…
biab
Pred 4 rokmi
2
CATERING CELÉ SK
Už mi je jedno odkiaľ, máte s nejakým cateringom skúsenosti? Josip sme už doma prebrali... Potrebuj…
maranello_ristorante
Pred 4 rokmi
2
Svadobná cesta s dieťaťom - tipy
Ženy, ktoré už ste sa vydávali tehotné alebo s menšími deťmi, ako ste riešili svadobnú cestu? My už…
sunygirl
Pred 4 rokmi
2
Svadobna kytica - dobre kvetinarstvo v BA
Ahojte zienky, nevedeli by ste poradit dobre kvetinarstvo v BA na svadobnu kyticu a pierko pre zeni…
turanska
Pred 4 rokmi
4
Kaderníčka Zvolen a okolie
Ahojte je tu nejaká šikovná kaderníčka na 10.4.2021 ktorá by ma učesala v svadobný deň? Zvolen, Žia…
drakaria
Pred 4 rokmi
1
Hladam Dj-a
Dobry den, hladam Dj-a na nasu svadbu 20.8.2021 v Kosiciach. Prosim ak o niekom viete kontaktujte m…
didaa13
Pred 4 rokmi
3
Svadobné šaty na mieru Ke/Ba
Ahojte hľadám šikovnu krajčirku ktorá by mi vedela ušiť netradične svadobné šaty na mieru.Keďže sva…
bazza
Pred 4 rokmi
2
Laserová epilácia
Ahojte žienky, máte niektorá skúsenosti s alexandritovým laserom? :slight_smile:
lubinka24
Pred 4 rokmi
1
Šitie svadobných šiat - ZA, NO
Ahojte, viete mi prosím doporučiť nejakú šikovnú krajčírku na ušitie svadobných šiat? Žilina - Náme…
andieek
Pred 4 rokmi
1
Hľadám kameramana, fotografa a Dj na svadbu v Brezne
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či je tu niekto taký, kto by mi vedel poradiť ohľadom nejakého sup…
kvetka146
Pred 4 rokmi
8
Skúsenosti s iZlato
Rada by som sa opytala, ake mate skusenosti s iZlato ? Mam od nich zasnubny prsten. Ku kazdemu naku…
david_krajci
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
74
1
2
…
100
101