O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Nie je výška rezervácie vysoká?
Ahojte. Zaujámal by ma váš názor a vaše skúsenosti. Páčia sa nám priestory hotela pod lipou v modre…
otazkafoto
Pred 5 rokmi
16
Ako ste si stihli spraviť výzdobu?
Máme mať obrad o 15, žiadne pytačky, obrad a zábava na jednom mieste kde budeme mať aj ubytovanie. …
jrsvadba
Pred 5 rokmi
19
Dobrý deň nedaruje niekdo svadobne šaty veľkosť 36-38
Dobrý deň nedarujete niekdo svadobne šaty chceme sa s prijatelom zobrať no je to fin.tazke ale pomo…
klariena
Pred 5 rokmi
7
Hudba 30.1.2021 Poprad
Dobrý deň, hľadáme hudobnú skupinu alebo didžeja na svadbu 30.1.2021 v Poprade. Ďakujem
elaaa123
Pred 5 rokmi
7
Hudobná skupina HS BONUS z Podskália
Mala som svadbu 12,10,2019 a zničili my ju muzikanti a aby som zabranila tomu aby sa to stalo ešte …
duso78
Pred 5 rokmi
2
Tri duby golf resort - skúsenosti?
Ahojte, chcela by som sa spýtať dievčat, čo mali svadbu na Troch duboch, či ste boli spokojné, ci b…
mirka3211
Pred 5 rokmi
1
Agentúra Wedding day - skúsenosti
Ahojte, máte niekto prosím skúsenosti s výzdobou od agentúry Wedding Day? Ďakujem krásne.
amelie22
Pred 5 rokmi
1
Krásne netradičné miesto na svadbu - Prešov a okolie
Ahojte nemate nejake typy na netradicnu svadobnu salu pre cca 130ludi? Vychod najlepsie Po okolie..…
sonicka_kov
Pred 5 rokmi
2
sponzor fóra
Fotograf Bojnice, júl 2021
Dobrý deň, hľadám fotografa na našu svadbu v Bojniciach, 17.7.2021. Len na cca 4 - 5 hodín poobed…
romusenda
Pred 5 rokmi
17
Svadobný salón Orava Kysuce
Dobrý deň. Mám svadbu 4.9.2021 a ešte nemám šaty. Mám pocit , že teraz je ten správny čas začať to …
anelli_sk
Pred 5 rokmi
3
Nákup svadobných šiat v Poľsku - sú salóny otvorené?
Ahojte chcela by som sa opýtať či náhodou niekto nebol teraz niekedy v Poľsku? Čítala som že hranic…
anelli_sk
Pred 5 rokmi
6
Hľadám starejsieho
Dorby deň, neviete mi odporučiť nejaké skúseného starejsieho? Okres ZH termín 17.04.2021
01aninka01
Pred 5 rokmi
1
Spevácky zbor Poprad
Ahojte baby, neviete mi poradiť spevácky zbor, ktorý by nám prišiel zaspievať do kostola - okolie P…
lusia88
Pred 5 rokmi
1
Spev v kostole - okres Malacky
Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím odporúčiť niekoho na spev do kostola v okrese Malacky ? ďa…
svadobnyzborba
Pred 5 rokmi
5
Predám termín
Ahojte, keďže sme ostali so snúbencom čakať babätko, musíme náš termín preložiť lebo by sme to nest…
nikolaziak
Pred 5 rokmi
1
Svadba v Gazdovskom dvore v Prešove - skúsenosti
Ahojte, mali ste niekto svadbu v Gazdovskom dvore v PO? Boli ste spokojní? Jedlo bolo ok? Príst…
nikola295
Pred 5 rokmi
8
Oblečenie na neformálnu svadbu v záhrade
Zdravím, s priateľom plánujeme svadbu v lete, a predstavujeme si to tým štýlom, že úradná svadba a …
smoulinaeva
Pred 5 rokmi
6
Kde sa dajú kúpiť pekné látky na svadobné šaty?
chcem si dat usit svadobne saty a chcela by som sa vas opytat na vas nazor: aku latku kupit na take…
najsvadba
Pred 5 rokmi
13
Poradte mi pls dobreho dj.
Ahojte, prosim Vas vie mi niekto poradit dobreho a za rozumnu cenu DJ? Svadba bude na vychode(okre…
ludkaveng
Pred 5 rokmi
4
Huslový doprovod k obradu v Terchovej
Ahojte, planujeme obrad 18.12. v Terchovej mal by sa konat vonku. Zhanam hudobny doprovod. Obrad bu…
fsenky
Pred 5 rokmi
4
Hudobná skupina alebo dj pre Kežmarok a okolie
Ahojte máme svadbu 18.6.2016 ale nemáme hudobnú skupinu ani dj. Sme z Kežmarku. Mohli by ste nieko…
fsenky
Pred 5 rokmi
13
Svadba v Stodolienke u Hricka - skúsenosti
Rada by som sa dozvedela viac o skúsenostiach so Stodolienkou u Hricka, ktorá sa nachádza v Hanušov…
miriam_muchova
Pred 5 rokmi
1
Aké miesto odporúčate na svadbu v Prešove?
Ahojte, chcem sa informovat...mali ste niekto svadbu v areali Farmer, Išľa prip. ako pekne m iesto…
janinah
Pred 5 rokmi
16
Hľadám starožitné zrkadlo pre zasadací poriadok
Ahojte, chcem vas poprosit o radu. Viete mi niekto poradit, kde by som mohla zohnat resp.si pozicat…
ferdzi39
Pred 5 rokmi
10
Hľadám Svadobné topánky
Zdravím všetkých, skúšam či sa náhodou u niekoho nenájdu tieto topánky. Originál je to Vera Wang. V…
pavla2301
Pred 5 rokmi
3
Kaderníčka Žilina
Ahojte, hľadám dáku fajn kaderníčku v Žiline. Svadbu máme teraz v decembri vo štvrtok. Viete dakoh…
oli1x
Pred 5 rokmi
2
Hľadáme kaderníčku Poprad 30.01.2021
Dobrý deň, hľadáme kaderníčku, ktorá má voľno 30.01.2021 a bola by ochotná prísť urobiť účesy domov…
elaaa123
Pred 5 rokmi
1
Hudobná skupina Signál z Vyšnej Sitnice
Ahojte všetci spominam si ako som pred rokom stresovala a hladala hudbu ja . Odporucania na skupinu…
alimraja
Pred 5 rokmi
13
Svadba pre cca 40 ľudí - jún 2021 Bratislava a okolie
Ahojte. Hľadáme nieaky priestor na hostinu pre cca 40ludi ak by bolo možné doniesť si vlastné koláč…
slavobrany
Pred 5 rokmi
4
Reštaurácia na svadbu - Bratislava
Ahojte, Odporucte mi prosím reštauráciu poprípade miestnosť, hotel na svadbu pre 50ludi. Cenovo pr…
slavobrany
Pred 5 rokmi
9
1
2
…
108
109
110
111
112
…