O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kvetova vyzdoba Topolcany a okolie
Ahojte je tu nevesta ktora riesila vyzdobu zo zivych kvetov a ma skusenosti s nejakou firmou v okol…
11katy11
Pred 5 rokmi
5
Greenery vyzdoba -cena
ahojte dievcata ... prosim vas ..kolko vas priblizne vysla vyzdoba v style greenery ... pripadne ak…
luxdecor
Pred 5 rokmi
5
Kvetinové stojany
Dobrý deň, potrebujeme kvetinové stojany na exterierovu svadbu na 11.9.2020 do Malaciek. Hľadáme ko…
luxdecor
Pred 5 rokmi
4
Svadobná výzdoba BB, ZV, RK
Ahoj :slight_smile: Prosím vás neviete mi poradiť niekoho na svadobnú výzdobu? Okolie BB a ZV poprí…
luxdecor
Pred 5 rokmi
5
Predmanželská príprava - Michalovce a okolie
Ahojte momentálne opatrenia zasahujú do svadieb ako červík do jabka. My máme mať svadbu na druhý ro…
romusenda
Pred 5 rokmi
4
Fotograf nové zámky,nitra a okolie
Ahojte,hladame fotografa na dátum 17.7.2021.Najlepšie v okolí Nové Zámky alebo Nitra.
kamilburansky
Pred 5 rokmi
6
Fotograf na svadbu 19.6.2021 Rožňava
Ahojte, hľadáme fotografa na svadbu, ideálne z okolia Rožňavy alebo Košíc. Vďaka za tipy :slight_sm…
nikoletka258
Pred 5 rokmi
2
Svadobné obrúčky. Kde a za koľko kúpiť?
baby, pozeram, pozeram, ale nenasla som tu podobnu temu, tak som vas chcela poprosit o info, ze kde…
anelle13
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
23
24
710
sponzor fóra
Fotograf Michalovce
Zdravím. Viete mi poradiť svadobného fotografa v Michalovciach? Pripadne aj jeho nejaký web alebo …
katarina_mihalikova
Pred 5 rokmi
9
Zlaté obrúčky za dobrú cenu prípadne recenzia na glamira.sk
ahojte, dajte tip,prípadne aj s fotkou vašich obrúčok, kde kúpiť za dobrú cenu zlaté prstene. Hľadá…
zdenka_ozdincova
Pred 5 rokmi
15
Viditeľné tetovanie na svadbe - áno/nie?
Ahojte ženušky, mám teraz takú dilemu. Strašne sa mi páčia tetovania (už mám 4), teraz premýšľam ve…
candice_charlie_mcqueen
Pred 5 rokmi
10
Licenie okolie Nových Zámkov alebo Nitry
Ahojte, hľadám sikovnu babu na svadobne licenie ktorá je voľna 17.7.2021. Najlepšie z okolia Nové …
niki353
Pred 5 rokmi
2
3.7.kamera+fotograf
Dobry den Hladame fotografa+ kameramana 3.7.2021 Modra Fotografie by sme nechceli umelecke, s rozny…
jrsvadba
Pred 5 rokmi
5
Dj okolie Nové Zámky alebo Nitry
Ahojte milé žienky, zháňame dja+ moderátora (bolo by dobré neakeho vtipneho :slight_smile: ) na te…
djcooper
Pred 5 rokmi
2
Svadba 30.10.2020 a celoplošné testovanie
Ahojte, sú to nejaké nevesty, ktoré majú svadbu 30.10.2020? Ako to spravíte, ak bude už od tohto dň…
romusenda
Pred 5 rokmi
10
Hľadám speváčku + klavír do kostola v Nitre, 8/2017
Ahojte, zhaname spevacku do kostola(august 2017, Nitra), ktora by dokazala toto: https://www.you…
svadobnyzborba
Pred 5 rokmi
14
Hudba na svadobny pochod
Ahojte, zaujimalo by ma ci poznate nejakeho organistu Prievidza okolie alebo paci sa mi aj ziva hud…
svadobnyzborba
Pred 5 rokmi
3
Vedel by mi prosím niekto poradiť gitaru + spev na svadbu na západnom Slovensku?
Okolie Ba.
svadobnyzborba
Pred 5 rokmi
6
Spev a gitara na obrad v Prievidzi
Ahojte neviete poradit niekoho kto spieva a hra na gitaru na obradoch v PD? Dakujem
svadobnyzborba
Pred 5 rokmi
9
Organ a spev
Ahojte, prosím poraďte mi niekoho z okolia Levíc prípadne NR. Dátum svadby: 20.10.2018. Vopred …
svadobnyzborba
Pred 5 rokmi
3
Hladame kameramana NO,TS,RK,LM,MT,ZA
Ahojte :slight_smile: Hladame kameramana na svadbu 26.6.2021 :slight_smile: poprosim kontakty do ko…
vvstudio
Pred 5 rokmi
4
Spev v kostole - trnavský kraj
Ahojte nevesty z trnavského kraja. Prosím Vás neviete mi odborucit nejakú speváčku alebo aj nejakú…
svadobnyzborba
Pred 5 rokmi
7
Spev v kostole - odporučíte niekoho?
Ahojte, prosím vás, neviete mi niekto doporučiť speváčku s krásnym hlasom do kostola...? Páčilo by …
svadobnyzborba
Pred 5 rokmi
15
Fotograf/kameraman v SL
Dobry den, chcem vas poprosit o tipy na kameramanov a fotografov v okoli Starej Lubovne (popripade …
kamilburansky
Pred 5 rokmi
5
Aké máte skúsenosti s Lucid Style - vizáž na svadbu?
Ahojte baby máte niektorá rezerve u Lucid budúci rok. Mne povedala, že bookuje až po Novom roku a t…
kris_tin257
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
114
Vizážistka na 1.5.21 v KE
Ahojte. Hľadám vizážistku na 1.5.2021 v Košiciach :slight_smile:
kba
Pred 5 rokmi
1
Bieliace pero na zuby
kocky mate niektora skusenosti s bieliacimi perami na zuby? nasla som opat zlavu a neviem, ci do t…
janohano
Pred 5 rokmi
1
2
35
Fotograf Martin, Žilina - september/október 2021
Dobrý deň, hľadám fotografa na svadbu a posvadobné fotenie v mesiacoch september/október budúceho …
nikoletka258
Pred 5 rokmi
8
Nizke svadobne topanky vel.42
Ahojte, svadbicka je o mesiac a pol:slight_smile: a ja nemam este definitivne vybrate ani saty, nie…
11katy11
Pred 5 rokmi
7
Kameraman - prievidza
Ahojte buduce nevesticky :) Rada by som sa s vami poradila, ci by ste mi odporucili dobreho kameram…
viktor_gubka_visuals
Pred 5 rokmi
12
1
2
…
110
111
112
113
114
…