O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hypermobilita. Máte skúsenosť?
Máte niekto skúsenosti s dg."hypermobilita"? stručne: je to stav, keď sú väzy a kĺby extrémne uvoľ…
hocijaky_hocikto
Pred 5 rokmi
1
2
44
Svadobny salon KE
Ahojte, rada by som sa spytala, ci ma niektora z vas skusenost so svadobnym salonom French Boulevar…
17kris
Pred 5 rokmi
3
Poraďte súbor na čepčenie - Nitriansky kraj
Viete mi poradiť folklórny súbor na čepčenie - Nitriansky kraj?
sofi0707
Pred 5 rokmi
5
Svadba na jar 2021? Alebo kedy vlastne?
Ahojte, tie ktore planujete na buduci rok na jar ako to znasate? Ja uz som raz svadbu prekladala al…
sofi0707
Pred 5 rokmi
24
Hľadáme fotografa na 26.6.2021
Ahojte, hľadáme skúseného fotografa na našu svadbu dňa 26.6.2021 (okolie Ružomberka)., prípadne aj…
selmalia
Pred 5 rokmi
6
Urgent vizazistka kadernik
Ahojte, hladam vizazistku kadernicku na svadbu 5.12.2020 v Galante. Najlepsie by bolo Galanta a oko…
wewuliatko2910
Pred 5 rokmi
1
DJ na svadbu 11.9.2021, Rosenthal Ružindol
Ahojte, Chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o info na voľných DJ-ov (a zároveň moderátorov v jed…
djivvan
Pred 5 rokmi
3
Hudobny sprievod na svadobny obrad
Dobry den, prosím vas zhaname na svadbu 2.8 hudobny sprievod idealne husle spev, repertoar idealne …
svadobnyzborba
Pred 5 rokmi
3
sponzor fóra
Svadba 7.11.2020 - aké sú teraz opatrenia?
Ahojte. Je tu niekto kto má svadbu 7.11.2020? Ako to teraz vlastne je? Svadba o 2 ľudí v kostole al…
michaela_g848
Pred 5 rokmi
17
Kapacita ľudí na svadbe v roku 2021
Dorby deň prajem chcem sa informovať ako to je zo svadamy neviete či bude v roku 2021 dovolené ka…
effie_7
Pred 5 rokmi
2
Civilny sobas mimo sobasnych dni / svadba mimo uradu
Mala som sa vydat 24.10. Matrika v Tatrach neumoznila sobas mimo siene, pretoze to vraj zakazal pri…
mala_cibulka
Pred 5 rokmi
7
Hudobná skupina Signál (Vyšnej Sitnica)
Ahojte, novsie recenzie na skupinu Signal? Ako hraju? Bavili sa svadobcania? Dakujem
alimraja
Pred 5 rokmi
1
Nedarí sa nám to
Ahojte. S manželom sme mali svadbu pred piatimi mesiacmi. Čakali sme so sexom až do svadby, nakoľko…
molisia
Pred 5 rokmi
9
Čo po obrade, keď hostina je zakázaná?
Ahojte nevesticky, čo máte teraz termín október / november. Čo máte v pláne robiť potom po obrade ?…
molisia
Pred 5 rokmi
8
Kongresová sála Lineas Prešov
Ahojte. Prosím vás o čo najaktuálnejšie informácie o sále Lineas v Prešove, najlepšie osobné skúsen…
danuskakom
Pred 5 rokmi
1
Zmena zajednaného kameramana 7 mesiacov pred svadbou
Ahojte :slight_smile: Prosim Vás nastala taka situácia..Zajednali sme si kameramana cca 5-6mesiac…
01janka
Pred 5 rokmi
15
Neviem ako ďalej
Dobry den ... S mojim manželom som uz 15rokov s toho 8rokov ako manželia... Zo zaciatku bolo vsetlo…
rapunzell
Pred 5 rokmi
13
Malé sukulenty ako darček pre svadobných hostí
Ahojte :slight_smile: Chcela by som sa Vás opýtať, či máte skúsenosti s darčekmi pre hostí v podo…
tessa04
Pred 5 rokmi
16
Obrad vonku v chladných mesiacoch - skúsenosti
Ahojte, čakáme bábo a chceli by sme sa vziať ešte pred jeho narodením. Chceli by sme mať obrad vonk…
lalia33
Pred 5 rokmi
9
Vizážistka Martin
Ahojte,😊 Zháňam vizazistku na svadbu bud priamo z Martina alebo ak nebude mat problem s cestovaním…
luci116
Pred 5 rokmi
1
Zmena v skupine GEROC’K - nestratili na kvalite?
Ahojte nevesticky, ;-) prave som sa dozvedela, ze v skupine GEROC’K doslo k personalnym zmenam. Rad…
sunnylen
Pred 5 rokmi
5
Svadobná výzdoba východné Slovensko
Dobrý deň prajem všetkým, poznáte niekto nejakého dekoratéra/dekoratérku, príp. svadobnú agentúru, …
alexka02
Pred 5 rokmi
2
Romantik, Dolná Streda?
Ahojte, mal niekto svadbu v Romantiku, Dolna Streda? Skúsenosti, dojem? :slight_smile: ďakujem
tinuska12
Pred 5 rokmi
4
Vizážistka , ktorá by prišla domov? 4.9.2021 Okres Námestovo
Ahojte , nejaká šikovná vizážistka ktorá by bola 4.9.2021 ochotná prísť domov líčiť? Oravská Lesná
sisaol
Pred 5 rokmi
1
GEROC’K / Geročaci 2020
Dobrý deň, počul niekto hrať skupinu Geroc’k v roku 2020 po tom ako 5 členov odišlo do skupiny Ger…
mrsmonika
Pred 5 rokmi
1
Majka a Bob - blahoželanie k svadbe
Neviem, ci mi nieco neuniklo, ci to tu uz nebolo, ale neda mi to: Mila Majka a Bob, v mene vsetky…
adamkuric
Pred 5 rokmi
1
2
46
Kadernicka - svadobny uces
Ahojte, prosím, poraďte šikovnú kaderníčku z Rožňavy, príp. blízkeho okolia, ktorá vie robiť pekné …
elsinor19
Pred 5 rokmi
1
Svadobné líčenie - cena
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, koľko asi stojí jednoduché svadobné líčenie? Aké máte skúsenost…
sofkabarbie
Pred 5 rokmi
7
Priestor na svadbu v Žiline a okoli
Prosím porade mi pekne miesto na svadbu do 50 ludi kde by sa dal ideálne urobiť aj obrad. Chceli by…
karin_kebluskova
Pred 5 rokmi
7
Svadobný účes a makeup 12.9.2020 - Nitra a okolie
Dobrý deň, vedeli by ste mi niekoho odporučiť na svadobné líčenie a účes v okolí Nitry? Niekoho och…
lesankalesi
Pred 5 rokmi
5
1
2
…
109
110
111
112
113
…