O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Svadobné oznámenia - uzavretá spoločnosť
Ahojte baby, budem mať tak trochu netypickú otázku. Budeme mať svadbu so 30 hosťami (len najbližšia…
3vittka
Pred 5 rokmi
9
Zmena občianskeho a vodičského po svadbe
Ahojte, nenašla som tu nič také aktuálne, tak sa pýtam emoticon Menili ste si niektorá občiansky a …
3vittka
Pred 5 rokmi
9
Nesprávna dĺžka svadobných šiat - čo sa dá robiť?
Ahojte, chcela by som váš názor. Kúpila som si svadobné šaty, ktoré mi boli veľmi dlhé. Dala som si…
xellia
Pred 5 rokmi
7
Hladame DJ - Modra
Dobry den, hladame DJ ktory nam zahra co sa nam paci po dohode. svadba bude v Modre, 3.7.21, Obrad…
kv_production_slovensko
Pred 5 rokmi
3
Kurz tanca na prvý novomanželský tanec - Žilina
Ahojte :wink: nevie niektorá z vás o nejakom kurze tanca? Chcela by som na svadbe ako prvý tane…
xellia
Pred 5 rokmi
2
Predám svoj termín
Dobrý deň, rada by som PREDALA svoj termín v krásnej sále v prírode v okrese Spišská Nová Ves. Sála…
katka_gajjka
Pred 5 rokmi
1
Kameraman Bardejov
Ahojte, hľadám kameramana na 22.5.2021 v okrese BJ. Viete mi prosím niekoho odporúčiť? Ďakujem :sli…
gabika7
Pred 5 rokmi
2
Svadba v Neco Winery v Modre
Ahojte,mali ste alebo planujete niekto svadbu v Neco Winery v Modre? Pacilo sa Vam? Plusy/minusy? M…
djmike
Pred 5 rokmi
26
sponzor fóra
Voucher na fotenie
Ahojte, keďže sa nám žiaľ svadba zrušila, tak mám na predaj voucher na fotenie v hodnote 145€. Jedn…
matulienocenka
Pred 5 rokmi
1
Make-up artists
Ahojte žienky prosím poraďte mi nejakú úžasnú vizážistku na svadobné líčenie budúci rok, východ -S…
michaela_karchnakova
Pred 5 rokmi
1
Vizážistka z Trenčianskeho kraja.
Hľadám vizážistku (vlasy, make-up) na svadbu 2021, ktorá je z Trenčianskeho kraja a nemusí cestovať…
radka654321
Pred 5 rokmi
2
Fotograf na svadbu 19.6.2020 Košice okolie
Ahojte, prosím poraďte fotografa na svadbu resp. aj kameramana, len krátke video. Ďakujem :slight_…
nika_koreckova
Pred 5 rokmi
3
Vizážistka, ktorá príde domov - Piešťany a okolie
Ahojte nevesticky /budúce nevesticky. Hľadám vizážistku, ktorá príde domov - Piešťany a okolie.
nevestamiska
Pred 5 rokmi
3
Oslava svadby na súkromnom pozemku
Ahojte, myslite že ak spravíme oslavu (30 ľudí) na dvore súkromného pozemku budete to problém ? Vďa…
xellia
Pred 5 rokmi
15
Jednoduche svadobne licenie
Ahojte:slight_smile: nevedeli by ste mi, prosim, poradit niekoho na jednoduche svadobne licenie (al…
zof_i
Pred 5 rokmi
1
Kameraman 21.8.2021 Martin
Dobrý deň, zháňam kameramana na svadbu 21.8.2021 Martin
beatricek
Pred 5 rokmi
6
Kameraman a fotograf - okolie Senica, Skalica, Myjava
Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím odporučiť fotografa a kameramana na svadbu 9/2021. Ideál niekd…
kukucka77
Pred 5 rokmi
5
Kameraman okolie TN kraja(PB,PU...)
Ahojte hľadáme kameramana na 18.9.2021. Obrad bude v PB vo veľkom kostole o 14 hodine. O mieste sa …
kukucka77
Pred 5 rokmi
5
Môžeme ísť po obrade na večeru do reštaurácie?
Ahojte , hostiny sú zakázané , ale klasická večera v restike by mohla byt ok ? Niektorí ste tak mal…
mischela255
Pred 5 rokmi
12
Svadba a koronavírus - ako riešite túto situáciu?
Ahojte dievčatá...máme svadbu 25.4.a netuším čo v tejto situácí. Zatiaľ nám obrad potvrdili s najme…
mischela255
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
63
Sendreiovci na svadbe - máte skúsenosti?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s kapelou Sendreiovci na svadbe, prípad…
turcar
Pred 5 rokmi
4
Preprava autobusom a podgurážení hostia
Ahojte žienky, slečinky, nevestičky :) prosím Vás, máte niektoré skúsenosti s dopravou hostí z …
lessi12
Pred 5 rokmi
15
Reštaurácia Pod zámkom Vígľaš - catering
Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosti s cateringom od tejto reštaurácie, nazývanej a…
ivka554
Pred 5 rokmi
1
Miesto na svadbu cca 50 km od Bratislavy
ahojte, hľadáme miesto cca 50 km od BA pre 35 ľudí s ubytovaním. Ideálne nejaká chata v prírode, al…
11katy11
Pred 5 rokmi
4
Fotograf, Prešov 12.06.2021
Dobrý deň, Hľadáme fotografa na svadbu 12.06.2021 v Prešove (Fintice). Ďakujem za ponuky s cenou. :…
nikoletka258
Pred 5 rokmi
3
Čo ste kupovali z peňazí, ktoré ste dostali do daru?
Do čoho ste ich investovali?
kris_tin257
Pred 5 rokmi
27
DOPYT: svadobná výzdoba 28.8.2021
Dobrý deň, hľadáme firmu na realizáciu svadobnej výzdoby (počet hostí cca do 100) v greenery štýle…
turanska
Pred 5 rokmi
5
Kvetinova slavobrana - Kosice
Ahoj, objednavali ste alebo videli ste prosim niekde kvetinovu slavobranu v Kosiciach, a viete, ak…
anyttt
Pred 5 rokmi
1
Velka svadobna sala v Bratislave
ahojte, snad mi niekto poradi. Podla novych nariadeni noze byt na obrade 1 clovek na 15m stvorcovyc…
ditavan
Pred 5 rokmi
1
Svadba s rozvedeným
Ahojte, je tu niekto, kto žije s rozvedenými mužom, ktorý ma dieťa z predchádzajúceho vzťahu, alebo…
danus235
Pred 5 rokmi
6
1
2
…
111
112
113
114
115
…