O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Jednoduché, elegantné obrúčky.
Ahojte! 😊 Nevesty a ženíchovia, ktorí máte prehľad v ponukách zlatníctviev alebo šperkárov, prosím…
wedding21ad
Pred 5 rokmi
3
Čepčenie - Nové Zámky a okolie
Ahojte, potrebovala by som poradiť, či nemáte nejaký tip na čepčenie/odčepcenie. Hľadám nejaký súb…
as2803
Pred 5 rokmi
4
Vyzdoba v restauracii Welten golf club Bac
Pekny den hladame niekoho, agenturu ktora by nam vyzdobila priestor v restauracii Welten golf club …
veselie
Pred 5 rokmi
4
The best photo
Ahojte nevesty, chcela by som sa opýtať, či ste mali v poslednon čase (2019/2020) skúsenosť s The b…
jujka123
Pred 5 rokmi
1
Golf Club Welten - skúsenosti so svadbou
Ahojte, Mala by som otazocku, ci ma niekto skusenosti s usporaduvanim svadby-exterierovej v golfov…
melmel78
Pred 5 rokmi
9
Tosin David
Podvodník kočky dávajte pozor chce odoslať do zahraničia a pýta všetky moje údaje od karty 🙈
rora
Pred 5 rokmi
3
Svadobné šaty Zoya - skúsenosti
Ahojte nevesty. Mala som pozicane svadobne saty zo Zoya. Bola som aj na zamerani. No v posledny den…
11katy11
Pred 5 rokmi
3
Skúsenosti so salónmi Zoya a Wem v Trenčíne
Ahojte nevesty, som tu nová a neviem sa este celkom dobre zorientovat v tychto temach. Ak mi viete …
11katy11
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
76
sponzor fóra
Svadba v Galicia Nueva - skúsenosti
Ahojte zienky, chcem sa opytat ci ste mali niektora z Vas svadbu v Zamku Galicia Nueva v Halici? Pl…
ivanabell
Pred 5 rokmi
10
Nové opatrenia pre svadby - hrozí úplné zrušenie?
Ahojte.Myslite,ze by mohli zrusit uplne svadby?Dost sa obavam nakolko citam,se chcu nove prisnejsie…
michaelarecht
Pred 5 rokmi
15
Svadba v Galicia Nueva
Dobrý deň prosím vás viete mi niekto napísať v akej cene sa tam pohybuje nájom priestoru na sva…
olivia21
Pred 5 rokmi
1
Svadba v zime - strach zo zhoršenia situácie
Ahojte svadbu mame az v januari ale nikde na nete neviem vycitat ake je momentalne povolene mnozstv…
oveska1
Pred 5 rokmi
4
Čepčenie ZA
Ahojte žienky, viete mi odporučiť folklórny súbor na odčepčenie v Žiline ? Prosím za normálnu cenu …
nikolaziak
Pred 5 rokmi
1
Harmonogram svadobného dňa
Ahojte. Našla som tu síce mnoho podobných diskusií, no stále sa neviem ako časovo usporiadať náš de…
nikiki29
Pred 5 rokmi
12
Fotenie v prípade dažďa Nitra
Baby kde ste mali svadobné fotenie v zlom počasí v Nitre ?
janamartish
Pred 5 rokmi
2
Chiavari stoličky Bratislava
Ahojte, potrebovali by sme prenajať 110ks Chiavari stoličiek na 26.6.2021 v Bratislave. Vedeli by s…
maranello_ristorante
Pred 5 rokmi
4
Zmena priezviska
Ahojte mam taku otazku blbu ale ked si zmenim priezvisko tak kurzy a ceritifakty mi normalne platia…
snubenka75
Pred 5 rokmi
9
Česko-slovenské oznámenie
Ahojte, je tu niekto, kto má zmiešané národnostné manželstvo? Potrebovala by som poradiť ohľadom oz…
dunckonicol
Pred 5 rokmi
2
Fotenie - 2. výročie po svadbe Nitra
Dobrý deň, keďže sa nám blíži výročie chcela by som pre muža ako darček romantické fotenie pre ná…
nvphoto
Pred 5 rokmi
5
Fotograf na 17.10.2020 Bratislava
Zdravím, zhaname fotografa na svadbu ktorá sa bude konať neďaleko Bratislavy v sobotu 17.10.2020. Ď…
dunckonicol
Pred 5 rokmi
10
Ako uchovat peknu svadobnu kyticu
Ahojte, je pondelok po svadbe a chceme posvadobne fotenie az zajtra, v utorok. Kytica vsak uz dnes …
bazza
Pred 5 rokmi
2
Fotenie v interiéri - Trenčín
Ahojte, 25.9.2020 sme mali svadbu v Trenčíne a ako mnohé z vás, tiez som riešila miesto fotenia keď…
claudia22
Pred 5 rokmi
1
Kedy sa vydávať? Napíšte mi svoj názor
Zdravím všetky vydajachtivé žienky! Mám taký problém, s priateľom spolu chodíme už 6 rokov. Mávam …
sweet_moni
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
66
Mali ste svadbu v Modrej Rybe pri Štúrove ?
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či ste mali svadbu alebo či ste boli na svadbe iných v Reštauráci…
zuzkatomi7
Pred 5 rokmi
1
Reštaurácia v Trenčianskej Turnej - Gazdovský dvor
Ahojte dievčatá :slight_smile: Chcela by som dať recenziu na reštauráciu v Trenčianskej Turnej - Ga…
kayka90
Pred 5 rokmi
1
Starejší pán Guliš
Ahojte. Poznáte niekto p. Guliša, ktorý robieva starejšieho? Ak áno, aký je?
11katy11
Pred 5 rokmi
3
Nevhodne oblečená svedkyňa
Ahojte, stala sa mi taka vec ze moja svedkyna si chcela dat na svadbu dlhu ciernu suknu a ruzovy to…
peta_michalickova
Pred 5 rokmi
11
Žiadosť o ruku neprichádza - čo robiť?
Ahojte dievcata, skutocne nepatrim k tym co si takto pytaju radu, ale uz som bezradna. S priatelom …
maslenka
Pred 5 rokmi
14
Svadba 120 ľudí v BA
Ahojte, vedeli by ste odporučiť nejaké pekné miesto na svadbu v Bratislave (bez okolia) pre pribli…
amelie22
Pred 5 rokmi
5
Starejši Dušan Kozovský mali ste ho niekto
Ahojte, poznáte, resp. zažili ste na svadbe tohto starejšieho? Ako ste boli spokojní? Chceli by sm…
terzana777
Pred 5 rokmi
1
1
2
…
113
114
115
116
117
…