O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Svadobné fotenie Nitra a okolie
Ahojte :slight_smile: máme svadbu v sobotu a keďže má pršať hľadám niečo kde sa dá fotiť vo vnútri …
nikol985
Pred 5 rokmi
1
Dazd a fotenie v interieri - okolie Trnavy
Ahojte nevesty, kedze buduci vikend ma byt celodenny dazd, prosim neviete mi poradit nejake fotenie…
oveska1
Pred 5 rokmi
3
Svadba v Hoteli The Grand Vígľaš - máte skúsenosti?
Ahojte, mal niekto alebo boli ste, ci počuli o svadbe na tomto vynovenom Vigľašskom zámku? Veľmi ma…
lucia1317
Pred 5 rokmi
1
2
40
Kameraman-Ke
Ahojte, poprosila by som nevestičky, ktoré majú skúsenosti s týmto kameramanom, pán Milan Gomolcak-…
jaroslavafarkasova
Pred 5 rokmi
1
Čo urobiť s medzerou na šatách? Dá sa opraviť?
Je mozne nieco urobit smedzerou ktora vznikla na satach? Takto mi ich vratila krajcirka, ze sa s ty…
bazza
Pred 5 rokmi
5
Aky kratky program
Ahojte, budeme mat malicku svadbu, obrad, vecera, kolace. Skor take posedenie. DJ nebude. Bude to c…
qlarinka
Pred 5 rokmi
3
Tipy na rozlúčku so slobodou v korona čase
Ahojte baby, poradte, ake ste mali alebo budete mat rozlucky v tejto situacii? Ked uz na svadbu nep…
bazza
Pred 5 rokmi
7
Masarykov dvor Vígľaš
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či už niekto mal svadbu (bez obradu, len hostina) na Masarykovom dvore?…
domi152
Pred 5 rokmi
2
sponzor fóra
Hudba - harmonika cez prestávky na Orave
Ahojte baby, poraďte niekoho kto hráva medzi kolami napr. na harmonike najlepšie z okolia Námestov…
kika_aa
Pred 5 rokmi
11
Miestnosť Senica
Dobrý deň, ahojte, zháňame so snúbenicou miestnosť na svadbu v Senici (prípadne blízkom okolí) na d…
fujo
Pred 5 rokmi
5
Ital Gold alebo Zlatokov
Ahojte, prosim, mam si vybrat medzi tymito dvomi predajnami obrucku. S ktorou ste spokojne? V Zlato…
andrea_vasekova
Pred 5 rokmi
3
DJ+Starejsi na 17.10.2020 v Bratislave
Zdravím, zhaname Dj a starejšieho na 17.10.2020 v Bratislave. Ďakujem za ponuky :slight_smile:
michalkopal
Pred 5 rokmi
5
Make-up, vizážista/stka
Zdravím žienky 😊 viete mi poradiť nejakú super kozmetičku na líčenie budúci rok z okolia KK, SL, PP…
nikus_kocibasova
Pred 5 rokmi
1
Opatrenia pre svadby v BA kraji
Ahojte, Viete mi prosim niekto povedat ako je to so svadbami v BA kraji teraz a od 1.10.? Som total…
michaelarecht
Pred 5 rokmi
3
Petícia za zachovanie svadieb do 150 ľudí: Zapoj sa aj ty!
Ahojte, dávam vám to sem aj takto samostatne, ak by si to nevšimli budúce nevesty priamo v diskusiá…
michaelarecht
Pred 5 rokmi
1
2
40
Dj alebo kapela na svadbu Košice 13.2.2021
ahojte viete nám odporučiť nejakú hudbu ktorý sa postará a našu zabavu🙂🙂 Vopred ďakujem za všetky …
fsenky
Pred 5 rokmi
4
Last minute fotograf na 26.9.2020
Dobry den, kvoli nariadeniam presuvame svadbu na 26.9.2020 . Hladame fotografa, svadba sa bude kona…
nvphoto
Pred 5 rokmi
5
Dj+moderátor svadba 21.8.2021 Martin
Dobrý deň, zháňam DJ + krátke moderovanie na svadbu 21.8.2021
ptsound
Pred 5 rokmi
3
Dj na svadbu, 3.7.2021, Čadca
Dobrý deň. Hľadáme DJ na svadbu, ktorá sa bude konať 03.07.2021 v Čadci . Boli by sme radi keby sa …
djandy
Pred 5 rokmi
2
Kto si sadne vedľa nevesty keď už nemá rodičov?
Zdravím všetkých, mám takú situáciu s ktorou som sa ešte nestretla. Nemám už rodičov a neviem koho …
marianka_pis
Pred 5 rokmi
12
Počet ľudí na svadbe - október 2020
Za chvíľu budeme vedieť, koľko budeme môcť mať ľudí na svadbe :slight_smile: som zvedavá. :slight_s…
marianka_pis
Pred 5 rokmi
26
Opatrenia pre svadby v septembri 2020
Ahojte, prosím Vás keďže sme teraz presunuli za tri dni svadbu z 10.10 na 29.9 nevieme vôbec aké op…
tralala94
Pred 5 rokmi
3
Oznámenie o zmene dátumu svadby
Milé nevestičky, či už budúce, alebo aj tie, ktoré to stihli ale svadbu prekladali. Viete mi pomôcť…
marianka_pis
Pred 5 rokmi
5
Ako prežiť odobierku? :)
Ahojte, bojím sa že pri odobierke budem revať ako besná, keďže moja rodina sú strašní plačkovia a u…
angie1994
Pred 5 rokmi
12
Last minute DJ/starejsi 26.9.2020
Dobry den, pravdepodobne presuvam svadbu na 26.9.2020 nenasiel by sa DJ/starejsi na tento datum do …
webmaster
Pred 5 rokmi
3
HĽADÁM KAPELU 26.09.20 PB
Dobrý deň, vzhľadom na situáciu uvažujeme o presune svadby z októbra na september 26.09.20 Hľadám…
webmaster
Pred 5 rokmi
5
Cimbalovka
Ahojte, môžete mi niekto poradiť cimbalovu hudobnú skupinu z východu SVK s ktorou máte skúsenosti. …
17kris
Pred 5 rokmi
1
Bielo-farebné šaty hosťa na svadbe - je faux pas?
Ahote, chcem sa syptat neviest, ci by boli nahnevane, keby im pride pozvany host (dama) obleceny v …
molisia
Pred 5 rokmi
1
2
43
Korona - svadba online
30 ludí v kostole/úrade a čo ostatný? 30 ludí na zábave a čo zvyšok? Máme nápad a chceme vedieť či …
molisia
Pred 5 rokmi
5
Vysávač ako svadobný dar - čo myslíte?
Dobrý deň, čo hovoríte na vysávač ako svadobný dar z pozície svedka? Dáva vám to zmysel alebo …
17kris
Pred 5 rokmi
2
1
2
…
115
116
117
118
119
…