nie hviezdi nevie.. ani nevedel, ze sem vobec chodim... teda mozno hej, lebo obcas som mu poslala link na nejaku haluz, ale urcite nevedel, ze sem aj prispievam... asi by si myslel, ze mi isto sisi... a pytala si sa preto, ze som pisala, ze mi niekto tlacil kaleraby do hlavy? :-D
mari skor odznova zacinam.... tie dni ked som riesila fyziku by som s dietou neprezila... niekto ked ma stres neje a rovno sorry za vyraz ale zeriem.... ]-(
hmm no nic ja sa budem musiet potrapit, ale akaaa budem potom kockaaaa :-))) teda dufam, inac dnes som nasla nejake svoje stare fotky, tak so sa dobre zasmiala... :-)
jak ze ne :-D tento rok som jak cigan opalena :-D len pri mojom drahom som stale biela 8-( bo on je uz ako cernoch :-D 8-) x-) ja mam alergiu, ale tento rok som sa slnila od maja, asi preto sa alergia tento rok este neprejavila.. a dufam,ze uz ani neprejavi.. nechapem, ale mam opalene aj nozky :-N x-) co sa mi najtazsie opaluju.. aj ked len po kolena :-D :-D
jaj mari uz rozumiem... ja bez slniecka nemozem byt, zboznujem ho najviac na svete, dobre sa nakremikujem a svacnem na deku.... to je mojeeee, nastavim budik a po pol hodinke otacam... a vecer som ugrilovana do chrumkava :-D :-D
bola som vonku s kamoskou,
teraz som kecala s brachom :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) maju super byvanicko, varia si super mnami..ale robota zatial nie je :-| cez vikend ide robit catering :-D "obsluhoval som anglickeho krala" :-D ;-)
o chvilu by sa mal ozvat drahy a asi pojdeme vratit tu suknu ;-) :-)