Ako často ste spolu?

Zobraz úvodný príspevok
vitam Vas :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no uz som konecne doma.,.. akurat, ze idem dalej pracovat... dozajtra musim prelozit jeden navod.. tusim dnes budem dlllho hore 8-(
Odpovedať
kati, z nemciny? :-N ;-) tu prsi, tym padom plany na vecer zrusene-chceli sme ist spacirung do parku :-|
Odpovedať
drahy ma vylakal do cinskej, ale ja nie som hladna, dam si len flambovanu ice-cream - asi :-D :-p :-p :-p
Odpovedať
aj my sme boli v cinskej v prahe :-D ako inak ,ze :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránko x-) kati...preložené? =-) mari...aká bola flambovaná zmrzka? Ja som to ešte nikdy nemala - chcela som napísať nelízala, ale zdá sa mi to blbé :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mari - nastastie len z cestiny, ale aj tak som bola z toho magor... a ani som to nedokoncila - bola som tak neplanovane zurovat, no co vam poviem mrtva som - tak zle mi uz daaavno nebolo... 8-( ale sak ved tak mi treba - kto to kedy videl uprostred tyzdna zurka... :-p bys :-D
Odpovedať
bys, nakoniec som si dala trosken kurata po secuansky-tom objednal 1velku porciu a 2taniere :-D :-p hviezdi, ake su tam ceny obedov??? a da sa platit aj eurami,alebo musime zamenit? =-) :-N ;-) kati, ale ved tie neplanovane zurky su aj tak vzdy tie naj. x-)
Odpovedať
mari, my sme sa nestravovali vonku, len raz sme boli v nakupnom centre na cine a tam boli ceny ako u nas :-) ja som mala kč ;-) ale v centre je najdrahsie, to je jasne 8-) vid to pivo :-D
Odpovedať
no my ideme len na dva dni,takze sa pojdeme naobedovat niekam.. ;-) :-p takze mame menit? :-S
Odpovedať
ja neviem, malo by sa dat aj eurami, no nezarucujem vsade :-|
Odpovedať
ide vam facebook??? mne ho ani nenacita ]-( :-(
Odpovedať
mne tiez nenacitalo, ale uz je to ok :-) mari na skype uz nechodis? =-) :-|
Odpovedať
kocky, ja uz nemozem chodit po obchodoch :-D dalsie tricko z NY do zbierky :-D mne uz z toho sibi ribi :-D hviezdi, ale chodiiiim :-p
Odpovedať
a to pockaj v prahe tie vypredaje :-D tiez som lovila :-N a nechodis :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no mari moc teda na skype nie si.. alebo ze by som zle videla? :-D inac babulky dnes mi zasa volal miki - skoro mi srdce prestalo bit, ked som videla ze mi vola nemecke cislo.. bol taky zlaty..ze ako sa mam a taaak... kecali sme asi desat minut.. strasnu som mala hrcu v hrdle a snazila som sa tvarit akoze som v pohode... dufam, ze som to zvladla... niekedy mam pocit, ze by sme to mohli este skusit, ale potom mi povie, ze on nevie co chce a uz som zasa doma... baby ja ho tak luuubim stale... :-(
Odpovedať
pozeram film Sumrak, tak tu este strasim :-D ;-) hviezdi, drahy mi pozicia vacsi obnos, aby som mohla v prahe ukojit svoju vypredajovu maniu :-D :-D ;-) kati, chuda moje :-| co keby si s nim nadobro prerusila kontakty?to by bolo asi naj.,ked sam nevie co chce.. :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nedokazem to mari.. vies ako mi poskocilo srdce od radosti, ked som ho pocula? no nadhera.... ja som mu len povedala, ze ja sa mu ozyvat nebudem a je na nom ako sa k tomu postavi.... a odvtedy mi volal uz dvakrat... je nejaky popleteny macik moj.. no nic idem konecne spat, lebo zajtra sme v praci len dvaja a ma nam prist plneee auto tovaru... uz sa vidim ako vecer padam mrtva do postele... cez vikend budem v senici u spoluziacky, tak ak budem moct tak sa vam ozvem... zatial pa, vidime sa rano x-)
Odpovedať
kuk, asi uz vsetky spite :-D |-|
Odpovedať
ahojky, kati, tak preco ti vola ked nevie co chce :-| ved to nema logiku a ty sa len trapis 8-( mari, tak som zvedava co pokupis :-D ja idem dnes ukladat polystyren na podlahy :-D :-) majte sa kraasne 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak sa narychlo ozyvam - stale sa trapim s tym navodom... ak budem moct este sa ozvem a mari ty co tu v noci strasis :-))
Odpovedať
http://pokec.azet.sk/maryinka?i9=1392... ponahlam sa do kina, potom popisem viac ;-) :-) :-)
Odpovedať
tak ako :-D
Odpovedať
ahojte, takze moj nazor na Bratislavafilm - totalny prepadak..ale asi skutocnost v bratislavsykch uliciach.. :-| len skoda, ze takto prezentuju slovensko navonok.. :-| nooo, na korculiach bolo uno tutti x-) piestany su krasne x-) zajtra ma caka dnik s malou sesternicou z BA :-D ;-)
Odpovedať
nespiiim :-D kto ete nespi?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránko x-) mari...ja už o takom čase spím. :-) A aj som si myslela, že ten film bude blbosť. Však to režíroval ešte málo známy kronerov syn a ešte s tým asi nevie robiť :-| ježiš...to ja som tu včera nebola? =-) Tak ešte niečo napíšem za včerajšok. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ahojte. Robte sa, že dnes je piatok a že som tu :-D
Odpovedať
ahojte, letim si ja umyt haro a potom sup sup k babke ;-) :-) uzite si vikend :-)
Odpovedať
dobre ranko, dnes sa mi dobre spalo :-) tiez letime k babke na gril party :-D tak papa
Odpovedať
Profilova fotka
to idete všetky grilovať? Tak to aj my by sme mohli :-N
Odpovedať
my sme stravili den v stane :-D sesternici kupili,tak sme tam lenosili a vykecavali sa ;-) by som nepovedala, ze s 12r. kockou sa da tak dobre pokecat :-D :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?