Ako často ste spolu?
- Sponzor fóra
no mari moc teda na skype nie si.. alebo ze by som zle videla?
inac babulky dnes mi zasa volal miki - skoro mi srdce prestalo bit, ked som videla ze mi vola nemecke cislo.. bol taky zlaty..ze ako sa mam a taaak... kecali sme asi desat minut.. strasnu som mala hrcu v hrdle a snazila som sa tvarit akoze som v pohode... dufam, ze som to zvladla... niekedy mam pocit, ze by sme to mohli este skusit, ale potom mi povie, ze on nevie co chce a uz som zasa doma... baby ja ho tak luuubim stale...6. aug 2009- Sponzor fóra
nedokazem to mari.. vies ako mi poskocilo srdce od radosti, ked som ho pocula? no nadhera.... ja som mu len povedala, ze ja sa mu ozyvat nebudem a je na nom ako sa k tomu postavi.... a odvtedy mi volal uz dvakrat... je nejaky popleteny macik moj.. no nic idem konecne spat, lebo zajtra sme v praci len dvaja a ma nam prist plneee auto tovaru... uz sa vidim ako vecer padam mrtva do postele... cez vikend budem v senici u spoluziacky, tak ak budem moct tak sa vam ozvem... zatial pa, vidime sa rano
6. aug 2009http://pokec.azet.sk/maryinka?i9=139277b7b142&show=fotoalbumy&al=1498746
ponahlam sa do kina, potom popisem viac7. aug 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no uz som konecne doma.,.. akurat, ze idem dalej pracovat... dozajtra musim prelozit jeden navod.. tusim dnes budem dlllho hore