Ako často ste spolu?
- Sponzor fóra
stratene dieta je tu
) tak som po zaujimavom vikende opat doma... bolo fajnovo, sme sa s kamoskou tolko nasmiali.. v piatok ma vyzdvihli v bratislave aj s rodinkou, vecer ulozili kinderka a vykecavali sa, potom som sa o pol druhej rano
este stretla s byvalym spoluziakom, spat som sla ale o pol piatej. No a rano sme pobehali po obchodoch a chystali sa na vecer. Boli sme na diskoteke v hodonine (adeli vyzerala som ta
) bolo perfisne - styria Dj-i - no vytancovana som dosytosti... ale aj poriadne unavena... tak asi idem do sprchy a rovno spat - zajtra ma caka tazky den...
ako pozeram, aj vy ste sa mali dobre9. aug 2009- Sponzor fóra
Caute baby,maly spinka,tak mam chvilu cas
Da to male psisko riadne zabrat
Kati,no musis dat vediet dopredu,ze pojdes do Hodosamy uz tam chodime sem-tam
Cez vikend sme sa venovali nasmu miminu a nemame cas na nic ine...uz nech je vacsi a trochu samostatnejsi...
Inak,nasa vychova total zlyhala...nechceli sme,aby spaval s nami v posteli,no po tyzdnovom knucani a prebdenych nociach sme povolili,ked nam sam vyskocil do posteleTo budem matka
Jaaaj baby,leti to leti...a o dva tyzdne do prace,fnuk-fnuk10. aug 2009ahojte,
sledujem, ze sa to tu rozbehlo
bys, mas pochvalu
my sme vcera stravili cele poobedie v parku, bolo max super.. dam dake fotky na pokec, potom vam linknem
neskoro vecer sme zakotvili na stanovackesvagrinka isla aj s partiou-chytat ryby a stanovat, tak sme ich boli kuk
uz aj drahy vymysla, ze kupi stan a ze pojdeme aj my.. ale mna to nelaka
on dne sisiel po 3tyzdnoch do roboty.. na tyzden, potom si berie dalsie 2 tyzdne dovolenky
som si vcera kupila homeopatika na hrdlozda sa, ze zaberaju
bodaj by nie, ked som ich jedla vcera ako cukriky kazdu hodinu
10. aug 2009juuuj bys no co si.... ja ked som hore jednu noc, tak to potom tyzden dospavam.. vynimkou je len skuskove, ked sa "nastavim" na rezim malo spanku
a k tomu dietatu - ja som tiez zastancom toho, ze dieta ma spat vo svojej posteli, kamoska mi na to povedala - ze ved potom uvidis, ked ti bude krpec revat a nebudes vediet co s nim, tak ho aj do postele vezmes.. no neviem, neviem.. ved potom dam vediet
ale to uz bys aj tvoj maly bude velkyyy kym ja budem mat nejake kinder
10. aug 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
vikendujete coooo