Ako často ste spolu?

4. dec 201038840
  • vikendujete coooo 😃 😛 😉

• ahojte

mari...áno víkendujeme. Dnes je tak dobre, pod mrakom. Aspon nie je sparno 😛

• skoda, ze nie je sparno 😃 😐 chceli sme sa ist kupat, ale ked je takto, mozme akurat tak doma sediet 😦

• Sponzor fóra
  • mari...leto ešte neskončilo 😵

• ved nie, ale dnes mal kazdy volno,takze to konecne mohlo vyjst.. 😐 😐

• no škoooda.....tak si spravte výletik do parku alebo niekde po pešej 😐 Aj ked to isto nebude ako kupalisko

• my sme nechceli ist na kupko, mna na nase nikto nedostane 😃 😉 ale k tomovi do bazena 😵
    a do parku pojdem, ale az navecer 😐 😉

• mari a ako je u vas? 🤔 ved tu je krasne, sestra sla na kupko 🙂

• tu je pod mrakom a trosken sa ochadilo 😦 jak naschval, snad nezacne prsat,
    drahy sa ozenil so zahradou 😃 😐 tak travi dnik tam, ja idem s kamoskou a sesterkou do parku 😉 🙂

• vecer je v nitre na namesti kinematograf-film:Tango s komarmi 🙂 mozno zostaneme aj na to 🙂

• mari...ahá...som si myslela, že ste chceli ísť na kupko 😬

• stratene dieta je tu 🙂) tak som po zaujimavom vikende opat doma... bolo fajnovo, sme sa s kamoskou tolko nasmiali.. v piatok ma vyzdvihli v bratislave aj s rodinkou, vecer ulozili kinderka a vykecavali sa, potom som sa o pol druhej rano 🤔 este stretla s byvalym spoluziakom, spat som sla ale o pol piatej. No a rano sme pobehali po obchodoch a chystali sa na vecer. Boli sme na diskoteke v hodonine (adeli vyzerala som ta 😉 ) bolo perfisne - styria Dj-i - no vytancovana som dosytosti... ale aj poriadne unavena... tak asi idem do sprchy a rovno spat - zajtra ma caka tazky den...

ako pozeram, aj vy ste sa mali dobre 😵

• dobré ránko 😵

no ešte dnes vás pozdravím. Možno už nebudem mať možnosť, lebo asi už zajtra pôjdeme preč. Ale ak náhodou pôjdeme až v stredu, tak sa ukážem 🙂

kaktusik...čo ja by som dala za to, aby som šla na disku. Jááj...už som na diske nebola asi zo 8 rokov odkedy mám muža 😐

• bys tak nechaj maleho manzelovi a chod 🙂) na jednu disku by ta hadam pustil, ved treba sa obcas vyventilovat 😵

ja som takaaa unavenaaa - aj pocasie je nejake divne.. uz sa tesim na vecer do postele 😃 😛

• no to asi nebude možné kaktusik...môj manžel je tak žiarlivy, že aj ked sa rozprávam zo susedom o 25 rokov starším, tak už šomre 😐 A aj tak malý by s manželom nechcel byť

• Sponzor fóra
  • fuuha, no tak to by so mnou mal veeelmi tazke... ja sa raz za cas musim ist niekam "resetnut"... to asi vsade chodite spolu ze? a vies co? vezmeme aj jeho 😃 😛

• no on chodí na týždnovky, tak neviem kvôli čomu žiarli. Však keby som si chcela niekoho nájsť, tak to robím cez týžden, nie? 😃

• no jasneeee 🙂) jaj ti chlapi... ten moj neziarlil - teda tusim len raz, ked mi volaval spoluziak 🙂) a ja som neziarlila nikdy - bud mu verim alebo nie... ale som ho upozornila, ze ak mu raz pridem na neveru, ze ho zbijem 🙂 a tu babu tiez 😃

• no tak ja sa chválabohu nemusím báť, že mi muž bude neverný. No kto by ho chcel takého ksichta. Nech je rád, že si našiel mna 😃 😃

• bys 😃 ja som sa tiez nebala, len som mu to povedala, aby si nemyslel, ze moze vsetko a ze so mnou nic nepohne 😃 😛 a este som mu povedala, ze ked sa uz "posmykne", tak nech pouzije ochranu, nieze domov dotrepe nejaku pliagu.... 😃 sa na mna pozeral ako ze coooo? 😃

• 😃 😃 ty si koza. Ale dobre si mu povedala.... 😉

• idem ja od vás. Mari vidíš to, aká som dnes ukecaná? 😃

• a ahojte a prajem pekný den. Možno sa cez obed ukážem 😉

• Caute baby,maly spinka,tak mam chvilu cas 😃 😃 😃 Da to male psisko riadne zabrat 😬

Kati,no musis dat vediet dopredu,ze pojdes do Hodosa 😃 my uz tam chodime sem-tam 🙂

Cez vikend sme sa venovali nasmu miminu a nemame cas na nic ine...uz nech je vacsi a trochu samostatnejsi...
    Inak,nasa vychova total zlyhala...nechceli sme,aby spaval s nami v posteli,no po tyzdnovom knucani a prebdenych nociach sme povolili,ked nam sam vyskocil do postele 😃 😃 😃 To budem matka 😬

Jaaaj baby,leti to leti...a o dva tyzdne do prace,fnuk-fnuk 😢

• ahojte, 🙂

sledujem, ze sa to tu rozbehlo 😃 😉

bys, mas pochvalu 😃 🙂 🙂

my sme vcera stravili cele poobedie v parku, bolo max super.. dam dake fotky na pokec, potom vam linknem 😵
    neskoro vecer sme zakotvili na stanovacke 😃 svagrinka isla aj s partiou-chytat ryby a stanovat, tak sme ich boli kuk 🙂
    uz aj drahy vymysla, ze kupi stan a ze pojdeme aj my.. ale mna to nelaka 😒 😒
    on dne sisiel po 3tyzdnoch do roboty.. na tyzden, potom si berie dalsie 2 tyzdne dovolenky 😃 😉 🙂 🙂

som si vcera kupila homeopatika na hrdlo 😉 zda sa, ze zaberaju 😵 bodaj by nie, ked som ich jedla vcera ako cukriky kazdu hodinu 😬 😃 😉

• adeli nabuduce nahlasim skor 🙂

inac babulky, taku mam dobru naladu - a ani neviem preco 😵 ale je mi dobreee. dufam len, ze mi to nikto nepokazi

• no tak som už zase tu

mari...takže ani nevadilo, že ste sa neboli kúpať. Spravili ste si aj tak pekný dník. 🙂 A díky, že si ma pochválila 😃

adeli...ejha...takže ste sa dali obmäkčiť knučaním? 😃 No pekne.... o chvílu bude spávať v posteli sám a vy na zemi 😃 😃

kaktusik...čo si si šlahla? 😃

• bys nic 🙂 to len asi este ucinkuju endorfiny co som si "vytancovala" v sobotu 🙂) ale uz asi starnem lebo taku mam svalovicu...

adeli - no pekne... 🙂 ale tak ktovie, mozno by som sa aj ja dala "nalomit" 🙂

• kaktusik...nie, nestarneš. Málo chodíš 😃 Keby si chodila pravidelne každý piatok a sobotu, tak budeš vládať aj do 40tky 😃

inak...ja by som sa nalomiť nedala. Už ked som sa dieťaťom nedala, tak nejakým psom už duplom 😃

• juuuj bys no co si.... ja ked som hore jednu noc, tak to potom tyzden dospavam.. vynimkou je len skuskove, ked sa "nastavim" na rezim malo spanku 🙂 a k tomu dietatu - ja som tiez zastancom toho, ze dieta ma spat vo svojej posteli, kamoska mi na to povedala - ze ved potom uvidis, ked ti bude krpec revat a nebudes vediet co s nim, tak ho aj do postele vezmes.. no neviem, neviem.. ved potom dam vediet 🙂 ale to uz bys aj tvoj maly bude velkyyy kym ja budem mat nejake kinder 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém