Ako často ste spolu?
hej kakaova
inac v robote mam taky chaos... normalne som tu ostala sama a zrazu zvonili vsetky telefony naraz, kopec zakaznikov chodilo... normalne mi tecie pot po chrbte.. sak to sa neda toto.. a este aj mrcha k tomu, sak mam take "zachvaty" tepla... neviem si spomenut ako sa to inac povie....
3. aug 2009- Sponzor fóra
Ahojky babulenky...
Tak od vcera mame doma male biele klbko s cierno-hnedou sisulkou a dopoly ciernym chvostikomJe krasnucky
Mam o zabavu postarane a som zvedava,ked tie pripravy spravim
Dnes som ho dost vystresovala s vysavacom,tak teraz spinka a ja idem kuknut tie pripravy...
Mari,pekne fotky z dovolenky,vy ste si ale uzivali
Kati,juuj,tebe nie je v tej hnusnej Blave smutno???4. aug 2009adeli veru je... a velmi smutno... a este som si vcera aj s byvalym pisala (som blba).. uz to viac nespravim... len mi je z toho viacej nanic... ale zasa som sa dozvedela kopec veci... viete, ked som za nim chcela ist do nemecka, tak mi hovoril, ze to nie je dobry napad, ze si nenajdnem robotu a taak... a vcera som sa dozvedela, ze on sa este necitil na to, aby sme spolu byvali... normalne som nechapala... a dnes rano mi volal, ze on mi nechcel ublizit a ze ho to vsetko mrzi... no a zaver je taky, ze uz nie je cesty spat... takze asi tak... teraz by som brala takeho havina, aspon by mi nebolo tak smutno...
4. aug 2009Kati,no toto mi spravil byvaly,ked som mala ist za nim do anglicka...najprv ma tam chcel a potom same vyhovorky...nakoniec som tam aj tak isla,ale zistila som,ze mi mohol vybavit robotu-nahradu za jeho kamosky,co robili cleaning,no a neurobil tak a nechal ma jak blbca hladat robotu
Asi netreba nic nutit,vsetko je tak,ako ma byt...a bude ti lepsie,neboj...tak si nejakeho drobceka zozen...budes mat o zabavu postarane
4. aug 2009no teda bys, ze si sa ukazala
tvoje ospravedlnenie sa prijima
inac my sme mali vypadok internetu - juuj normalne som mala abstak, ze sem nemozem nakuknut.. a inac idem si kupit kabelkulen este neviem aku..mrknite.. http://www.grosso.sk/katalog.php?kategory=all
4. aug 2009- Sponzor fóra
no pockaj hned ti to tu hadzem
http://www.grosso.sk/kabelka.php?i=2&sezona=jar09 ta cervena.. no ale neviem ci ti to pojde, mne to nejako blblo...
5. aug 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
kati, az na ten zaciatok super vikend
do litmanovej by som zbehla aj ja kuk,ale to dalekooo
a si kakova?sa mas.. ja stale dokolecka musim pocuvat,aka som bleda
ale svokricka ide na 10dni k moru, tak budem mat tych "par" dni pokoj a budem sa moct spokojna bleda kupat v ich bazene

neviem kde su vsetky, kaslu na nas