Ako často ste spolu?

4. dec 201038840
  • mari nebude vsjo... a teraz nasleduje podkrovie, nie spodna cast 😬
    Vasa otazka bude vyriesena coskoro,uvidis 😵

• ..bad day.. 😦

• co sa stalo Maruska? 🤔
    ja mam bad week 😒

• Sponzor fóra
  • mari a coze? k tomu byvaniu - ja si nehladam byt v BA ale v trnave, BA asi nie je mesto pre mna... no uvidime kam ma nakoniec vietor zaveje 🙂)) momentalne som sa na hladanie bytu vykaslala, zamestnava ma skola, anglina a este aj salsa 🙂 no a pravdaze aj bakalarka, z ktorej mam este stale napisany len nazov.. budem si musiet vstupit do svedomia... zachvilu to bude treba odovzdat a ja budem mat figu... inac mari - teraz budem v nitre castejsie, tak mozeme niekedy zajst do mlynov na kavicku alebo hocico ine... co ty na to?

ostatne dievcata - mozete sa pridat 🙂

• kati, jasne, mozme dat dakedy stretko v nejakej drahej kaviarni v mlynoch 😃 😃 😉 😛

kocky, uz rozmyslate nad darcekmi??? 😬 😬 😉

tom si vybral snowboardove okuliare 🙂 a tato sranda ma vyjde 70eur 😦 ale tak co by som pre neho nespravila.. 😃 😉
    brat a tato dostanu vonavky z oriflame a mamine sa chystam kupit nejaku knihu od L.Hayovej-Laska sa rodi v nas 😉

• kati, ako vidim, tak si na rozthanie 😉 to je fajn, aspon nemas cas mysliet na somarinky.. 😉 ja chcem zacat tiez sporotvat, ale nemam s kym a sama sa nedokopem 😞 😞

hviezdi, preco bad week? 😐 v praci? 😐

• mari o darcekoch ani nehovor... inspiracia veskera zaadna.... inac niekedy pred vianocami sa mam stretnut s mikim, donesie mi moje veci.... to bude sila.... mam take zmiesane pocity.... aj by som ho chcela vidiet aj nie.. inac uz nie sme vobec v kontakte... napisala som mu na narodeniny a ani makke f mi neodpisal, ani obycajne dakujem.... no uz to radsej neriesim... tesim sa na silvestra - ideme na chatu do terchovej - teda asi... ak si nevymyslime nieco ine 🙂 a asi uz idem spat o styri hodky vstavam 😐

• kati, to co si robila tak dlhoooo hoooreeeee 🤔 🤔 🤔 🤔 😉 fu ha, stretko s mikim, no drzim palce.. 😐 a terchova???nepribalis ma do kufra? 😃 😃 😉

• mari najprv som cakala do polnoci, aby som kamosovi mohla zablahozelat k narodkam a potom sme sa zakecali na skype... a ak chces tak podte do terchovej s nami - pribal aj draheho a je to 🙂))) a ja sa potom uz ozaj zblaznim, lebo tam budu same pary 😃 😃

• my sa chystame do terchovej a potom este niekam-ale to je zevraj prekvapko 😃 😃 😃
    aj ked u mna je to teraz vsetko take complicated, takze sama neviem co bude.. 😞

• nie do terchovej 😃 😃 uz ani neviem co pisem 😃 ale do martina-na martinske hole lyzovat 😉 a ja sa sankovat 😃 😃 😉

• no ako ste vikendovali?alebo este vikendujete???
    u nas prsi.. by som niekam vypadla-najradsej do prirody.. ale pri takomto pocasi. 😒 😒

• halo halo,
    kde ste vsetky?
    ja som max vystavena po stvrtrocnej klasifikacii 😮 😮 😮

adeli, uz ste mali??? 😴

• ma zanedbavate 😞 😞 😞 😞

• halo haloooooooooo 😮 😮 😮

• Sponzor fóra
  • ahoj mari 🙂) nikto ta nezanedbava, len mame veeela povinnosti... fuj, ja chcem prazdniny a mat uz po statniciach... inac nemam nic nove, nerobim nic ine, len beham po knizniciach a hladam knihy k praci. Uz som si celkom dost aj pokupila - uz len dufam, ze sa mi raz zidu a nebude mi na ne sadat prach 😃

• kati, tak to je super-skolske povinnosti.. 😉 🙂 mozno sa k tebe pridam aj ja 😬 😉 ak sa dam na jednu pracu.. 😉 🙂 🙂 my sme si vcera pripomenuli vysokoskolsky life-hokejom medzi univerzitami 🙂 🙂 a zajtra pokracujeme, ideme na vysokoskoslky ples 😵 😵 aj ked sa mi nechceeee 😮 😐 bo do rana sa budeme bavit a uz na 6.30 mam byt na volbach 😦 😴 idem do komisie.. 😉
    a ako keby to nestacilo, v pondelok budem mat hospitaciu 😐 😐 vedenie si ma dojde kuk, ako mi to ucitelovanie ide.. 😃 😉 🙂 🙂

• ahojte

nečítam vás, nechodím sem...kludne ma môžte ukameňovať 😃

ako sa všetky máte? 😕

• no ako vidím, tak nikto nemá čas na net. 😛

mari...ako sa ti sedí na volbách? Nuda, že? 😃

• ale dobre, spim 😃 😃 😃 isla som spat o 3 a vstavala som o 6, takze nic moc 😴 😴 😴

• a poradte mi, co si len ja za tolko penazi kupim 😃 😃 😃 😃 😃 😉 🙂 🙂

• ahojte, tak ja sa chystam na zurku - zatial pride asi sest ludi, idem este do obchodu kupit nejake chipsy ataaaak, no celkom sa tesim... inac v skole dnes bola takaaaaa nudaaaaa.... sa mi neskutocne oci krizili, dokonca som na pat minut zaspala 😃 a asi som chrapala lebo spoluziacka do mna stuchla, ze nespi 😃 😃 😃

• kati....a ako si teda zvládla žúrku, ked už v škole si chrápala? 😃

mari....šetri, šetri...a potom si kúpiš luxusný byt v centre mesta 😃 😃

• cafte, pripravujem sa na zajtra, potom behnem s kamoskou na nakupy a vecer za drahusikom 😉
    ako travite nedelu?

hviezdi, ako vikendujes????a mas pred sebou dalsi vikend, co.. 😃 😉

• bys, tak po tom fakt netuzim 😉 radsej nejaky maly domcek na okraji mesta.. 😉 🙂 🙂

• a čo tak vedla nás? Máš zvyšných 300.000€? 😃

• bys zvladla 😃 sme zurovali do stvrtej, teraz som vyliezla z postele.... peeeerfektne bolo 😃 sme sa toolko nasmiali, normalne mam svalovicu na bruchu...

• bys, mam aj viac.. 😉 🙂 🙂 hmotne stastie pre mna nic neznamena.. 😉 🙂 🙂

kati, tak aj tvoj vikend sa niesol v znameni rusnosti.. 😃 😃 😉
    ja som rada, ze uz je po nom.. 😬 😉

a tesim sa na volny utorok, chcela by som ist na nejaky minivylet 😵

• ahojte, tak my sme sa uz vratili od kamosov, som dost rozbita a nevyspata 😬 boli sme aj na nakupy v PD, chybala nam este sprcha do sprchaca a do vane 😃 kupelnu som v sobotu vyglancovala tak uz je ready 😎 😎

tak sa tesim ze zajtra mam dovolenku a vyspim sa konecne 😛

• hviezdi - o spanku ani nehovor, mam taky nedostatok spanku, ze az... ja sa zasa tesim na utorok - pospinkam si, potom budem pracovat na bakalarke, no a potom sup na nakupy a kavicku so spoluziackou... uz aby to bolo...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém