Ako často ste spolu?
- Sponzor fóra
mari a coze? k tomu byvaniu - ja si nehladam byt v BA ale v trnave, BA asi nie je mesto pre mna... no uvidime kam ma nakoniec vietor zaveje
)) momentalne som sa na hladanie bytu vykaslala, zamestnava ma skola, anglina a este aj salsa
no a pravdaze aj bakalarka, z ktorej mam este stale napisany len nazov.. budem si musiet vstupit do svedomia... zachvilu to bude treba odovzdat a ja budem mat figu... inac mari - teraz budem v nitre castejsie, tak mozeme niekedy zajst do mlynov na kavicku alebo hocico ine... co ty na to?
ostatne dievcata - mozete sa pridat5. nov 2009kati, jasne, mozme dat dakedy stretko v nejakej drahej kaviarni v mlynoch
kocky, uz rozmyslate nad darcekmi???
tom si vybral snowboardove okuliarea tato sranda ma vyjde 70eur
ale tak co by som pre neho nespravila..
brat a tato dostanu vonavky z oriflame a mamine sa chystam kupit nejaku knihu od L.Hayovej-Laska sa rodi v nas5. nov 2009mari o darcekoch ani nehovor... inspiracia veskera zaadna.... inac niekedy pred vianocami sa mam stretnut s mikim, donesie mi moje veci.... to bude sila.... mam take zmiesane pocity.... aj by som ho chcela vidiet aj nie.. inac uz nie sme vobec v kontakte... napisala som mu na narodeniny a ani makke f mi neodpisal, ani obycajne dakujem.... no uz to radsej neriesim... tesim sa na silvestra - ideme na chatu do terchovej - teda asi... ak si nevymyslime nieco ine
a asi uz idem spat o styri hodky vstavam
6. nov 2009- Sponzor fóra
ahoj mari
) nikto ta nezanedbava, len mame veeela povinnosti... fuj, ja chcem prazdniny a mat uz po statniciach... inac nemam nic nove, nerobim nic ine, len beham po knizniciach a hladam knihy k praci. Uz som si celkom dost aj pokupila - uz len dufam, ze sa mi raz zidu a nebude mi na ne sadat prach
11. nov 2009kati, tak to je super-skolske povinnosti..
mozno sa k tebe pridam aj ja
ak sa dam na jednu pracu..
my sme si vcera pripomenuli vysokoskolsky life-hokejom medzi univerzitami
a zajtra pokracujeme, ideme na vysokoskoslky ples
aj ked sa mi nechceeee
bo do rana sa budeme bavit a uz na 6.30 mam byt na volbach
idem do komisie..
a ako keby to nestacilo, v pondelok budem mat hospitaciuvedenie si ma dojde kuk, ako mi to ucitelovanie ide..
12. nov 2009ahojte, tak ja sa chystam na zurku - zatial pride asi sest ludi, idem este do obchodu kupit nejake chipsy ataaaak, no celkom sa tesim... inac v skole dnes bola takaaaaa nudaaaaa.... sa mi neskutocne oci krizili, dokonca som na pat minut zaspala
a asi som chrapala lebo spoluziacka do mna stuchla, ze nespi
14. nov 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
mari nebude vsjo... a teraz nasleduje podkrovie, nie spodna cast

Vasa otazka bude vyriesena coskoro,uvidis