Ako často ste spolu?
- Sponzor fóra
ahojte, ja som teraz prisla z prace... nevladzem, asi sa supnem do sprchy a potom rovno do postele.. ale predtym si spravim ulohu z angliny.. a pozriem na nete casti panelaku, ktore som nestihla
) tooo sa bude pri tom spat....
inac v sobotu mam skolu.. ja sa neskutocne tesim.. len sa bojim, ze pred statnicami ma ten smiech prejde
budem vam tu chodit vyplakavat a po psychicku podporu dobre? a potom ked zostatnicujem tak vas pozvem do mlynov na super kaavu.. mnam...
23. sep 2009no veru az tak... tym ze je to take sklenene, tak je to take presvetlene a citila som sa velmi prijemne.. a co sa tyka obchodov - ja mam strasne rada taky jeden - len ma teraz nenapadne nazov... ty brdo mozem byt taka "blba"? mam to na jazyku, len to neviem povedat.. ale je to na Ch.... a este som nasla jeden obchod, kde som si kupila rifle - vsade mali len take uzke po celych nohach - asi viem mari ake.. no fuj... ten obchod sa tusim volal Lindex a dostala som aj taku karticku, kde budem zbierat peciatky pri nakupe a ked tam budem 11x tak mi z nakupu odrataju 20 €
nooo tak aspon mam dovod chodit do nitry
) nieze by sa mi tam o mesiac nestahovala segra
25. sep 2009- Sponzor fóra
ahojteeeee tak ja som sa prave vratila z brna... bolo perfektne, troska ma pripieklo slniecko a som straaaaasne unavena... ale stalo to za to... no ale ak mam pravdu povedat Jan Pavol II. bol ooovela lepsiii.... no aj tak mam zazitok na cely zivot
vsetkym prajem krasny zvysok nedele, ja idem spat... nejako nevladzem.....
27. sep 2009no tak ja som dnes podala vykon... z domu som odchadzala o pol osmej a prisla som teraz... som chodiaca mrtvolka, ale anglina sa mi paci coraz viac
) uz sa viem predstavit, povedat odkial som a aku mam izbu, vypytat si telefonne cislo... no same uzitocne veci
babulky moje dobru nocku..
p.s. ked mi skonci tento tyzdnovy blazinec v praci a doma, tak sa chystam do mlynov.. kto sa prida?28. sep 2009Ahojte zienky...sorry,ze nepisem,nejako mam stale co robit...Hviezdi,hned to napravim....
Kati,aj ja som bola cez vikend v brne,ale na tanecnej party
Konecne som sa odreagovala...normalne mi to pomohlo,lebo uz tak rok som bola upjata jak trubka
Tos,aj ja by som isla na nakupyvyplata snad bude tento tyzden...no idem cez vikend do Modry na stretavku zo strednej a v nedelu mozno na nakupy do Brna...
Mari,mna caka rodicko zajtraAsi sa rodicia aj pridu stazovat,pretoze som prisnejsia ako ucitelka predtym
29. sep 2009adeli len bud pekne prisna.. deckam treba ukazat odkial pokial... ja by som bola asi ina ucitelka... by sa deti pototo od strachu
my sme mali strasne prisnu slovencinarku na strednej ale cim dlhsie nas ucila, tym sme ju mali radsej... potom uz trocha povolila, ale tie zaciatky boli tazke.. no sla na to dobre... tiez bola po skole a dostala takych pubertakov ako sme boli my - no katastrofa...
29. sep 2009ahojteeee,
tak konecne patrim k tym,co sa vytesuju,ze je vikendcez prazdniny som mala vikend kazdy den..
spala som do 10tej a teraz idem prat, upratovat.. poobede k babke.. a vecer mozno out s kamosmi
ako dnes sobotujete?
hviezdi, domcekujete?
kati, nakupujes?
adeliii, opravujes pisomky?3. okt 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
heeeeeej, bola si tu
tak po mojej prvej vyplate mozes prist na nakupy aj so mnou
uz davno neboli take pekne slnecne vikendy ako tieto dva