Prešov. Kto ste tu z Prešova?

Zobraz úvodný príspevok
Tak skúsme od znova. Dievčatá prešovské pekne vás vítam...
Odpovedať
Profilova fotka
no skus a ked ne tak mozes ist ku mojej ;-) vvbavime
Odpovedať
tak uvidim, idem na svadbu aj 2.5. a 13.6 tak skusim sa ist ucesat niekde a podla vysledku sa rozhodnem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj danulienkaaa urob kukuc na moj album a si vsimni menovky kde je taky kvietocek biely prilepeny, neviem kde ich kupit ci nahodou nevies...
Odpovedať
Profilova fotka
ajoj danulienkaaa kde chodíš ku kadeničke? ja chodím tiež ku kaderničke do vranova a nikto ma nechape, že v prešove som taku šikovnu kočku ešte nenašla a trepem sa do vranova :-D
Odpovedať
mirka, mne sa tie kvietky vidia, ze su z "latky", to kupis najskor v galanterke ikinka ja chodim do cemerneho-kadernictvo beata :-) stale som bola spokojna ako ma ucesala
Odpovedať
Profilova fotka
no aj mne sa zda, ze su z latky, co ja viem ci to bude aj v galanterke, prides ku predavacke a poviem chcem kvietky :-p nie asi tam, musim ist kukuc...
Odpovedať
pochybujem, ze by to niekto vystrihoval z papiera :-D , v galanterke toho maju kopu, urcite to budu mat...ja som take kvietky videla na detskych satach :-p
Odpovedať
Môžem sa pripojiť?Ja len chcem vedieť ako si vyrábate doma oznamko....Aký program k tomu potrebujem.
Odpovedať
ja to skusam v adobe phtoshop, ale da sa aj v gimp . je tu aj taka tema : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
kupuj vybavu pre deti asi 120 kusov a odtrhnem ake velke naklady by to boli :-S skocim do galanterky niekedy na dalsi tyzden bo zajtra idem do skoly, tak do praceee :-| v sobotu neviem ako robia no kto vstane rano skoro :-o ked budu robit do 12.00 tak porozmyslam... idem aj ja kukuc na oznamka...
Odpovedať
neboj, najdes :-) ja si asi kupim na menovky vyrezavatko, vyjde to mozno lacnejsie a aj tak sa tie menovky potom vyhodia :-N ja sa tiez dnes idem pohrat s photoshopom, uvidim co vytvorim...ale az ked napisem seminarku :-S ...sa mi nechce...
Odpovedať
Profilova fotka
:-o poznam to komu sa chce pisat seminarky - nikomu :-p vyrezavatko aj ja som chcela, ale tie kvietocky sa mi lubia, uvidim kolko budu stat ;-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte baby, akej znacky maju saty v salone romantic?
Odpovedať
merilin to netusim, ale vyber nic moc, ani jedy ma tam neoslovili...modely ako z roku 2003-2005 :-S
Odpovedať
Profilova fotka
merlin preco prave romantik?
Odpovedať
jedny saty som tam skusala. Boli v pohode no nemozem ich najst na internete aby som ich ukazala kolegyni. A ani stranka im nefunguje. Asi to necham tak. :-) Nemate dobre skusenosti s tymto salonom?
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
to som nasla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-| inac stranku ohladom ich salonu mi nenaslo :-p ked sa ti satky pacia a sedia ti tak si myslim, ze je jedno aky salon to je... Zober kolegynku a ukaz jej ich osobne :-S
Odpovedať
mne stranka funguje =-)
Odpovedať
Aj tak sa da ;-) Co mate inak nove kocky? Kolko ste dali za obrucky? Co som bola na sv. vystave v KE, tak tam za obrucky chceli v priemeer okolo 16 000sk. Myslim, ze je to dost, nie? Odkial ste si vy kupili obrucky?
Odpovedať
my este nemame, ale bud si dame urobit u jedneho zlatnika alebo od jedneho pana, co vozi z talianska...ale aj tak to vyjde lacnejsie ako 16 000...to sa mi zda az prilis vela...ja by som sa bala nosit taku drahu obrucku za 8tisic..staci mi aj za 4 :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte tak my sme si nasli obrucky oproti greckokatolickemu kostolu, kupene este niesu ale budu stat cca 500eur... mam kalkulacku ta som mudra :-o
Odpovedať
mirka a mas foto/obrazok obrucok?ako sa vola to zlatnictvo?
Odpovedať
Profilova fotka
no v tom zlatnictve ti zrobia obrucky hociake donesies fotky a ti spravia podla tvojho vkusu, obrucku mam vo fotoalbume...
Odpovedať
som nasla dalsiu stranku salonu ale v Novom Targu (lilea bodka com), tiez tam maju pekne satky, tak sa vyberiem aj tam, tento mesiac chcem ist, najprv do krosna. V targu su vraj 4 salony, tak som zvedava. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
akurat dnes kamos isiel na vylet do targu :-D
Odpovedať
ja chcem ist tak o 2-3 tyzdne, ale na vylet po salonoch :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-| dakomu fajne :-N
Odpovedať
tak ja neviem ci som narocna abo co ale ziadne v PO okrem Angela sa mi nepacili, a aj to akurat nova kolekcia a dat okolo 400eur za saty "pozicane" je dost.Ked som bola osobne v Angele tak dost peknych siat bolo kremovych a pripadali mi skor zazltnuto.na stranke maju vsetky v bielom :-| Jedna od nas si teraz kupila saty z Targu za 6000tisic. si myslim ze fajn cena. inak uz pracujem na dalsom oznamku 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?