Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • no skus a ked ne tak mozes ist ku mojej 😉 vvbavime

• tak uvidim, idem na svadbu aj 2.5. a 13.6 tak skusim sa ist ucesat niekde a podla vysledku sa rozhodnem

• ahoj danulienkaaa urob kukuc na moj album a si vsimni menovky kde je taky kvietocek biely prilepeny, neviem kde ich kupit ci nahodou nevies...

• Sponzor fóra
  • ajoj danulienkaaa kde chodíš ku kadeničke? ja chodím tiež ku kaderničke do vranova a nikto ma nechape, že v prešove som taku šikovnu kočku ešte nenašla a trepem sa do vranova 😃

• mirka, mne sa tie kvietky vidia, ze su z "latky", to kupis najskor v galanterke
    ikinka ja chodim do cemerneho-kadernictvo beata 🙂 stale som bola spokojna ako ma ucesala

• no aj mne sa zda, ze su z latky, co ja viem ci to bude aj v galanterke, prides ku predavacke a poviem chcem kvietky 😛 nie asi tam, musim ist kukuc...

• pochybujem, ze by to niekto vystrihoval z papiera 😃 , v galanterke toho maju kopu, urcite to budu mat...ja som take kvietky videla na detskych satach 😛

• Môžem sa pripojiť?Ja len chcem vedieť ako si vyrábate doma oznamko....Aký program k tomu potrebujem.

• ja to skusam v adobe phtoshop, ale da sa aj v gimp .
    je tu aj taka tema : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=875&vGroupOffset=0

• kupuj vybavu pre deti asi 120 kusov a odtrhnem ake velke naklady by to boli 😒 skocim do galanterky niekedy na dalsi tyzden bo zajtra idem do skoly, tak do praceee 😐 v sobotu neviem ako robia no kto vstane rano skoro 😮 ked budu robit do 12.00 tak porozmyslam... idem aj ja kukuc na oznamka...

• neboj, najdes 🙂 ja si asi kupim na menovky vyrezavatko, vyjde to mozno lacnejsie a aj tak sa tie menovky potom vyhodia 😬
    ja sa tiez dnes idem pohrat s photoshopom, uvidim co vytvorim...ale az ked napisem seminarku 😒 ...sa mi nechce...

• 😮 poznam to komu sa chce pisat seminarky - nikomu 😛 vyrezavatko aj ja som chcela, ale tie kvietocky sa mi lubia, uvidim kolko budu stat 😢

• ahojte baby, akej znacky maju saty v salone romantic?

• merilin to netusim, ale vyber nic moc, ani jedy ma tam neoslovili...modely ako z roku 2003-2005 😒

• merlin preco prave romantik?

• Sponzor fóra
  • jedny saty som tam skusala. Boli v pohode no nemozem ich najst na internete aby som ich ukazala kolegyni. A ani stranka im nefunguje. Asi to necham tak. 🙂

Nemate dobre skusenosti s tymto salonom?

• to som nasla 😉

• 😐 inac stranku ohladom ich salonu mi nenaslo 😛 ked sa ti satky pacia a sedia ti tak si myslim, ze je jedno aky salon to je... Zober kolegynku a ukaz jej ich osobne 😒

• mne stranka funguje 🤔

• Aj tak sa da 😉

Co mate inak nove kocky?
    Kolko ste dali za obrucky? Co som bola na sv. vystave v KE, tak tam za obrucky chceli v priemeer okolo 16 000sk. Myslim, ze je to dost, nie? Odkial ste si vy kupili obrucky?

• my este nemame, ale bud si dame urobit u jedneho zlatnika alebo od jedneho pana, co vozi z talianska...ale aj tak to vyjde lacnejsie ako 16 000...to sa mi zda az prilis vela...ja by som sa bala nosit taku drahu obrucku za 8tisic..staci mi aj za 4 😛

• ahojte tak my sme si nasli obrucky oproti greckokatolickemu kostolu, kupene este niesu ale budu stat cca 500eur... mam kalkulacku ta som mudra 😮

• mirka a mas foto/obrazok obrucok?ako sa vola to zlatnictvo?

• no v tom zlatnictve ti zrobia obrucky hociake donesies fotky a ti spravia podla tvojho vkusu, obrucku mam vo fotoalbume...

• som nasla dalsiu stranku salonu ale v Novom Targu (lilea bodka com), tiez tam maju pekne satky, tak sa vyberiem aj tam, tento mesiac chcem ist, najprv do krosna. V targu su vraj 4 salony, tak som zvedava. 🙂

• akurat dnes kamos isiel na vylet do targu 😃

• ja chcem ist tak o 2-3 tyzdne, ale na vylet po salonoch 😃

• 😐 dakomu fajne 😬

• tak ja neviem ci som narocna abo co ale ziadne v PO okrem Angela sa mi nepacili, a aj to akurat nova kolekcia a dat okolo 400eur za saty "pozicane" je dost.Ked som bola osobne v Angele tak dost peknych siat bolo kremovych a pripadali mi skor zazltnuto.na stranke maju vsetky v bielom 😐 Jedna od nas si teraz kupila saty z Targu za 6000tisic. si myslim ze fajn cena.
    inak uz pracujem na dalsom oznamku 😎

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém