Prešov. Kto ste tu z Prešova?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
uvidim este do septembra, mozno aj medovnicky, tie sa mi vzdy pacili, ale nie take precackane.
ozaj , som zufala z kadernicky, ta co mi vzdy robi nejaky spolocensky uces je z VT, a nejak to bude blbe sa v svadobny den trepat do VT koli kadernicke.a v PO som zatial nebola so ziadnou spokojna.nepoznas nejaku sikovnu?4. mar 2009ja nic extra zlozite nechcem,len mam skusenost, ze ked som povedala, ze nechcem byt"ovca" aj tak mi urobila uces ala "ovca" alebo ked zehlila ina vlasy tak ma desne ulizala a na vrchu mi urobila mexicku vlnu a aj ked som povedala ze to nechcem tak hore, tak mi to len pritapkala rukou a bolo
...uz som sa poucila a nosim foto ucesu so sebou, ked sa mi nejaky paci...asi som namiesto slova sikovnu mala pouzit chapavu
4. mar 2009tak ja nemam v PO ziadnu taku ku ktorej chodim stale,a ked uz niekde idem tak len podstrihnut. a ziadnej kadernicky z PO som nevidela hotove ucesy, ze ktora ako cese. Ale na stanici vedla nayky je kadernictvo a robi tam taky mlady fesak kadernik,
a videla som sice len ako farbi a striha,vyzeral byt sikovny, lebo ja dost radil okolo toho ...pojdem sa spytat
4. mar 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no myslimze pekne k potom posudis sama