Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • no myslimze pekne k potom posudis sama 🙂

• danulienka ok kebyze tu niesom ta pridem zajtra 😉 ale mala by som byt tu bo cvicim, hladam par veci na nete... drobcek som zvedava 😛 dufam, ze ma inspirujes bo ja netusim co a ako ....

• ja uz som s5 🙂 aj na pokeci 😛

• Sponzor fóra
  • ja uz mam aj nejake pokusy o samovyrobu oznamka, ale este vzdy to nieje ono

• 😃 ahoj no si na facebooku?

• oznamka si robis sama? ja mam predstavu o menovkach uz len ich vytlacit a budem realizovat vytvaranie, mam uz papiere aj merunkove aj biele 😉

• nie, ja uz som na tolkych strankach ze uz by som si napamatala kde som s kym o com hovorila/pisala 😬

• hihihi nevadi to fujguje ako icq-cko ja pokec velmi nemusim uz su tam perverzaci 😎 akurat pozeram ty mas svadbu 5 ci 12?

• tak chcela by som. Len vytlacit si ich dam do tlaciarne v Dekaci 😛 moja tlaciaren by toho nebola asi schopna

• ja mam pokec akurat koli mailom, sem tam so spoluziackou pisem.ale mam aj icq, skype, centrum, gmail...
    ja mam 5.9.2009 🙂

• tak to je 2 tyzdne po mne tak bude asi ten ujo co i tebe ja som myslela ze mas tyzden predomnou to by vychadzalo zeby robil tvoj tatko ale tak bude robit asi ten druhy pam 😠

• no ved ked to tomu druhemu nebude vadit, tak by sa mohli vymenit, poviem mu 😉 nemaju to nejak presne stanovene ze musia byt kazde dva tyzdne.aj kamoska chce mojho oca, ona ma 15.8

• 😉 potom daj vediet ci bude tvoj ocko aby som ho pohostila 😎

• ok, dam vediet 🙂

• akurat pisem zo zuzkou a mi hovori ze ta nepozna 😐

• Sponzor fóra
  • tak osobne sa nepozname, ale ja viem ktora to je, sem tam ju u nas vidim

• 😛 ale mira poznas ne?

• joj, tak jeho hej od skolky 😃

• ta kone stare 😐 potom sa poznate riadne dlho 😛

• no ved byvame na jednej ulici 😛

• 😬 ake chces darceky pre hosti?

• hmm, tak to nemtusiiiim 😐

• 😎 ta ja tiez rozmyslam co vybrat predstavy by boli viacero len co vybrat 😮

• ale asi cokoladky s menami, alebo co...

• 😛 no sak toto ze teraz uz hocico mozes a uz len si vybrat a do septembra mozno aj nic sa bude davat 😐 videla som uz aj kamienky davat 😛

• uvidim este do septembra, mozno aj medovnicky, tie sa mi vzdy pacili, ale nie take precackane.
    ozaj , som zufala z kadernicky, ta co mi vzdy robi nejaky spolocensky uces je z VT, a nejak to bude blbe sa v svadobny den trepat do VT koli kadernicke.a v PO som zatial nebola so ziadnou spokojna.nepoznas nejaku sikovnu?

• sikovnu 😐 to je tazko povedat kazdemu ina vyhovuje 😛 ja mam kamosku vzdy ma striha uvidim na skuske ucesu ale co som pocula ze je velmi sikovna a rychla z ucesami no samozrejme ze ked si vyberies uces ale ivana christova na misskach tak to bude trvat dlho 🤔

• ja nic extra zlozite nechcem,len mam skusenost, ze ked som povedala, ze nechcem byt"ovca" aj tak mi urobila uces ala "ovca" alebo ked zehlila ina vlasy tak ma desne ulizala a na vrchu mi urobila mexicku vlnu a aj ked som povedala ze to nechcem tak hore, tak mi to len pritapkala rukou a bolo 😠 ...uz som sa poucila a nosim foto ucesu so sebou, ked sa mi nejaky paci...asi som namiesto slova sikovnu mala pouzit chapavu 😃

• no tak moja mi kazala jej poslat na skype 😉 fotky siat mojich aj ucesu aky chcem resp. ucesy co sa mi pacia, ze mi poradi ktory najskor ku satam aj mojemu facu 😃

• tak ja nemam v PO ziadnu taku ku ktorej chodim stale,a ked uz niekde idem tak len podstrihnut. a ziadnej kadernicky z PO som nevidela hotove ucesy, ze ktora ako cese. Ale na stanici vedla nayky je kadernictvo a robi tam taky mlady fesak kadernik, 😛 a videla som sice len ako farbi a striha,vyzeral byt sikovny, lebo ja dost radil okolo toho ...pojdem sa spytat

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém