no, aj my urcite pojdeme na skok do polska, kupili sme si tam peklne saty aj oblek na promocie, tak mozno budeme mat stastie a nieco si vyberieme aj na svadbu, ked nie, tak si spravime vylet aj do viedne, koniec koncov, odkedy sa pozname, tak si slubujeme, ze raz do viedne skocime, ja som tam bola len raz a to som bola este len krpec, uvidime, uvidime.... :-)
ja som nasla na jednej polskej stranke salon v krosne a maju tam aj pekne savadobne aj spolocenske satky , takze sa spolieham ze kupim vsetko naraz 8-)
hihi ja myslela ze suknie su sukne ;-) uz som nasla spolocenske, ake su polky skarede :-S cervene su pekne,ale take ake chcem ja tam niesu,ale take fialovkaste celkom ujdu aj tie biele 8-) idem kukuc dalej mozno najdem nieco take ake chcem...
dobra stranka, dam do albumu co sa mi pacia satky, bo tak kukam, ze tie nazvy uha ale v tej druhej znacke fajne suchariky dievcata su, fuj ved to hnusne az tak suchucke byt...
ale ved to tak skaredo vyzera, ako stihlost prirodzena a toto na anorexiu sa podoba :-p dobra tema hahaha pekne satky, su tam okrem tych poliek a poliakov 8-)
este nemam, cakam kedy sa otepli a hodia do obchodov nove letne topanky, alebo kupim v polsku :-p
inak, ked som videla v PO nejake co sa mi pacili, tak boli na ihlickach a to radsej ee, to by som sa prizabila :-N
a tie co mas v albume su tiez pekne,len take asi skor na nete kupis
no ved na nete aj ja si myslim, len stranku potrebujem :D ako som ich ulozila :-D no hmm normalne na druhy pokus ale ulozila som ich mas tam daco take ako ulozit intern.stranku a ked kliknes 2x na obrazok ti da ulozit ako obrazok aspon mne to tak zrobilo ;-) poliaci maju zlozity program najskor :-N
hm, tak v tom ti neporadim. mozno ebay, ale ako sa cez net nakupuje, tak z toho som jelen.ja po anglicky neviem ani zatrubit :-D
Dik, no, uz mi to ulozilo, ale som musela 2x kliknut, na prvykrat sa mi dall len stranka ulozit, alebo odkaz v novom okne ...a pod.
Este k tym topankam, spolieham sa na Kosice ak uz fakt nide nenajdem pekne
no ale tieto su krasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a ja ich chceeeeeeemmmmmmmmmmmmmm ty kokso to som povedala ako rozmaznane decko :-D danulienkaaa mas uz podvazok?
ahojte ale ste dnes popisali :-)
mirka fotak este nieje opraveny a neviem ze kedy bude :-S
cez vikend dojde kamoska a prislubila aj fotak tak snad... =-)