Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • jaj no to hej......vaš drobček bude na svadbe až dokoncam či ju ku niekomu date?

• nie nebude celu noc pokial to bude zvladat a tak ju zoberu krstneho rodicia

• aha, a kolko budete mat vlastne ludi? a už ste boli vybrať menu? a kedy pojdete po kolače? stredu či štvrtok?

• Sponzor fóra
  • ludi budeme mat asi 80 menu uz mame a kolace??????este neviem v piatok sa ideme dohodnut

• ikus fotenie mate v parku?

• fotenie? no fotia nas Lukackovci, takze kde to bude nemam tušenie.... 🤔

• aj nas fotili a možem povedať že bud kludna oni dokažu urobiť dokonale fotky aj na smetisku a to doslova fakt perfektne takže sa nemusiš bať...

• to je fakt lukacovci robia krasne fotky 😉

• ved ja viem, na to fotenie sa tešim asi zo všetkeho najviac 😬 😃

• 😃 😃 😃 😃 😉 😉 😉 tak snad sa stretneme a nas unos si uz dotiahla do konca????

• ikus musim ist kedy popiseme?

• unos, ešte nie 😬 , ty pojdeš do mojej saly a ja do tvojej, ved je to len kusok 😉
    zajtra idem do roboty...tak neviem je tam strašne pomaly net, ale určite sa ozvem, hlavne mi daj vedieť kedy vo štvrtok možeš ty 😉

• ikus poslem ti namna cislo a ak by sme sa nestreli na nete 😉

• na to som myslela už aj ja 😃

• ahojky babenky..... no, niektoré už v plnom prúde.... pevne verím, že v deň d nikto nespadne, ani sa neprihodí nič nečakané 😃 asi je to už vážne o niečom inom tak mesiac pred svadbou a ako tak čítam, ako sa pripravujete, ta začínam stresovat... aaale bude to dobré 😉

danka, bola som v tom obchode a nič na tvoj štýl šiat nemajú... že o dva týždne im zasa príde tovar, tak pôjdem zasa pozrieť, ale zatiaľ nič, tie šaty, čo hceš sú nádherné, ale všetko čo sa teraz predáva, je buď bez ramienok, alebo s tenkými ramienkami..... no, keby že niekde niečo podobné uvidím, dam vedieť 🙂 dúfam, že skúšky sa podarili 🙂

mirka, veľa šťastia na zápočtoch.... a topanky este nedosli a k satam, co som teraz kupila este netusim, ake kupim topanky, uvidime..... 🙂 este je toho treba tolko pozhanat....... 😐

• Sponzor fóra
  • mirka, pozrela som si tie ruzove satky v tvojom albume, kde si ich nasla? ja som skusala rovnake len v krvavocervenej farbe, no boli mi velke a moje cislo nemali, bolo mi to hrozne luto, inak boli super.....

• v UK poslala mi fotku kamka a dala som si ich aj kupit 😐 si si objednavala topanocky? este nedosli? Kolko tomu uz je? mne dosli do 2tyzdnoch 😛

• nakoniec som si tie topanocky kupila od holky, co ma teraz svadbu (tuto sobotu), ona si ich kupila len na sobas, po svadbe mi ich posle, 🙂 kupila ich v amerike, tak by som take na slovensku nezohnala.....

ja, co som skusala tie satky, tak som ich nasla v obchode, kde dovazaju z Poľska, mali ich vo viacerých farbách, ale sú úžasné, akurát, že v cervenej farbe nemali moju veľkosť...... ale do augusta im snad pride novy tovar...... 🙂

• 😉 no dufam, ze budu uzasne a budu mat ich este vobec hihi su uzasne ruzove - cukrikove 😃 take som chcela aspon raz v zivote mat 😛 myslim tu cukrikovu farbu 😉

• ano, vo vranove ich maju presne v takej ruzovej farbe vo vyklade, chodim okolo uz mesiac a rozmyslam, kupit nekupit? ale bola by som radsej keby boli cervene..... uvidime, raz sa uz budem musiet rozhodnut 🙂

• hihi kolko tam stoja?

• ahojky, skusky ok 😉 dnesnu som vsetkych 26 otazok komplet opisala 😃 netreba to prehanat s ucenim 😬 este 2 a mam semestrer za sebou
    ja si uz zacinam pomaly zhanat latku na tie co mam v albume, aby svagrinka stihla usit do svadby,len neviem ci chcem fialovu pod tu krajku, asi skor zlatu

• fialova je trendy, spytaj sa svagrinky ona ked sije ti poradi ktora viac sa hodi...

• ale mne velmi fialova nejde "k pleti" 😃

• 😉 mne zas cervena 😃

• no, ta ani mne, ale chcela by som ju na kroji, este som si nevybrala farbu, teda ani v krojovni som nebola 😬

• co davas po redovej? davas aj darceky pre hosti?

• co ja viem...neviem este...ale asi nie, dostanu tortu i pul decko 😛

• sa mi nejako nechce vymyslat darceky....ja uz by som bola najradsej aby bolo po

• lebo ja darceky pre hosti davam, len neviem co po redovej...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém