Prešov. Kto ste tu z Prešova?
- Sponzor fóra
ahojky babenky..... no, niektoré už v plnom prúde.... pevne verím, že v deň d nikto nespadne, ani sa neprihodí nič nečakané
asi je to už vážne o niečom inom tak mesiac pred svadbou a ako tak čítam, ako sa pripravujete, ta začínam stresovat... aaale bude to dobré
danka, bola som v tom obchode a nič na tvoj štýl šiat nemajú... že o dva týždne im zasa príde tovar, tak pôjdem zasa pozrieť, ale zatiaľ nič, tie šaty, čo hceš sú nádherné, ale všetko čo sa teraz predáva, je buď bez ramienok, alebo s tenkými ramienkami..... no, keby že niekde niečo podobné uvidím, dam vedieťdúfam, že skúšky sa podarili
mirka, veľa šťastia na zápočtoch.... a topanky este nedosli a k satam, co som teraz kupila este netusim, ake kupim topanky, uvidime.....este je toho treba tolko pozhanat.......
12. máj 2009- Sponzor fóra
nakoniec som si tie topanocky kupila od holky, co ma teraz svadbu (tuto sobotu), ona si ich kupila len na sobas, po svadbe mi ich posle,
kupila ich v amerike, tak by som take na slovensku nezohnala.....
ja, co som skusala tie satky, tak som ich nasla v obchode, kde dovazaju z Poľska, mali ich vo viacerých farbách, ale sú úžasné, akurát, že v cervenej farbe nemali moju veľkosť...... ale do augusta im snad pride novy tovar......12. máj 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
jaj no to hej......vaš drobček bude na svadbe až dokoncam či ju ku niekomu date?