Prešov. Kto ste tu z Prešova?
- Sponzor fóra
uz som hovorila s Pani Trojanovou zo Zupcian ( dufam ze tie negativa nesli o jej vyrobkoch
)ale ja kolace rada tak ich najskor pojdem ochutnat.. ruzova jogurtova torta zneje super
! - asi si urobim kolacovy den a pochodim vsetko poochutnavat
v sobotu sme boli na jednej svadbe tak tu mam teraz este pred sebou kolace a lamem hlavu...polka hnedozlte ziadna chut akurat mastny pocit z margarinu - takych fakt nechcem moc, druha polka uspesnejsia uz zjedena boli ruzove - puncove, a take ine s ovocnymi sirupmi , potom take zaujimave co jete zo zvedavosti, a suche ktore su istotou a date si ich vzdy radsej jak to zltohnede pekne nic.. inak skupina bola na svadbe SYNKOPY a odohrali to fakt pekne len na moj vkus privela ludoviek, najviac sa mi pri sondovani pacili AVANTI tak kym mas cas objednavaj nam to nevyslo, a my budeme mat POHODU.
29. máj 2009joj babky kakajte na kolace aj tak budu fajne,ake si vyberiete take budu mne nechutia ziadne okrem jednej laskonky za rok nakolko je velmi sladka a ked mi niekto ponukne nejake kolace s trubou vrstvou kremu tak neeeeeeee toto nie a niekomu naopak nieco take chuti ake druhy si vyberiete take budete mat...na zasnubach sme mali kolace sa mi zda zo sarisa a boli celkom fajn no ale zeby som ich vychvalovalo to nie lebo som ochutnala jeden kolac viac neeeeeeeee...
29. máj 2009- Sponzor fóra
aj moj vymysla limuzinu tu bielu co je bilbord smer kosice no ja hovorim ze je to zbytocne vyhodenie penazi ved mame nove auto aj ked nechcem aby nase bolo svadobne ale maju kopec ludi nove auta a mozno to bude aj to velke neviem ako sa povie teraz ale ma ho jeden ujo v PO co ho pozname hihi
29. máj 2009
hudbu mam z raslavic ano ziva niet nad zivu hoc by som brala aj dj tak po polnoci hihi pre mladych nieco ale sak sa vysantime na moderne piesne na rozlucke zo slobodou a unose nevesty hihi satky mam z lifka este nedoli z pariza ale uz by mali hihi