ani ja si ju nezavidim mozno sa donutim hihi ucit sa ale len trosku lebo dnes hrame Presov-Kosice hihihi treba ist aj do Optimy tak vies uz teraz sa tesim na nakupy :-D
čaute kočky, sa hanbim ako vas zanedbavam, ale mala som teraz fukoty, chodiť do roboty a poobede stale niečo zhanat a doladovat :-S
ale už len tyžden a bude po všetkom, normalne sa tešim
drobček, ma z teba urve, mam podobny učes, natočene vlasy, pomotane a potom nabok do predu :-D , sme užasne
a dnes mam rozlučku, takže vas všetky pozyvam....sice neviem ked to bude, viem len že je to nejaky bar kde sa robia diskoteky a nefajči sa tam(to je pre mna zaklad :-N), takže Vas očakavam ..... po polnoci tam určize budem :-D
danulienka a čo si chcela?
nie :-N
mam kaderničku ktora mi robila vlasy na stužkovu, promocie,a bola som stale spokojna, tak idem ku nej.
ale pravdaže aj švagrinka je šiiiiiikulka, len som si predstavila, koľko hlav bude v ten den robit, tak som si povedala nech zbytočne nebeha hore dole aby dala do kopy ešte aj mna, určite bude mať roboty dosť....
tak teraz nic neriesim, treba dokoncit semester :-| ale hrooozne sa mi nechce
my mame v dekaci, tam kde matova sestra o 2 tyzdne :-D :-p
ale ked tak teoreticky rozmyslam, my sa stretneme na matovej a aleninej svadbe :-D :-D :-D
a vybavit treba este dost veci:oblek, obrucky, topanky po redovom, bizuterku, veci na vyzdobu, vybrat jedlo,oznamka si chcem sama robit, a este neviem co vsetko...ked doskuskujem, pustim sa do toho
aj tebe to zbehne raz dva, my sme svadbu zacali planovat koncom januara, tak ja som mala spolu len 7 mesiacov, ale ostavaju mi este 3, a este dost veci nevybavenych.ja mam vzdy cas... :-D