Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • 🙂 ajojte nevestičky, chcem sa spýtať jednu otazočku bočnu od temy niekto študuje v PO na zdravotnej vdaka a pekný dnik

• baby budete tu vecer?????

• ahoj drobcek, ja budem ale neviem kedy.jej, nova foto, kocka si 🙂 a foto zo svadby? 😛

• Sponzor fóra
  • ahoj budem tu okolo 21 snad sa stretneme 😉
    foto dodam vecer 😉

• aaaa dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂

• jaaaj, ja pridem neskor, idem so sesterkou vecer do mesta na pizzu, v sobotu ma svadbu

• caute kocky vy lietate a ja sa ucim fyziku zajtra skuska uz uchhhhhhhh...miska nice photo tesime sa na fotecky ...

• aj ja sa ucim z PC, aby som nemusela tlacit milion stran, ale sem tam kuk aj tu 😃 ja mam vo stvrtok skusku, hroznuuuuu 😒

• baby drzim prsteky na skusku danka aj my ideme v sobotu na svadbu

• ja uz zajtra 😒 uz mi sibe z tych pouciek a vsetkeho uz neviem co bolo v archimedovom zakone ani co je termodynamika 😃 ja uz neviem nic 😃 danka co mas noveho aspon ty ma potes 😉

• mirka urcite to zvladnes len si musis oddychnut

• drobcek a kde?
    mirka ani ja neviem nic z toho co sa ucim, takze z toho si tazku hlavu nerob 😃 😃 😃 nejak bolo nejak bude 😛
    ja mam akurat novu robotu/brigadu a co sa tyka svadby tak nic 😐

• danka mas IP

• uz je aj odpisane 🙂

• 😃 joj babenky sak sa aspon chvalte ja cakam na misku kedy da fotecky nech zavidime 😃 este vydrzim do vecera a tak podavas staznost miska tvojemu manzelovi 😃 zavolam mu na skype nech ta trosku poponahla s tymi foteckami 😎 zartujem 😬 no mozno 😃 ale uz som dnes vypila 4kavy este jednu musim bo mam pred sebou este 1 kapitolku 😛 danka ja vecer sa chystam spravit na compe menovky nove,zmenila som napad tak ich robim znova ja tiez trosku vymyslava som 😛 v stredu ideme dat tlacit oznamenia tak aspon to ma drzi pri zivote 😃 zajtra musim este stihnut do solarka 😵

• Sponzor fóra
  • ja este neviem ani kto pride na svadbu takze menovky tak v auguste 😃

• baby na facebooku su fotky ta kuknite 😉

• miska no len na facebooku som ta nenasla 😃

• mirka uz pod manzelovim menom 🙂 😃 😃

• skus este raz

• miska uz som ta nasla len ma pridaj za priatela aby som kukuc spravila 😬

• aj mnaaa 😛 😎

• miska superrrrrrrrrrrrrrrrr, len mi nejde pridat komentariky hned by si tam mala 😃 par komentarov sak ti ich tam pridam neboj....PS: dufam,ze si sa neopila s toho sampanskeho 😃 inac krasna si bola....aj fesi...a mala nemala chybu 😎

• mirka neboj neopila sak som bola triezva 😉

• 😃 ale teraz vazne ja planujem pit hihi ze pit 😃 az po polnoci tak trosku vies aj vy ste to tak mali? aj ked si myslim, ze daco vypit budem musiet 😃

• miska bola si kocka aj pan mangel 😵

• aj ja som bola kocka ne? 😃

• mirka, ty si kocka fuuuurt 😛 😃

• hihi dikes aj ty 😎 aj vy vsetky hihi no najkrajsia som ked si cesem vlasy 😛 dik aky narcizmus 😬

• ja som najkrajsia ked spim a jest nepytam 😃 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém