ja sa mam dnes tak trochu na figu, cely den mi je nejako blbo a k tomu sa ucim na skusku, takze nic moc.ale drzi ma "pri zivote" len to, ze je posledna :-N
okrem toho ze sme meskali na fotenie cez pol hodinku,rozbili sa nam svadobne pohare,nevedeli mi zapnut saty aaaa zeby toho nebolo malo o 21h sa mi rozleteli svadobne topanky /ale z toho som si uz nic nerobila/ tak vsetko dopadlo ok :-D :-D :-D a tak to bol nas naj den v zivote :-) :-) :-) :-) :-)
Pridavam svoju skusenosti s Life studiom.
Najhorsi zazitok zo vsetkych salonov, v ktorych som bola. Ked pridete, idu sa riztrhat od obskakovania, vsetko, co vyskusate vam naramne sedi, aj ked to mate o 3 cisla mensie ze to ani nezapnete, tak je to super, to sa opravi. Ale ked zacnete premyslat a vidia, ze asi z toho nic nebude, pristup sa odrazu zmeni na nepoznanie. neochota, nechaju vas tam samu a cakaju, kedy vypadnete.
takze u mna po vsetkych strankach salon Angelo vyhrava. Mam uz u nich rezervovane aj saty pronovias, kolekcia 2009.
Ahojte kocky, tak uz mam konecne po skuskach - dnes bola posledna. Uz sa mozem naplno venovat svadbe. Dufam, ze vsetko stiham :-) .
A vy kocky ako?
Drobcek, ake mas pocity? :-) Dali v kostole nejaku vyzdobu?
Nikus, tak uz si pani Ž... ;-)
Gratulujem vam obom