ahoj tani, ja sedim nad knihami a mam z toho mix :-S som zvedava co zajtra vypotim.tu som len na skok, idem citat z netu este zakon o soc. sluzbach, aj ked som ho uz x-krat videla 8-(
miska mate krasne fotky, vasa fotografka bude tuto sobotu fotit na svadbe kde ideme ;-)
ahojte...miska mas pekne fotky...dufam, že aj mne sa budu moje pacit...dnes som si bola pre obciansky lebo uz som maa neplatny...hrozna fotka...este dobre ze ho budem mat len na rok...
dani bola som v krosne v erika a videla som tam tvoje saty len so zelenou stuhou...ona si presne pamatala ze jedna z presova brala take len s oranzovou stuhou a inou krajkou ;-)
miska: clovek nikdy nevie :-p
keterin faaakt?ja som chcela zelenu a povedala ze nemaju len bielu alebo oranzovu.ja len koli vyzdobe, lebo chcem zeleno bielu... :-|
a ty si si nejke saty aj vybrala, ci si bola len omrknut?
ja som uz skor isla okolo toho salonu, kedze je po ceste na trh a este tu na stranke, ale povodne som mala vybrate v igar , tiez v krosne, aj tam maju krasne satky, s tymi som spokojna-teda zatial co visia na vesiaku :-D estesom v nich netancovala :-p
ten igar som uz ani nehladala, nakolko moja neproporcna postava nie je suca do ziadnych siat, ale ta teta v erike bola strasne zlata a velmi mudro rozpravala, mne treba proste saty usit lebo hore mi treba menej a dole viac ale som sa uz rozhodla pre ukrajinu
kamoska dala usit ukrajinke co chodi po domoch predava, sa jej len tak opytala ci nahodou nepredava aj saty a ona ze jej usije, ju pomerala, ona jej ukazala fotku a na druhykrat jej priniesla hotove saty za 3500
ja si kupin na ukrajine alebo dam usit, jedna kocka mi pisala ze si tam kupilajedny z najdrahsich a stali ju 7000 a ze o 3000 uz kupis...tak tomu hovorim rozdiel pozica si saty za 13000 a kupit za 3000