ahojte babenky.... no vidim, ze niesom sama, komu vadi ta zima vonku... sadlo mi to na pluca a nechce odist.... co sa tyka svadby, uz mam prvy navrh oznamka a je uzasny, presne podľa mojich predstav :-D no, môj brat je šikuľka... pomaly sa to krati, tak ešte dáme šiť oblek drahému, do viedne ideme na topánočky pre mňa, potom už len dorobím menovky na stoly a môžem sa vydávať :-) tešíte sa aj vy, tak ako ja? ;-)
mam sa celkom fajn, az na to ze ma boli hlava z toho pocasia
no, to som zvedava aj ja ako bude, ale hlasia zamracene , dazd a 24stupnov..., ale ked bude takto zase nepojdem robit :-S
nevies mi poradit s wordom?napisem ti IP
ajooojte takmer vydate ženy, a pravdaže aj tie už vydate však drobček ;-)
taaaaak by som vam už chcela ukazať fotky,ale ešte ich nemam :-| , ale hneeed ako budu, ich tu hodim ok?
nove nemam skoro nič, tak sa aspon vy pochvalte čo noveho, som taaaaka zvedava tak čakaaam...
inak život v manželstve sa mi zatiaľ veeeeľmi pači, som zvedava či to poviem aj o 10rokov:-N :-)
Ahojte... :-) tak oznamko zatiaľ nevyvesím, chcem aby ho pozvaní videli po prvý krat, az ked im ho dam fyzicky do ruky ;-) no, chystame sa na dovolenku a vonku leje a leje...... ešte že mame jeden druheho, zabavime sa tak ci tak :-)
inak, neviete o nejake útulnej reštaurácii, s kobercami a tak, pre 50 až 80 ludi..... brat sa mi bude ženiť a chce mat len taku "komornu" svadbicku :-)