Dakujem vam velmi pekne za rady, bola som milo prekvapena, ze ste mi odpisali ;-)
Problem je v tom, ze sa neviem rozhodnut ci tento rok - niekedy oktober, november, lebo v septembri by to uz bolo asi vazne narychlo ... ci skor ten buduci – jul, august.
Nejako sme sa do priprav skor nepustili, a teraz s priatelom riesime co je lepsie.
Kedze buduci rok ma caka diplomovka, statnice, ... neviem ci potom budem stihat aj skolu aj pripravy na svadbu. A teraz mam este prazdniny, mozno by sa to aj dalo stihnut, len sa vazne nechcem uponahlat, aby som to potom nelutovala, ako spominala Kvetka.
Vie mi niekto odporucit dobreho kameramana a fotografa? A ake mate skusenosti s jedalnou Drevar pri SOU-drevarskom a jedalnou v OA?
ahojte kocky miska moja zlata napis mi ako si dopadla, danka moja zlata nevadi ked nebudes stihat zajtra pojdeme inokedy ja zajtra by som chcela stihnut nechtarku som zvedava co a ako :-D miska cakam som hrozne zvedava a dufam, ze vsetko je all right... miska zajtra budem v meste cca okolo 15.00 ides somnou za nechtarkou? tak zajdeme na drink? a ja skocim do solarka...rano tu budem ak nie miska napis mi sms alebo daj vediet skocime za dankou :-N
ahoj rianka, myslim, ze sa to stihnut da....skus obvolat saly, ci su este volne, lebo s tym byva najvacsi problem, ostatne sa da poriesit. Bude to ale trosku aj o kompromisoch. Ide o to, ci musis mat toho najvychytenejsieho fotografa, kameramana, hudbu (lebo ti su poobsadzvani aj rok dopredu), alebo ti staci priemer.
Ja viem, co vsetko obnasaju statnice a diplomovka, kolko casu a stresu, neviem si predstavit, ze by som do toho mala pripravovat svadbu. U kazdeho je to ale ine, napr. moj nastavujuci sa pred statnicami velmi nepretrhol, ale on je "expert" :-D
Zial, so spominanymi jedalnami skusenosti nemat, takze neporadim... :-|
rianka ahoj, smelo do toho, ja si myslim že stihas v pohodicke. a co sa tyka tych kameramanov a fotografom - videla som mnoho kaziet a otiek a mne sa vsetko zda super, napadite, originalne... staci si tu pozriet zopar albumov
kvetka ahoj, no ja odpadnem koho tu stretam...akosi nestiham tak sa vecer stavim a popiseme viac, pa zatial
pozeram, ze vy mate az maji.
uz mate to najdolezitejsie - miestnost, hudbu, kameramana a fotografa? ci si zatial zhanate info a pomaly sa rozhodujete pre to, co vam najviac vyhovuje?
rianka, ja mam zatial len salu, idem teraz na dva tyzdne na dovcu, a potom by som chcela vybavit foto, kameru a hudbu, nech to mam z krku...ak viete poradit, poradte prosim, neviem na koho sa obratit :-(
ahoj riana,
my máme svadbu v októbri, ale sálu sme naháňali už minulý rok koncom septembra a mali sme problém
nájsť sálu pre väčší počet ľudí, ktorá by bola pekná. Zisťovala som Čierny orol, kaštieľ vo Fričovciach, tam som chcela najviac a mala som smolu. Tak som skúsila Areál Dobrej pohody v Šarišských Michaľanoch a voľný termín mali až na október, a to sme pozerali rok dopredu. Pôvodne som chcela 8.august alebo 12.sept., ale smola.
Čo sa týka Šarišských Mich. môžem len odporúčať, boli sme tohto roku na dvoch svadbách a všetko bolo super, nešmýkalo sa, jedlo výborné, skvelý prístup a cena.
uz sme volali par ludom, ale neviem ci vsetko dame dokopy v 1 den, takze som zvedava, ci to nakoniec toho roku vyjde.
ja by som tiez potrebovala poradit nejakeho schopneho kameramana a fotografa, pretoze s tym mame najvacsi problem :-(
Rianka,
ja by som ti poradila Jozka Plancara:) My ho budeme mat na svadbe a som spokojna s vyberom, ze sme si vybrali prave jeho. Da sa s nim nezavazne stretnut, pokecat, poviete mu vase predstavy, on vam ukaze par ukaziek a kludne mozte odist. Podla toho ci bude mat volne alebo nie. Ked sa vam nebude pacit tak v poho, pojdete prec a nic sa nedeje. Ale na takom principe funguju asi vsetci kameramani. Potom viem este o p. Juskovi (Jusko), videla som veeela cd so svadbou a su tiez velmi dobre. Uz len zavisi od toho, co na tom cd chcete mat, aku animaciu, zlozenie, pocet cd a samozrejme cena. Potom este dost znamy v PO je p. Sakac, on je na trhu uz doooooooost dlho. Jeho cd sa mi zdaju trochu staromodne, no ale to je kazdeho nazor. Ja by som ti odporucala obvolat a stretnut sa so vsetkymi, oni vam ukazu ukazky, povedia cenu, detaily a tak si mozte vybrat. Studio Live tiez robi video aj foto. Nepoznam , no co citam prispevky holky co ich mali boli spokojne, foto som videla aj tu na nete, aj na stranke, takze su celkom v poho, no cenovo neviem.
Ja ete zhanam fotografa, necem investovat vela penazi do fotografa, chcem iba foto z exterieru pred svadbou, uz cez kostol ani v sale nie, iba umelecky vonku, tak ak mozete babenky tak mozte poradit aj mne. Ja by som chccela len nieco do 130 eur (4.000,-) viac nie som ochotna dat. Myslim , ze je sa niekto najde, nejaky zacinajuci fotografi, co si len tak privyrabaju popri robotke:)
ahoj kvetk84, ja chcem tiež fotografa iba na fotky z exterieru, na ostatné tam bude kameraman, skús pozrieť aj na nete...Adrian Fecko..on je kameraman ale majú aj fotografa..to sú tušim otec a syn, a celkom pekné fotky robí aspon mne sa páčili, takže sme sa s ním dohodli, že termín nám podrží do polovici mesiaca a tak musíme prísť zaplatiť zálohu, lebo ho dá iným...ale skús pozrieť
ahojte :-) ja mam tiez fotografa za priatelnu cenu 5000 korun je v tom uz vsetko, aj praca aj vysledne foto na CD aj vytlacene.
tu je napr. ukazka http://www.mojasvadba.sk/album/album....
;-)
hm tak to vyzera ze az v auguste ,ale mozno posledny julovy vikend budem mat volny
...bo zase robim od zajtra vkuse do nedele ]-( ale co uz
nabijam hodiny -milion hodin milion korun :-D
:-p ja mam zajtra a v piatok off a som hrozne rada, taky hic ze az :-N tak zajtra si povybavujem vecicky co mi treba zajdem s miskou na kavcu, ked bude stihat a mozno v piatok tam zajdem hihi ked sa mi bude chciet