kompresor na pumpe :-D dala som za ne 2e, kupila som ich od nevesty co bola zdobit salu lebo mala 2 take balenia a len 1 aj to nie cele pouzila.ona ich mala z KE z kiki tusim
:-D ja zvedava kto to velke srdce z balonoch aj zrobi to bude masaker ale ja som chcela zrobit ten kruh kde je prvy tanech a nato mi treba helium aby balony isli hore a tak nech sa s nimi deti hraju premna zamna...
no ja som chcela povodne lupene dat na zem v tvare srdca no ale zbytocne peniazky a mam 200balonov tak by som to tak vyriesila a tak by som ich dala nabok nech sa deti hraju :-D
tak lebo mi mozeme mat aj za dva tyzdne, ak chceme
http://www.breuning.com/interface2.html
je to "inspiration collection" 12 zvrchu alebo "premium collection" 13 zvrchu. inak sa to neda ukazat, lebo vsetky su jeden link
a este ja chcem bez kamienkov, cize budeme mat rovnake take ako panska obrucka
aj janikovi :-) alebo este taka moznost ze z tej kolekcie inspiration 10 ale v zlatom a tam kde su kamienky, tak namiesto nich biele zlato 8-) mam uz 2prstene kde mam kamienky, na jednom 6mensich a na druhom 1 vacsi, tak na obrucke nechcem :-p
jajaj to si daco take hovorila uz mi zapina :-p sem tam mam vypadky pamate :-N no danka vyber krasne a hlavne daj ich zrobit cim skor nase mali byt tiez do 3tyzdnou a cakali sme mesiac a to este niesu gravirovane lebo mal zlatnik volno tak ich ideme dat dogravirovat :-N pocitam mesiac 8-(