miska som rada, ze si all right tak mierne som mala obavicky....merlin daco mi hovor sak to katastrofalne ide rychlo a ja som dnes zistila ze musim znova na operaciu z rukou :-( tak ma to nepotesilo....tani celkom fajn ujde to a co ty co noveho?
čaute baby, neviete niektorá poradiť dobrého zubára v Prešove? chcem si dať konečne do poriadku zúbky a predch. zubárka rada len vrtala a vrtala keď už bol kaz veľký a ťahala... tak každé odporúčanie/neodporúčanie poteší.... dík ;-)
idem ku rodine ( mamini 4 bratranci byvaju cca pri sebe ). Takze absolvujem vsetky navstevy. Chcem sa ist kupat do siravy. Nebola som tam 3 roky a tak uz je na case ich navstivit :-)
ja sa rychlo opalim, takze s tymto problem mat nebudem. Nemam dovolenku ale nerobim od 7.7., ked som sa vratila z BA tak mi volali, ze sa nerobi cele prazdniny lebo je malo roboty. A dnes mi volali aby som prisla podpisat dohodu (lenze ja som taka leniva trepat sa tam, tak som sa vyhovorila ze som mimo PO). Pojdem ju podpisat bud v pondelok ked sa vratim alebo az v utorok. Nech cakaju
sikulka :-p ja cakam druzicku ideme robit menovky hihi zajtra idem na plasticku chirurgiu ked sa mi bude chciet :-D ale poslala ma tam doktorka tak musim...
bola som z rukou mala som tam hrcku a tlacila mi na nerv uz som s nou pomali nehybala a vratilo sa to takze to dost boli a na krku sa mi spravila tiez hrcka a doktorka nevedela co to presne je ze oni zrobia odber a budeme mat jasno uz sa tesim....
miska, niee, nikto ta neignoruje, ja som len mala ist s mirkou do dekaca ohladom svadby, vyzdoby a taaaak a este sme sa k tomu za viac ako mesiac nedokopali, ale mozes ist s nami ;-) a v piatok mam volno :-p teda uz mam stale volno :-D :-p
no ked sme mu volali povedal 2tyzdne a volali sme mu v minulu nedelu nedelu ta ja viem ci az od pondelka alebo v piatok tam uz budu hmm...netusim spytam sa uvidime, inac nasla som helium na nete a ze for me felium na/do 200balonov stoji 82,98eur no este ze ich nemam 500balonou bo by som sa nedoplatila ale palka je to poriadna, :-N