Prešov. Kto ste tu z Prešova?

Zobraz úvodný príspevok
Tak skúsme od znova. Dievčatá prešovské pekne vás vítam...
Odpovedať
Profilova fotka
merilin...no, uz to mas blizko ;-)
Odpovedať
mirka neboj som ok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
miska som rada, ze si all right tak mierne som mala obavicky....merlin daco mi hovor sak to katastrofalne ide rychlo a ja som dnes zistila ze musim znova na operaciu z rukou :-( tak ma to nepotesilo....tani celkom fajn ujde to a co ty co noveho?
Odpovedať
čaute baby, neviete niektorá poradiť dobrého zubára v Prešove? chcem si dať konečne do poriadku zúbky a predch. zubárka rada len vrtala a vrtala keď už bol kaz veľký a ťahala... tak každé odporúčanie/neodporúčanie poteší.... dík ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mirka...zatial zijem. V piatok sa chystam na 4 dnovy vylet na Siravu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hmm tani neberies ma zo sebou?
Odpovedať
Profilova fotka
a chces ist?
Odpovedať
Profilova fotka
8-( isla by som ale fesi je na sluzobke a pride len na vikend a ide off a k tomu musim do prace hihi ale ja vtierka by som sla... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
idem ku rodine ( mamini 4 bratranci byvaju cca pri sebe ). Takze absolvujem vsetky navstevy. Chcem sa ist kupat do siravy. Nebola som tam 3 roky a tak uz je na case ich navstivit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hihi a nezabudni sa ist opalovat mas dovolenku?
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa rychlo opalim, takze s tymto problem mat nebudem. Nemam dovolenku ale nerobim od 7.7., ked som sa vratila z BA tak mi volali, ze sa nerobi cele prazdniny lebo je malo roboty. A dnes mi volali aby som prisla podpisat dohodu (lenze ja som taka leniva trepat sa tam, tak som sa vyhovorila ze som mimo PO). Pojdem ju podpisat bud v pondelok ked sa vratim alebo az v utorok. Nech cakaju
Odpovedať
Profilova fotka
sikulka :-p ja cakam druzicku ideme robit menovky hihi zajtra idem na plasticku chirurgiu ked sa mi bude chciet :-D ale poslala ma tam doktorka tak musim...
Odpovedať
Profilova fotka
naco ides na plasticku chirurgiu?
Odpovedať
Profilova fotka
bola som z rukou mala som tam hrcku a tlacila mi na nerv uz som s nou pomali nehybala a vratilo sa to takze to dost boli a na krku sa mi spravila tiez hrcka a doktorka nevedela co to presne je ze oni zrobia odber a budeme mat jasno uz sa tesim....
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj, ja budem musiet ist na kozne. Chcem si dat vybrat znamienko z chrbta. Strasne mi zavadzia
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to na chirurgii robia....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ale najprv si budem musiet nato nasetrit
Odpovedať
Profilova fotka
no staci ti 16eur :-D
Odpovedať
ahojte kocky, nepoznate nahodou tohto chlapika? http://2.bp.blogspot.com/_EJCO7fq3qMA... prosim IP
Odpovedať
Profilova fotka
a to je akoze co hihi hlada sa tento chlap, ale nie zartujem ja osobne nepoznam...
Odpovedať
Profilova fotka
mirka...dobre vediet :-) shaarka...toho nepoznam
Odpovedať
halo kde ste kto...? =-) =-) =-) mirka robis v piatok?
Odpovedať
a co je v piatok???????ide sa niekam???
Odpovedať
Profilova fotka
danka v piatok mam officka aj ty?
Odpovedať
mna kludne ignorujte :-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
miska nieeeeeeeeeeeeeeeee len este neviem sama co sa deje hihih
Odpovedať
miska, niee, nikto ta neignoruje, ja som len mala ist s mirkou do dekaca ohladom svadby, vyzdoby a taaaak a este sme sa k tomu za viac ako mesiac nedokopali, ale mozes ist s nami ;-) a v piatok mam volno :-p teda uz mam stale volno :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
danka ale ten ujo co ho "poznam" tam este nebude....ci ty dakoho ineho poznas hihi okrem tatka....
Odpovedať
este nie?tak aj hlavnych casnikov...ja ze uz bude a aj koli vyzdobe ked nahodou budu robit v piatok...
Odpovedať
Profilova fotka
no ked sme mu volali povedal 2tyzdne a volali sme mu v minulu nedelu nedelu ta ja viem ci az od pondelka alebo v piatok tam uz budu hmm...netusim spytam sa uvidime, inac nasla som helium na nete a ze for me felium na/do 200balonov stoji 82,98eur no este ze ich nemam 500balonou bo by som sa nedoplatila ale palka je to poriadna, :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?