danka budem na teba mysliet a drzat ti paluchy a nic si nerob z pocasia aspon budes bohata
aj ja som chcela vcera dojst ale malu mam choru ;-( ;-( :-S tak som nemohla :-(
cavte, ja uz som vykočkovana, som velmi spokojna ako ma upravili....
som sama doma..cakam na druzicky :-p a uz aj slnko vyslo...tak nech len pekne svieti :-D
...inak dnes sa nam kostolinik vybural na aute,ked som isla z mesta tak som mu este aj zachranku volala a zhanali sme nahradu za neho teraz na poslednu chvilu...no poviem vam fofry... :-S
Danka ako dopadla svadba? Ja mam fajne stresy :-| a kolko mi toho treba este vybavit..... jeeeej. Kazdy den este nieco mam a k tomu este aj v utorok zapis. Super
Žienky no ja mam posledný týžden stres z pocasia vie niekto ake pocasie bude na najbližsie 2 tyždne??? bojiiiiim nech je pekne ved si to vsetky zasluzime
cerstva pani manzelka sa hlasi :-) BOLO SUPER!kostol super, jedlo super, hudba naj naj naj naj najperfektnejsia, kazdy si chvalil, pan fotograf perfektny, cakame na nasich takmer 1000 fotiek...este aj pocasie sa umudrilo pri foteni x-)
spala som cca 5 hodin...ale som spokojna, dopadlo to vyborne
zuzuuk tak toto riesim aj ja :-D dnes hovoril ujo ilko ze bude pekne len vikend zas nie a hlasil pocasie do piatku dalsieho tyzdna a celkom fajn no vikend nehovoril ale urcite bude prsat :-D ako kazdy vikend... :-|
no ja som okolo svadby nemala takmer ziadne stresy, ale ked som sedela u kaderenicky, kozmeticky a cely cas lialo tak mi nebolo vsetko jedno...uz som rozmyslala kde sa budeme fotit