Ročník 1982, pridajte sa a môžeme si pokecať
- Sponzor fóra
hehehehehehe tak to je fakt fasa
no moj brat v spanielsku takze aj to odpada, hmhmhm mozno by som mohla svoju ufrflanu staru babku, fotovu mamu do toho zapojit, heh inak ju nenazvem ako velryba, tak by si trosku poplavala po meste, ale myslim ze by bolo viacej problemov ako pomoci, ta zena je naplnena nenavistou no a to ti ma planovat svadbu? hmmmmm radsej sama po nociach
17. dec 2007no nemas to jednoduche.Ale ked ti pomoze nastavajuci,tak to bude urcite vsetko super.
Ja som prisla domov tyzden pred vsadbou a nasla som doma vybite okna,steny bez omietky a tatka s celou rodinou v monterach.Boze to bol pohlad.Som mylsela ze ich asi...naplanovat si taku rekonstrukciu na 2 generacnom doma v takom case17. dec 2007ahoj lilu, fajn ta tu vidiet, ja uz tu zosaliem, nemam uz co robit telka ma nebavi na nete uz som asi vsetko videla aj veci ktore som nikdy vidiet nechcela , heh a stale to boliiiii
fakt ze mam pocit ze cim dalej tym viac, ale pan doktor hovori ze je to krasne, ziadny zapal ani hematom ci co to breptal ze je to super a hoji sa to, doslaka ale preco tak bolestivo???
18. dec 2007- Sponzor fóra
Dakujem Alexarisko za privitanie
manzel mi dal nech si vyberiem termin, tak aby si lepsie zapamatal, nechcem sa dotknut chlapov, ale im datumy nehovoria absolutne nic, vybrala som si svoje narodeniny. Asi mame magicke cislo 28, ja mam narodky, manzel, zoznamili sme sa a aj sobasili
Aj moje 2 kamosky si pockali, kym nepadne sobota na ich narodeniny a oslavovali dvojnasobne.
Mam tu s niekym rovnaky datum narodenia?18. dec 2007hm, urcite sa tu niekto taky najde stridza
my sme sa s polovickou dali dokopy 17 jula ja mam narodky 20 jula on 27 Jula a datum svadby mame 30 augusta, tak modlim modlim ze si to zapamata,ale popravde ja som z nas dvoch ta zabudlivejsia
takze tak xixi, ale to si sa vcelku mladucka vydavala na dnesne pomery
hezkyyy
18. dec 2007Alexarisko, moj svokor ma narodky tak ako ty a svokra ako tvoj drahy
moji rodicia sa brali v ten datum, ako to planujete vy.
Nejak to nepocitujem, ze som bola moc mladucka, asi je to individualne. Dnes mam uz 3 rocnu dcerku a som velmi rada. S tym, ze my vydrzime vsetko a este viac mas pravdu Lilusiatko18. dec 2007xixi, no jo, uz o tom pomalinky zacinam pochybovat uz dobrych 5 dni som nespala
neviem co skor robit ci si odtrhnut hlavu alebo skocit z okna
stridza, uz mas dcerusku,, krasne po babetku som aj ja tuzila uz velmi davno, u nas rakov je matersky pud asi nadpriemerny aspon to vsade pisu, ale zatial mi nebolo dopriane tak snad coskoro, chystame hned po svadbe
18. dec 2007alex: vydrz to este! myslim na Teba... no peknu mas foto... spominam si ako som ja pred rokim vyzerala, ale ja som sa neodvazila nikam chodit
predsa len v puberte to beries inak...
a umrtvili ti len lokalne usi ked ta operovali? mne hej a som pocula ako mi pilia z chrupaviek blee
no ja tiez uz pomaly finisujem s darcekmi... tento rok som na to akosi sama... a moj drahy nase prve manzelske Vianoce a Silvestra prelezi lebo ma roztrhnuty vaz na kolene a chodi o barlach, resp. je stale doma a este bude, min. do konca januara... tak kto sa ma lepsie?polutujte maaaaaa
19. dec 2007chudatko jankaaaa, no teda, takze sa onho pekne staras? hmhmhm my sme s mojim obaja vyradeny z provozu on sice este chodi do roboty lebo by sa asi bez neho zrutila, heh ale ma dost chytene priedusky a ked pride dom tak len na seba zazerame ze kto sa o koho postara. no a co sa tyka mojho uzasneho vyzoru, neni mi secko jedno ked som na ulici mam pocit ze na mna setci cumia ako keby som mala nejake obzvlast tazke postihnutie alebo znetvorenu tvar, pritom je to iba obvaz, no hruza ludia su divny. ale uz som vybavena s darcekmi nastastie, bude to skromne bohuzial, secky prasule putuju do bytu a na hypoteku, budem rada ked to do konca januara dovybavujem.
tak pekne pozdravy manzelikovy jani, nech sa co najskor unavy a hlavne co najmenej bolesti.19. dec 2007Dakujem baby ste zlate
Tak sup sup cesnak, cibulu, medik a liecit sa nech na Stedry vecer vladzeme rozbalovat darecky...
Skore uzdravenie vsetkym...
Alex... priedusky nie su sranda, ked sa to neprelieci moze to ist dalej na pluca alebo na srdce... zdravie je prednejsie ako praca... hoci teraz je taky trend ze musite robit aj keby neviem co a bez vas to nepojde... ale ono to pojdeeee... vsak moj muz co robi tak on bol na to sam a teraz 2 mesiace bude doma s tou nohou a musia si tam bez neho poradit... nemozu stopnut uvery x ludom len preto ze je niekto PN...20. dec 2007Ahojte baby,
no tak citam, ze aj vy ste chore aj vasi milacikovia maju nejake virusy. Ja som si odlezala vikend, pondelok aj utorok este. Nechcela som to prechodit uz sa mi to raz a riadne vypomstilo taketo prechodenia staci len prechladnutie prechodit a .... teda aspon v mojom pripade, takze to fakt nie je sranda. Tak vam prajem skoro uzdravenie.20. dec 2007Ahojte babenky, tak uz som aj ja medzi vami, sice virus nemam, ale poprechladala som cez vikend na nakupoch a vcera som sa uplne dorazila
trvale bydlisko mam dnes prechodne na WC. Drzim, vam palce, nech sa rychlo vyliecite a mate vela sily v rozbalovani darcekov. Krasne prezitie vianocnych sviatkov v pohodicke a v kruhu najblilzsich
20. dec 2007
klud.Ja som celu pripravu svadby koordinovala(pridelovala ulohy pribuznim) z CR a zvladli sme to