ahojte :-) ja som tuu :-D
Lusy aj moj drahy ta pozna z videnia aj tvojho muza ;-) ze mal aj z vasich svadobnych kolacov :-D ozaj a 22. 9. 07 sme boli aj my na svadbe mojej velmi dobrej kamaratky :-)
Caute zeny, nejak nam to tu tichne, co sa nam vsetkym blizia terminy? :) caute lilu, dadi, ako ? mate sa? ja som par dni po svojich 26 tych, a citim sa jak zbity pes
ahoj alex :-) tichne nam to tu,ale snazime sa temu udrzat pri zivote :-D no mame sa celkom fajn, uz mame skoro vsetko akurat vcera som pridala nase svadobne oznamenie do albumu, tak mozete kuknut :-) dodatocne ti prajem vseeetko najlepsie k tvojim narodeninam, hlavne vela laaasky a zdravicka ;-) :-)
ahoj lilus.... ano, v Cerenanoch.... ked to tam prerobili, tak som si povedala: tak tu sa raz budem vydavat.... no a vtedy som netusila, ze to bude v tomto zivote :-D obrad budeme mat vonku a ak bude pekne, tak aj hostinu a ak pekne nebude, tak by sme to chceli na zahrade pod tym sklenenym onym (neviem to pomenovat) co sa tam teraz ide stavat (stavia) namiesto toho partystanu
caf lilu, diky za gratulaciu, boze ja ti tak zavidim ze uz mas vsetko, ja som uplne zufala uz by som sa mala naplno venovat vybavovackam ale este stale trcime na problemoch s bytom, no proste otras, vsetko mam len tak ustne nejakosi dohodnute a zatial secko trci vo vzduchu je mi z toho do placu :( oznamko mate super, aj nase je prave v procese vyroby, navrhovala som ho ja a teraz ho doraba jeden kamarat, tak snad bude fajne
Ahoj lilusiatko, ja som tiež jedna z vás a mám celkom zaujímavý dátum narodenia 20.9 :-)) A keďže som sa nechcela vydávať v deň narodenín, tak sme to posunuli o týždeň neskôr. Inak som z Dubnice.
tak teda drzim place.a nezabudnite tym vasim nastavjucim polovickam stupit na nohu ked vas zosobasia aby ste ich mali pekne pod papucou :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
heh, to bolo dobre alu, musim si zapamatat, zeny je 23:00, tresti mi hlava svokra sa so mnou nerozprava a nechce prist zajtra na svadbu, tak si idem lahnut a snivat o tom ze sa nikdy nezobudim :DDDDDDDDD