sak v pohode
len vies moj manzel nieje moc tanecne nadany
ja som chcela valcik ale kvoli nemu sme dali sladak, ono jenikedy lepsie salen tak hupat ako ked tam mas poskakovat ako zajac avyzeralo by to hrozne
zeny ahojte, po dlhej dobe sa tu aj ja znovu ukazujem, Peti, straaaaasne strasne moc ti gratulujem, bola si nadherna, saty bomba, nakoniec vidis vyzerala si jak princeznus :) no ale sak jak inak :) posli aj mne link, aj ja stem videt jak tancujes s mangelom :(
Ja som inak uplne vycerpana, este stale nemame ujasnene jedlo na hostine uz sme to menili asi 50 krat, mame uz obrucky, aspon to ma tesi, po oznamkach ani pachu zatial, heh a su to uz len 4 mesiace, no proste sen.
A co mate vy nove, Lilu, dlho sme sa necitali...
ahojte, len tak nahodou som si otvorila forum a pozeram ze tu niektore baby vedia byt aj dost neprijemne. Ja som sa tiez narodila 8.12. a myslim ze je to super den. ;-)
Len skoda ze nevyzeram na svoj vek a v porodnici sa ma dokonca pytali, ci som uz mala 18. no co aspon syn bude mat dlho mladu maminku :-)
ahojte :-) dlho som sa neozvala lebo nam strajkoval internet a nemohla som zavislacit :-D alex ani mi nemame este ujasnene svadobne menu,a ani oznamenia ale pomalicky nam to odsypa tak sa nestresujem zatial :-) tento vikend sme kupili oblek pre draheho, este ja musim zohnat popolnocne saty :-) tak nech sa dari s pripravami a pozdravujem vsetky 82jky :-D :-)
ahojte babenky, tak ja som tu tiez riadne dlho nebola, minuly tyzden som bola v Londyne a stale nejake lietacky, pripravy napreduju aj ked pomalsie o to viac si to vychutnavame :-) Pekny slnecny den vam prajem ;-)
ahoj lusy,tak ja som z trencanka aj ked iba rok aj par mesiacov lebo po svadbe sme sli byvat sem do tn.a kde byvas v krorej casti tn?lebo sme mozno susedy ;-)
lusy25-tk to teda susedy urcite nie sme lebo ja byvam na opacnom konci mesta tiez pri Maxe.
lilusiatko-a kde pri Maxe?lebo ja byvam oproti Maxu ako je kruhovy objazd tak nad nim jej taka zlta bytovka.je to na tej strane ako je hlavna vratnica Meriny