Ahojte, aká som rada že som na vás natrafila, ja som máj 82 a som veľmi spokojná s týmto ročníkom :-D .
Lilusiatko to je milé, ja mám totiž rovnakú prezývku Lili ale volám sa Lívia. Keď ste založili túto tému mali sme 25. Tak teraz podaktoré už 27...
No kocky, tak ja uz som asi tyzden doma so svojou malou princeznou Lilien, porod bol brutalne rychly, nastastie, co mate inak nove? dany ako prebiehaju dalej pripravy na svadbu? uz sa ti to krati :-)
Ahojte :-)
znova kukla do témy a čo nevidím, alesarisko je maminka
GRATULUJEM k dievčatku, hlavne aby ste boli zdraví ;-) x-) a veľa spinkali :-D
no u mňa prípravy pokračujú teraz momentálne nejakým slimačím tempom alebo ako by som to nazvala ... čím viac sa blíži ten termín, tým viac mám pocit, že mi veľa toho chýba a hlavne akosi nemám už ten elán ako na začiatku :-D
ahojte ... pripájam zase zopár slovami .... :-)
livi1: hm, čo na to dodať? obrúčky stále nemáme, akosi sa nemôžeme rozhýbať ... a kdeže to máte? ani albumík nemáš .... :-)
danyledu: no veru, musím pridať nejaké fotečky, my máme v hotely Zátoka v Senci. Obrad bude v Bratislave a hostina v Senci. Zrovna sme si objednali v piatok obrúčky v Trnave no a dnes večer ideme urobiť objednávku na oznámenia, cez internet. Dúfam že nič nepokazíme ;-). Inak zrovna som si vďaka tebe všimla, že nemám vyplnený dátum a mesto. To asi preto že som sa vtedy keď som sa prvý krát prihlasovala rozhodovali medzi 12 a 19. 9 :-D :-D
čafte :-)
som bola pracovne 2týždne preč, a kukám, sa tu toho moc nezmenilo :-S
žienky, čo je s vami, chodíte sa kúpať, že sem nemáte čas sa mrknúť a prispieť? 8-( :-D
ja sa kúpať nechodím, max. tak večer do vane, čo prídeme zo stavby, tam sa kúpeme vo vlastnej šťave :-D
danyledu, livi1....žienky, sa vám to kráti..... ;-)
aaaaaaaaaaaaahojte :-)
ako máte? no ja úplne pohrúžená do predsvadobného zháňania :-S a tak okolo ;-) už mi z toho až hrabe ... :-D
inak celkom v pohode :-)
Krásny piatok - konečne ...
alusiatko - no ale aj áno, jasné že sú stresy. Už mám ten pocit, že nič nestíham a nemám toho dostatočné množstvo :-D
ale to každá nevesta asi pred svadbou máva také dni ... čím je to kratšia doba do svadby, tým je to horšie .... sa uisťujem, že nie som sama, čo stresuje ;-)
Ahojte babulky. Musela som hned rano :-) (pred chvilou som vstala), napisat. Včera mi moje kamošky pripravili tú najúžasnejšiu rozlúčku so slobodou akú si len viete predstaviť! Rozlúčka so všetkým čo k tomu patrí, bola strašná sranda, super kočky, super zábava, dokonca aj striptér. :-D Pripravili to všetko na mňa, mám vymakané fotky, ktoré sa ale bojím dať na net :-D . Som z toho stále namäkko, pretože zišlo sa asi 16 báb z môjho života od vedľajšej ulice, základky, výšky až po terajšie kamarátky. Proste supeeeeeeer. Baby boli naozaj úžasné. Ja to ani slovami neviem opísať. Tak rada by som vám hodila nejaké fotečky čo sme stvárali, no ale... :-N
dany u mňa je to úplne rovnako :-D
penký dník ......
no toto livi tak ty tu píšeš ako super bolo a žiadne fotky :-. no šup sem s nimi rýchlo a nenechaj sa prosiť ;-) som zvedavá a určite nie som sama ... chi