priatelov otec je tento typ. vždy si mysli, že len on ma pravdu, len to je dobre, čo on urobi. a nikdy si nepripustí svoje chyby a nazory druhých. a priatel sa na to strašne hneva.
su ludia a ludia
ale hlavne je to aky clovek je ten, ktoreho mas rada
kazdy ma nejake chyby, len niekto ich ma take, ze to by musel byt super odolny typ, ktory to s nim vydrzi
;-)
myslim, ze super odolne typy ludi neexistuju
robim kazdu druhu sobotu od 7,00 do 12,00
inac dobre ranko prajem ;-) aj ked pocasie nam velmi nepraje (v noci bola poriadna burka), teda aspon v TV 8-(
dobre ranečko, prave som si fenovala vlasy, chystam sa doobeda do mesta za krstnou mamou do práce. poobede musim variť, lebo to, čo som včera varila, sa napočudovanie zjedlo. ostala sice polievka,ale brat príde domov z práce hladny ako vlk a pochybujem, že mu bude stačiť iba slepačia polievka.
u nas sa dažd vyšantil v sobotu, teraz len fuka, už tretí den
to fuka aj tu, tiez uz od soboty, cely vikend bol totalne na figu. cely tyzden co som v robote, tak svieti slnko do zblaznenia a cez vikend, ze by clovek niekam vytiahol paty z domu, tak je take otrasne pocasie, ze psa nemozno vyhnat :-(
dobre ranečko, nam ostalo ešte zo včera, ale dilemu mam, čo variť zajtra. dnes ma braško volno, aj zajtra, doma je. tak zas bude vyjedať chladničku.
pri tímovej spolupráci sa všetko podarí ;-)
to áno, len musia všetci z tímu vedieť, čo majú robiť. :-)
len včera som to s tou večerou trošku prehnala, ešte aj dnes mi je zle :-(
už od neviem kedy chudnem a tak som sa včera "prežrala" :-S
to je pravda, len škoda, že sa neviem prinútiť chudnúť, vždy ma všetko drží maximálne týždeň. asi potrebujem nejakú motiváciu, ale zrejme pekná postava ňou nie je :-(
doobeda otrasne. rano som obrala ribezle a hned, ako som prišla dnu, začalo strašne pršať a pršalo cele doobedie. upratovala som skrine :))) bola som v obchode a teraz sedim tu. chystam sa napisať motivačny list do 1 firmy
tu sa od rána ukazuje slnko a teraz je pomerne dusno. ja o chvíľu končím v práci, prídem domov, vyvenčím psa, navarím večeru a budem čakať na mužíčka, kým príde z dennej. :-)