Ročník 1987. Pridajte sa!
ericca uz som si tiez pozrela nove fotecky... a tiez musim povedat ze su fajn
fakt vazne, a v kombinacii s doplnkami, satami a atmosferou to bude urcite super
boze baby, uz sa vam stalo, ze by ste nemali "den blbec" ale tyzden blbec?? mne sa to fakt taha uz tyzden, a chcem aby to prestalo
viete mi poradit ako si mam v profile zmenit datum svadby? uz som to skusala x-krat a stale mi to tam necha... nechcem v niekom navodit mylne predstavy
co budete robit v lete ked nebude skola??5. jún 2008Ahoj Katka, ked si hore otvoris nastavenia, tak si musis miesto cisielok vybrat otazniky, su uplne uplne hore a potom to len ulozis
snad sa ti to podari...
A mavam take, tyzden blbec, celkom casto...ale najhorsi zo vsetkych takychto dni bol, ked som platila v drogerii kartou a nevedela si spomenut na PIN... ani za svet...trvalo to mozno len dve minuty, ale ja som mala dojem, ze celu vecnost. a za mnou bolo v rade aspon sto ludito bolo hrozne... ale preslo to
V lete budeme s Tomo lietat hore dole po SVK, po vyletoch, budeme hlavne v LM a odtial budeme vybiehatA pojdeme na vylet do Chorvatska, aj s nasimi, budeme chodit popri pobrezi, kde sa nam bude pacit, tam vzdy chvilu ostaneme
a v auguste uz ma bracho zavody, takze kazdy druhy vikend budeme niekde na zavodoch (jazdi okruhy) a vy? uz mate plany? a uz sa ucis na primacky?
5. jún 2008- Sponzor fóra
to ze za tebou caka milion ludi to poznam
a v lete? neviem, zatial nejake konkretne plany nemame... sme dost obmedzeni dovolenkou, takze skor asi na vikendy a tak... urcite ideme na tyzden domov, pojdeme niekam na siravu alebo domasu s kamosmi stanovat alebo chatovat... este sa uvidi... a vacsinou myslim ze budeme len vybiehat tuto z modry, niekam kam nas vietor zavejeved aj cez vikend sa da niekam skocit
prijimacky boze stresujem kazdy jeden den... hlavne kvoli matike, ekonomiku a anglinu by som mala mat v pohode, ale matika ajajaaajnikdy som ju nemala rada, aj ked som nemala zle znamky... proste ju nemusim, a doucko samozrejme odkladam ako sa da... no com potom si budem hlavu buchat
5. jún 2008Katka dakujem. dufam, ze vsetko dokopy to bude vyzerat uzasne = ja budem pekna nevesta.
ja mavam dost casto aj den blbec aj tyzden blbec.neynasam to. vtedy by som sa najradsej zakopala.
mne sa stalo nedavno, za som chcela platit kartou a dve pokladnicjy nevedeli odblokovat terminal.museli volat nadriadenu. ja som sa nad tym len pousmiala, ale tea za mnou bola dost nervozna.
5. jún 2008- Sponzor fóra
ahojteeeee..tak sa hlasim zase..
ja chcem este svadbicku tieeez(((
moje babetko:
http://fotoalbumy.azet.sk/djnikak/larina-d-slniecko/?i9=4d2973b0cc557. jún 2008Minnie, super, auticko
to my si dlho nekupime
sme pocitali, ze elektricenka nas vyjde 300 sk mesacne a dostaneme sa vsade hned, a benzin by nas vysiel...no ani nechcem vediet, my sme stale v pohybe
ale byvame blizko centra mesta a aj dopravu mame 5 minut od domu. a ked treba, nasi auto pozicaju.
Nely, nejako ti je smutno za svadbouste si to rychlo odbili, to bude tym, nie? my sa budeme vytesovat dva roky... takze podla mna aj budeme radi, ked uz bude po
Havinko je krasny!!7. jún 2008no my sme kupovali hlavne kvoli ceste do popradu, vyjde nas to lacnejsie a hlavne ist so psom vlakom 9 hodin je uplna smrt ..po prahe chodi len peto autom, a to len do roboty alebo na navstevu k bratovi..
Nelynka, prazacka no, uz pomaly dva roky, kde byvas? my tak nejak medzi hejmi opatovom a chodovom ale oficialne sme chodov
a kupili sme Seat ibiza 1.4ka z 20057. jún 2008Ahojte,
Bea boli sme v Chanels, o polnoci sme sa premiestnili do Charlie na disko. trsali sme o život.pila som redbul s vodkou takže spať som išla až včera večer o 7.
rozmýšlam, že si kúpim aj na svadbu aby som vydržala.
Bea a aký dátum ste teda vybrali?
minnie ako sa máš? ty si tu dlho nebola.8. jún 2008ericca dakujem celkom fajn,len v utorok mam strasne tazku skusku z filozofie a som vydesena uz teraz...
vobec nemam cas len tak tu nakukujem
RA myslis Revucu??????Ja som narodena v Revucej a do piatich sme tam zili...vlastne tam mam pol rodinynoo auto sme kupili za 260 000 sk, ale letne aj zimne gumy, elektrony, radio a tak...peugeot 106 je take malinkate ze?my sme najprv rozmyslali nad 206tkou ale objavili sme tu ibizu... jaaaj dve macicky, to je moj sen mat dom so psikmi a macickami vsade kam sa pohnem
a inak Vrsovice fakt nie su tak daleko
8. jún 2008dakujem, chyba mi este aristoteles ale nejako ho nepoberam
no nemam vodicak, to je to najzabavnejsiea budem ho asi robit v Prahe..o tych psychotestoch som pocula, na jednej strane je to trochu zavadzajuce ale na druhej strane vies aki debili obcas dostanu vodicak? potom sa clovek boji ist na cestu..
takze s vedomim ze to mam v hlave v poriadku tie testy urobim a hotovo
8. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ďakujem, poriadne si uži tú dovolenku aj za nás.