Ročník 1987. Pridajte sa!

28. apr 201447250
  • ďakujem, poriadne si uži tú dovolenku aj za nás. 😉

• ericca uz som si tiez pozrela nove fotecky... a tiez musim povedat ze su fajn 😉 fakt vazne, a v kombinacii s doplnkami, satami a atmosferou to bude urcite super 😉
    boze baby, uz sa vam stalo, ze by ste nemali "den blbec" ale tyzden blbec?? mne sa to fakt taha uz tyzden, a chcem aby to prestalo 😞
    viete mi poradit ako si mam v profile zmenit datum svadby? uz som to skusala x-krat a stale mi to tam necha... nechcem v niekom navodit mylne predstavy 😬

co budete robit v lete ked nebude skola??

• Ahoj Katka, ked si hore otvoris nastavenia, tak si musis miesto cisielok vybrat otazniky, su uplne uplne hore a potom to len ulozis😉 snad sa ti to podari...

A mavam take, tyzden blbec, celkom casto...ale najhorsi zo vsetkych takychto dni bol, ked som platila v drogerii kartou a nevedela si spomenut na PIN... ani za svet...trvalo to mozno len dve minuty, ale ja som mala dojem, ze celu vecnost. a za mnou bolo v rade aspon sto ludi 😞 to bolo hrozne... ale preslo to 🙂

V lete budeme s Tomo lietat hore dole po SVK, po vyletoch, budeme hlavne v LM a odtial budeme vybiehat 🙂 A pojdeme na vylet do Chorvatska, aj s nasimi, budeme chodit popri pobrezi, kde sa nam bude pacit, tam vzdy chvilu ostaneme 🙂 a v auguste uz ma bracho zavody, takze kazdy druhy vikend budeme niekde na zavodoch (jazdi okruhy) a vy? uz mate plany? a uz sa ucis na primacky?

• Sponzor fóra
  • to ze za tebou caka milion ludi to poznam 😒
    a v lete? neviem, zatial nejake konkretne plany nemame... sme dost obmedzeni dovolenkou, takze skor asi na vikendy a tak... urcite ideme na tyzden domov, pojdeme niekam na siravu alebo domasu s kamosmi stanovat alebo chatovat... este sa uvidi... a vacsinou myslim ze budeme len vybiehat tuto z modry, niekam kam nas vietor zaveje 🙂 ved aj cez vikend sa da niekam skocit
    prijimacky boze stresujem kazdy jeden den... hlavne kvoli matike, ekonomiku a anglinu by som mala mat v pohode, ale matika ajajaaaj 😞 nikdy som ju nemala rada, aj ked som nemala zle znamky... proste ju nemusim, a doucko samozrejme odkladam ako sa da... no com potom si budem hlavu buchat 😬

• Katka dakujem. dufam, ze vsetko dokopy to bude vyzerat uzasne = ja budem pekna nevesta. 😃

ja mavam dost casto aj den blbec aj tyzden blbec. 😒 neynasam to. vtedy by som sa najradsej zakopala.

mne sa stalo nedavno, za som chcela platit kartou a dve pokladnicjy nevedeli odblokovat terminal. 😃 museli volat nadriadenu. ja som sa nad tym len pousmiala, ale tea za mnou bola dost nervozna.

• nejak to tu mrzne 🙂
    co ericca aka bola damska jazda? 😃

• Ahojte, tak ja som dnes upratala zahradu, pokosili sme... a teraz sa ucim 😞 tak sa mi nechce...

Ericca, ako bolo? Kde ste vsade boli?

Slniecko Katka, ake mas plany na vikend? 🙂

• Pozrite sa mi do pasu😉

Kocky, ja sa budem vydavat 😃 mame uz datum 😃

• charlize gratulujeeem..ako si to dosiahla?

• No, Nely, lahko 🙂 Tomas si precital na fore 🙂 a suhlasil 🙂 takze je to jasne, mame termin, mozeme zacat planovat vsetko okolo 😃 mam toooolko casu, ze to bude proste dokonale 😃

ako sa ti dari? nieco nove?

• jeeej tak super, som rada 😃 😃 😃
    nove nic, len ze manzelika mam stale v robote na nocnej a premeska moje plodne dni, takze mimco az o mesiac..hadam hehe 😃 😃

taaak by som este raz chcela svadbicku maaat 😢

• musis si pozerat castejsie fotky 🙂

ved ked ma nocnu, mate cely den, nie? ci vy sa potom striedate v praci, co... tak to je pech 🙂 no, dlasi mesiac snad😉

• Ahoji charlize , to je uplne uzasna sprava 😃 moc gatulujem 🙂 ja som si konecne tiez zmenila datum na uz pevne urceny tak to mame blizko seba 🙂

• a ericca ty to mas uz za tyzden 🤔 😵 paaani sa tesim aj za teba 😉

• Ahoj Minnie, tak ste sa rozhodli pockat? My sme to dnes nejako ... tak sa tesim 🙂 chcela som pockat, no nedalo mi to. Tak je to vonku a Tomo odsuhlasil... Ericca mala rozlucku so slobodou. To som zvedava, kedy sa ozve 😃 asi az ked sa vyspi 😃

• Sponzor fóra
  • hej , kupili sme auticko, takze budeme zit na rozkoch este dost dlho 😃 no proste sme to posunuli, snad uz budem mat aj Bc. a vsetko bude tutti frutti 😉
    vaaau rozlucka so slobodou, dufam ze nebude velmi vystrajat 😉

• ahojteeeee..tak sa hlasim zase..

ja chcem este svadbicku tieeez😞(((

moje babetko:
    http://fotoalbumy.azet.sk/djnikak/larina-d-slniecko/?i9=4d2973b0cc55

• Minnie, super, auticko 🙂 to my si dlho nekupime 😃 sme pocitali, ze elektricenka nas vyjde 300 sk mesacne a dostaneme sa vsade hned, a benzin by nas vysiel...no ani nechcem vediet, my sme stale v pohybe 🙂 ale byvame blizko centra mesta a aj dopravu mame 5 minut od domu. a ked treba, nasi auto pozicaju.

Nely, nejako ti je smutno za svadbou 🙂 ste si to rychlo odbili, to bude tym, nie? my sa budeme vytesovat dva roky... takze podla mna aj budeme radi, ked uz bude po 😃

Havinko je krasny!!

• charli veru, mali sme to za pol roka hotove... 😞

• ahoj minnie aj ty prazacka?? hehe 😃

ake auticko ste kupili? my uz nase splacame rok a este dva roky nas cakaju 😒

• no my sme kupovali hlavne kvoli ceste do popradu, vyjde nas to lacnejsie a hlavne ist so psom vlakom 9 hodin je uplna smrt ..po prahe chodi len peto autom, a to len do roboty alebo na navstevu k bratovi.. 🙂
    Nelynka, prazacka no, uz pomaly dva roky, kde byvas? my tak nejak medzi hejmi opatovom a chodovom ale oficialne sme chodov 😃
    a kupili sme Seat ibiza 1.4ka z 2005 🙂

• minni, my sme vo vrsoviciach..hehe...nedaleko 😃
     aj my sme kupovali auto koli ceste do KE a RA...vyjde to lacnejsie a ako pises, cestovat so psom a dvoma mackami autobusom 😛

my mame peugeot 106, 1,4XTI sport..1999
    za kolko ste kupili?

• inak ja som v Prahe pomaly rok, mangel uz dva...

• Ahojte, 😎
    Bea boli sme v Chanels, o polnoci sme sa premiestnili do Charlie na disko. trsali sme o život. 😃 pila som redbul s vodkou takže spať som išla až včera večer o 7. 😃 😃 😃 rozmýšlam, že si kúpim aj na svadbu aby som vydržala.
    Bea a aký dátum ste teda vybrali?
    minnie ako sa máš? ty si tu dlho nebola.

• Ericca, tak si si to fajn uzila 🙂 zajtra ides pozriet tie saty? My mame teda 18.9.2010, mam to aj v pase 😃 stastna jak blcha...

a teraz hor sa ucit, cakaju dve skusky, zajtra a v utorok, uz sa bojim 😞 no snad to dako dopadne... drzte palce...

• hej zajtra idem skúšať, držte palce.
    som rada, že už máš ten dátum istý 🙂 ja som na učenie ešte trochu indisponovaná, rozumej nevyspatá 😃 tak až zajtra, poprípade podvečer.

• ericca dakujem celkom fajn,len v utorok mam strasne tazku skusku z filozofie a som vydesena uz teraz... 😐 vobec nemam cas len tak tu nakukujem 😃
    RA myslis Revucu??????Ja som narodena v Revucej a do piatich sme tam zili...vlastne tam mam pol rodiny 😃 noo auto sme kupili za 260 000 sk, ale letne aj zimne gumy, elektrony, radio a tak...peugeot 106 je take malinkate ze?my sme najprv rozmyslali nad 206tkou ale objavili sme tu ibizu... jaaaj dve macicky, to je moj sen mat dom so psikmi a macickami vsade kam sa pohnem 😃 😎 a inak Vrsovice fakt nie su tak daleko 😛

• budem ti držať palce.
    a ty máš aj vodičák? ak sa bude dať tak ja si chcem tento rok spraviť v blave vodičák. teraz niečo vymýšlajú. že chcú zaviesť psychotesty a ja neviem aké blbosti ešte.

• dakujem, chyba mi este aristoteles ale nejako ho nepoberam 😐
    no nemam vodicak, to je to najzabavnejsie 😃 a budem ho asi robit v Prahe..o tych psychotestoch som pocula, na jednej strane je to trochu zavadzajuce ale na druhej strane vies aki debili obcas dostanu vodicak? potom sa clovek boji ist na cestu.. 😒 takze s vedomim ze to mam v hlave v poriadku tie testy urobim a hotovo 😃

• ako mne nevadí, že by bolo treba robiť testy, ale že to si musíš sama platiť tak ako kurz prvej pomoci. aj bez toho je vodičák dosť drahý a nikde nemáš záruku, že spravíš. 😐
    v prahe robiť vodičák. ty máš odvahu ja ťa obdivujem. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém