Ročník 1987. Pridajte sa!
Mám jednu známu, ktorá sa vydala asi tak pred dobrým rokom a stále tvrdila, že ona nevie čo bude s tým dieťaťom robiť a tak dookola, že načo jej bude. Ja keď som to počula mi až ťažko prišlo. A teraz je tehotná a neviem či to len hrá, ale asi to dosť ťažko to tehotenstvo po zdravotnej stránke znáša.
4. aug 2008- Sponzor fóra
Len sa bojim jedneho, ze ja budem ta "zla" mama a babka bude ta "dobra", co vsetko dovoli...
Ale nie, to sa dako zvladne a vyriesi... To by nam asi nasi neurobili... Inak, ako chces mat deti? Ja chcem mat naskor chlapca a potom dievca a tak trochu neskor este druhe dievca... Takze dokopy tiez chcem tri deti.
4. aug 2008- Sponzor fóra
Tak mi ženy to evidentne berieme inak, nehovorí o tom, že by bol nervózny, viacmenej všetko vybavujem s mojou mamou. Jeho sa opýtame a dohodneme.
Ja som nikdy nebola taká, že by som strašne chcela toto a hento a tak a proste išla cez mŕtvoly za tým, ale táto svadba je dôležitá a čo chcem to si aj presadím. Sa mi doma smejú4. aug 2008Jojojoj, ako ste sa rozkecali...
Som na chvilu zdrhla, lebo som isla na nakup do Metra - samotny nakup trval 15 minut, ale v rade k pokladni som cakala 1,5 hodiny... Som tam skoro umrela.
Ali, to mate takto blizko k svadbe a so svokrovcami sa vidavas len raz za mesiac? Aspon s nimi nemas problemy - vies, take ako robi svokra a tak...Ja mam obrovske stastie, ze moji a Vilkovi rodicia sa uz poznali pred tym, ako sme sa dali dokopy... Takze som sa vyhla nejakemu tomu oficialnemu zoznamovaniu, lebo sme sa navzajom uz vsetci poznali...
Baby, u vas ako prebiehalo to osudne zoznamovanie sa s rodicmi?4. aug 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Tak urcite. Myslim si, ze kazdy ma obavy z toho, ako to bude. Najskor ako to bude po svadbe, ako budu zit, ako budu fungovat. Potom pridu satorsti o deti, ako sa o ne budu ludia starat, ci budu mat vsetko, co budu potrebovat... Vzdy budu nejake obavy, ale ked ta situacia nastane, urcite bude riesitelna... To je ako s materstvom. Zena si to nevie prestavit, obava sa toho, ci neublizi dietatu, ci sa on bude vediet postarat. Ale ked pride na svet, tak sa to "materinske prejavi a skoro kazda zena vie, co ma robit... Vzdy existuje riesenie.