Ročník 1987. Pridajte sa!

28. apr 201447250
  • no strašny problem, a ešte ked sme čítali v Knihe hostí, kolko mladomanželov tam stravilo svadobnu cestu, tak sa ani nečudujem, že to tam tak vrzga.

idem od vas babky klebetnice, rano musim skoršie vstať a isť do školy 😠 najhoršie je na celej VŠ je, ked su nejake problemy a treba ich riešiť cez študijne...nenavidim študijne 😠
    ale inak vam prajem prijemny večer 🙂 bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 😃

• ja som z PP 🙂 oooch Paríž, išla by som hneď 😵 to je moj sen tam ísť, ja zase milujem Tunisko, išla by som tam každý rok...

• Ok, Miska. Viem, o com hovoris, tak nech sa ti to podari vybavit. Prajem prijemny zvysok vecera. Aj ostatnym, lebo aj ja idem off. Tak sa majte vsetky krasne! 🙂
    PS: Dufam, ze v nasom hoteli nebudu postele vrzgat... 😃

• Sponzor fóra
  • včielka, dobrú noc a pekné sny o svadbe 😃

• aj tebe gabi 🙂

• Ved to je jasne, ze cestovat budeme aj s babom 🙂 Ale este chceme aj bez neho 😃

• Vladi a vy sa mate ako? Co mate nove?

• ale tak žijeme, v piatok ideme na Slovensko, Peťo ide do Chorvátska na pánsku jazdu... 😠 hrozné, keď si pomyslím že ja sa musím učiť vtedy..ale v sobotu ideme s mamou do Poľska trochu pozrieť čo nové na trhoch 🙂 a vy ako?

• my v pohodicke. zajtra ideme do rajeckych do Afrodity, a potom ide zlato na 3 dni domov. a ty sa ucis? a co?

• fíha, idete vegetiť? 🙂 nechala som si jednu skúšku- úvod do historie na september , mám na to ešte týždeň a pol a ani som nezačala, takže sa s ňou možem rozlúčiť..ale nejako ma to netankuje.. 🙂 neznášam dejepis...a teraz mám stresy lebo 1.septembra začína zápis predmetov a máme nový informačný systém, v ktorom sa vobec nevyznáme..taže je veľká pravdepodobnosť, že všetky čo chcem, budú zabraté... 😒 to je vždycky strašný boj o miesta, pretože nemáme ani jeden povinný predmet, všetko si volíme a každý chce tie na ktoré netreba chodiť 😃 tento semester som mala školu raz za týždeň a hodinu a pol... 🙂

• tak to si mala uplne supis. ja mam len utorok volny.. a ty ides do druheho?

• hej do druhého ročníka...rok som mala pauzu po strednej..inak ešte nadviažem, naša stužková bola úplne perfektná, zabávali sme sa do pol siedmej ráno a bolo to najkrajšie čo som zažila, aj dozvuky.. 🙂 my sme robili repete v programe a s kamoškou sme tancovali na Diridondu 😃 nemáš nejakú fotečku zo stužkovej peknú? 🙂

• ja? no ja mam vselijake fotecky 😃 my sme mali srandovny program, nenacvicovali sme skoro nic riadne, ale sme sa zabavali. bolo super. az na to, ze ked sme vyhnali o 3 rodicov a konecne sme boli sami, tak DJ trapny povedal, ze uz bali. to boli 4 hodiny rano.. ale spominam na to rada 🙂
    a dozvuky boli tiez dobre.

• tak šupi sem na chvíľu nejakú 🙂 šupnem aj ja, aspoň sa posmejeme 😃 my sme rodičov vyhnali hneď po polnoci, po básničkách 😎

• Radsej ich nejdem zverejnovat 😛 A mam ich na notebooku, takze tak 😃 Akej si mala farby saty?

• Sponzor fóra
  • oki 🙂 ja ružové ako cukrík, ružové topánky, ružová kabelka 🙂 a ty?

• ja bledunko modre 🙂 a chodievate na plesy?
    ja som si kupila take krasne saty na ples. cierne so zlatym a k tomu nadherne boticky 😃

• nechodievame 😞 Peťo na to zrovna nie je...ja by som išla hocikedy a hocikde 🙂 jej a nemáš fotku?

• fotku z plesu mam, ale nie je tam tie saty vobec vidno 😞 no zas ich tento rok prevetram, tak sa tesiiiim 🙂 a som sa cudovala, ze ten moj na to aj je 😃 s nim je taka zabava 🙂

• to závidím 🙂 ja strašne rada tancujem, chodila som dokonca na spoločenské tance a nemám to kde využiť, fňuk 😒 skúsim ho tento rok presvedčiť , navnadila si ma 😉

• skus 🙂 moj predtym nikdy nebol, ale nejako sa nebranil 😃 a chceme ist spolu na kurz latino tancov 😵

• hmm, to je super 😵 poznáš?  na to sa dá tancovať super vášnivo 😉 my sme chceli śť s kamoškami na brušné tance, tak to skúsim nejako dohodnúť, už sa teraz teším 😃

• Jeej, to je telepatia 😃 Akurat osm to s drahym pozerala. Chvilku pred tym ako si to sem dala 😃

• tak to je fakt sranda 😃 tak si iďte zatancovať 😃

• Som mu hovorila, ale nechce 😛
    Inak, akurat sa divam a maju kurzy uz od spetmebra.. A rozmyslam ci si dat cisto Salsu alebo Latino, kde je Cha-cha, jive, rumba a take... Ja som na to uz predtym chodila a laka ma Salsa.. No neviem. Co povies?

• tie tance sú úžasné, jedine salsu neviem ani ň...z ostatných si ešte pamatám základné kroky, z waltzu dokonca celú zostavu 🙂

• Ja si uz nepamatam skoro nic 😃 Ale ta Salsa.. No vyzera to dobre. Idem omrknut youtube 😃

• aj ja 🙂 tuším mi to kamoška spomínala, ale to už radšej brušné tance, lebo salsa je párový tanec, nemala by som partnera

• no na brusne sa chystam tiez, ale na to si nechavam cas. teraz je posledna moznost ist s drahym na takyto kurz, lebo ak sa zamestna, tak nemame sancu.. 😒 a ta salsa vyzera uuuuzasne 🙂 potom si to dame k prvemu tancu, hi 🙂

• Kocky, ja nemozem 😃 pozrite si to. je to take krasne. my sme sa s drahym tak nasmiali 😃😃😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém