Ročník 1987. Pridajte sa!
- Sponzor fóra
fíha, idete vegetiť?
nechala som si jednu skúšku- úvod do historie na september , mám na to ešte týždeň a pol a ani som nezačala, takže sa s ňou možem rozlúčiť..ale nejako ma to netankuje..
neznášam dejepis...a teraz mám stresy lebo 1.septembra začína zápis predmetov a máme nový informačný systém, v ktorom sa vobec nevyznáme..taže je veľká pravdepodobnosť, že všetky čo chcem, budú zabraté...
to je vždycky strašný boj o miesta, pretože nemáme ani jeden povinný predmet, všetko si volíme a každý chce tie na ktoré netreba chodiť
tento semester som mala školu raz za týždeň a hodinu a pol...
26. aug 2008hej do druhého ročníka...rok som mala pauzu po strednej..inak ešte nadviažem, naša stužková bola úplne perfektná, zabávali sme sa do pol siedmej ráno a bolo to najkrajšie čo som zažila, aj dozvuky..
my sme robili repete v programe a s kamoškou sme tancovali na Diridondu
nemáš nejakú fotečku zo stužkovej peknú?
26. aug 2008ja? no ja mam vselijake fotecky
my sme mali srandovny program, nenacvicovali sme skoro nic riadne, ale sme sa zabavali. bolo super. az na to, ze ked sme vyhnali o 3 rodicov a konecne sme boli sami, tak DJ trapny povedal, ze uz bali. to boli 4 hodiny rano.. ale spominam na to rada
a dozvuky boli tiez dobre.26. aug 2008- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no strašny problem, a ešte ked sme čítali v Knihe hostí, kolko mladomanželov tam stravilo svadobnu cestu, tak sa ani nečudujem, že to tam tak vrzga.
najhoršie je na celej VŠ je, ked su nejake problemy a treba ich riešiť cez študijne...nenavidim študijne
bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 
idem od vas babky klebetnice, rano musim skoršie vstať a isť do školy
ale inak vam prajem prijemny večer