Jooj kocky. Ani ja pauzu neuznavam... Moj drahy mal predtym taku kravu sprostu, a ked isiel na 3 mesiace do Anglicka, tak povedala, ze chce pauzu. Akoze nechapem ja, nechapal on. Ona mu ani raz nezavolala, neprezvonila, nenapisala.. A potom sa vratil a uz s nim zrazu chcela chodit ako po starom, ze sa nic hrozne nestalo. To o com je? A pritom mala inych, ked bol prec. Neznasam ju... ]-( ]-( 8-( :-x :-x On sam lutuje, ze s takou uboziackou vobec nieco mal...
Ja ked niekoho lubim, tak ho lubim, nepotrebujem trapne pauzy a neviem co este. Ak si clovek chce dat pauzu, nieco nie je v poriadku... Bud sa to teda vyriesi, alebo sa rozidu. No nic medzi...
Moj Vilko tiez, ked chodil s byvalou, tak skoncili s pauzou (trojmesacnou), ale potom zacal chodit so mnou. A raz nas videla byvalej najlepsia kamaratka a Vilik povedal, ze aspon konecne pochopi, ze je koniec. Mne to nedalo, lebo som nechapala a vysvetlil mi to. Vraj sa s nou chcel rozist, ale ona ho nahovorila na pauzu, ze nech si oddychnu a tak. Ale on bol uz davno rozhodnuty. Tak aby ho "neotravovala", pristupil na pauzu... Ako dobre (pre mna)! :-N :-D :-D :-D
hello girls, aky ste mali den? doobeda som bola nervozna a pod tlakom hrozneho stresu, ale všetko sa vyriešilo. v meste ma zastavil nejaky chalan, bol to akokeby promoter nejakeho vyrobku či služby, čo poskytuje nejaka firma. no a pytal sa ma, či mam 18 rokov. 8-( prave vtedy som bola najviac nervozna a uponahlana, tak som na neho vyletela a spytala som sa ho, že na kolko teda vyzeram. a on : " no ked ste nahnevana, aj na 30 rokov..." tak som mu vravela, že už len z toho dovodu, že mi tipol vela rokov, sa s nim nebavim a zdrhla som :-D
Adka, aj ja som dnes bola za kamoškou trošku pokecať. v škole sa neda všetko prebrať. a včera mi dosť pomohla, je doktorandka na našej fakulte a tak som jej musela za to moooooc podakovať. zaniesla som jej čokoladu, nech pribera dievča :-D
vystresovana som bola z toho, lebo mama bola rano zasa dosť akčna a predviedla svoju nervovu show...a musela som za nu aj s bratom vybaviť jej obchody, a tym sme zabili pol dňa. a brat prišiel ešte včera večer o pol jedenstaej domov z prace, uťahany ako vol a skoro rano som ho musela budiť. tak tiež mu nebolo do reči a dosť bol nervozny, tak ako ja...
ahoj baby...ja sa dobalujem, mažem rožky a podobne, lebo okolo tretej odchádzame 8-) už sa teším domov, som si rozkázala nejaké jedlo, čo si sama nerobím takže budem celý týždeň jesť ako divá :-D
bavili ste sa o pauze, moj bývalý chcel pauzu, lebo že si potrebuje všetko rozmyslieť :-S no ja som samozrejme našla niekoho lepšieho a on sa ozval asi po dvoch mesiacoch že či to nemožeme dať znova dokopy 8-( trapoš...
takže pauza pre mňa znamená rozchod...
inak baby, neviete ako by som si mohla objednať niečo od Tiffany & Co. ?? neskušali ste niektorá objednávať z Ameriky?
ahojte,
tak ja dnes oddychujem, trochu ma hlava pobolieva...
neskušala som objednavať z USA ešte nič a ani sa nechystam. vlastne cez net som ešte nič neobjednavala, lebo ja...neveriaci Tomaš... ale dnes som dostala bižuteriu, ktora vyzera ako svadobna a možno raz aj bude svadobna ;-) kombinacia perličky a štras, a strašne je to jemnučke, naušnice aj retiazka. to som si musela "povinne vybrať", ale pači sa mi 8-)
Ahojte, Miska, ukaz bizu;-)
Vladi, moj brat stale nakupuje cez eBay, vsetko, oblecenie, tabak, elektro...a vzdy vsetko prislo, kvalitne a lacne, mame doma baliky z New Yorku, Hong Kongu, Taiwanu, Australie.... fakt, klop klop, vzdy vsetko v poriadku a bez starosti. akurat musis mat pay palovy ucet alebo embosovanu kreditku, bez toho sa nepohnes ked chces nieco riesit cez net...
Adi, to si pekne potiahla ;-) ja vzdy sa zobudim o osmej, ale nechcem budit Toma, tak este zaspim a spim do desiatej :-p
Jooj Bea. Ja som spachtos :-) Este som si aj poobede schrupla. Ale to sa mi len obcas stane, ze som aka leniva. to keby ste videli mojho draheho. Ten keby mohol, tak prespi cely zivot :-D
Tomas nerad vstava, rad dlho spi...ale zas cely den, to nie :-) my si aj iny program spravime :-D to moj oco, ten aj tyzden v kuse, potom vstane, da si kavu a ide dalej spat :-D
ahoj ahoj, my sme dnes nic nerobili a uz vobec neupratovali :-) ozaj Pepi, si mi nepisala, ci poznas toho mojho chlapa;-) ani z videnia? a tebe vychadza sko skola, si maturovala len minuly rok?
adi, lebo oni spolu chodili do skoly, teda do jednej budovy...
no to si budem setrit na statnice, nebudem riskovat, ze si miniem celu schopnost prekonat sa a premyslat, a potom na statniciach budem cumiet ako puk :-D