Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • ja tiez tak nejak.. mozno len 3 dni budem fakt pracovat a potom 2 sa ukazem, ale bez pracovania 😃
    a po sviatkoch ides kedy? my nevychadzame dva stvrtky, takze mame cosi ako celozavodnu dovolenku. nastastie. minuly rok naplanovali prve cislo na 3. januara, to bolo dost zleeee

• no ja idem 3. do roboty, ale neva, aspon si usetrim nejaku dovcu na statnice 😉

• ahojte baby, tak aj my uz mame stromcek 😃 vcera sme ozdobili 😉 v tyzdni nebude kedy a tak sa tesime uz tyzden pred vianocami - ako u "Levikovcov" 😃 😃

• Sponzor fóra
  • Mne vychadzaju na 90% zelene oci 😞 a to nasa cela rodina mame modre 🙂
    Co sa tyka roboty, ja uz 2ho musim zarezavat..terminy nepustia 😠

• Sisi: ja tiez zarezavam uz 2.1. a robim aj 27. - 28.12.... teda u nas sa robi nonstop, aby som bola presna, ale niektori nemusia cez sviatky, len ti, co robia na smeny.... 😐

• U nas asi bude 27-28 celozavodna dovolenka, ale netyka sa to administrativy.. tak snad ked uz 3 mesiace vravim, ze na sviatky ideme prac, tak ma pustia!?! 😕
    fifi a na silvestra mas volno?

• my mame tiez zatvorenu skolu od 21. do 2. ale ten januarovy tyzden tu aj tak nikto nebude, takze bude veget 🙂

• sisi: ano, na silvestra som si vzala dovolenku, sme na Martinkach 😉

• aaaaaaa prekrocila som 4000 😃
    bez: ako tvoja diplomovka? citala som, ze uz zacinas pisat? 😉

• zuzi gratulujem 😃
    no taka polovica je napisana, len termin je 9.1., takze si musim maknut, aby som ju stihla dat aj zviazat

• Fifi, ja 3000 😃
    Ja tiež pracujem už od 2.1., medzisviatkami máme celozávodnú dovolenku 😵 .
    A čo sa tu bavilo o očiach? 🤔

• Ahojte baby. Ako sa mame? Co nove?

• Caute baby 🙂 Ako ste vikendovali ? Tak aj my uz mame konecne stromcek, nakoniec sme sa dohodli na umelom, ale zdobit ho budeme az buduci vikend 😬
    Bez - super stranka s tymi ocami 😬 Mne vyslo na 100 % modre 😃 tak som zvedava 🙂

• iwi dala som link, kde sa vypocitava, akej farby budu mat oci tvoje deti 😉
    jani ako bolo v tatrach?

• jej, chcem ten link 😛

• Sponzor fóra
  • fifi, mas ho na predchadzajucej stranke.. 😉

• sisi: dik 😃
    marya: my mame tiez umely strom, uz aj ozdobeny 😃

• Tatry su super, len su stale strasne znicene. Ale aspon som si oddychla.

• My stromček ešte nemáme, včera sme sa len sťahovali a to ešte na vstavanú skriňu čakáme, kuchynskú linku treba zložiť...tak neviem, ako to ideme postíhať 😐 . Ale ak, tak bude umelý a ladený do medena 😵
    Link som už našla, ale nejde mi to otvoriť 😞 . Pozriete mi to, please? 😉 Obaja máme oči modré 😃

• iwi ale treba vediet aj farbu oci tvojich a muzovych rodicov a surodencov 😉
    jani aj tak zavidim.. ja som cely weekend makala, bud som sa ucila alebo pisala diplomku 😛

• fiha Iwi, tak to gratulujem k prestahovaniu 😉 😃 😛
    my mame zlato-cerveny strom 🙂
    no veru neviem, ake maju oci svokrovci a svagrina... 😃 ale tiez mame obaja modre

• Aha, tak viem, len mojich nie svokrovcov a jeho bratov 😃

• Iwi super, že ste sa presťahovali 😉 Hlavne že na Vianoce budete vo svojom 😉
    Fif - ja chcem stromček zladiť do zlato-červena, moja obľúbená vianočná kombinácia 😬

• marya: moja tiez 😃 😛

• baby, dnes ste sa vsetky stratili? 🤔

• zuzi nie, mala som skusku 😉

• hiiiiii..... a ako dopadla? 😛

• ja som tu..len ma sefka zasypala robotkou, lebo mam zajtra skolenie 😛 to bude abstak 😃
    My mame tento rok tehlovo-zlato-maslovy..znie to sice cudne, ale veeelmi sa mi to paci..potom sfotim 😉

• Bez - skúška z čoho to bola ? A ako dopadla ? 🙂

• fiha Sisi, zaujimava kombinacia 😉
    ja som mala skusku v piatok z angliny a potom som sa bola zabavat na firemnej kapustnici 😛 😃 😵 domov som prisla po svojich 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém