tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
levik, teraz vo februarovom marianne bysdleni su strihy na rozne navleky na stolicky ;-) neutiekla som na kona, ale davali na HBO Parfum, tak sme pozerali
jani super, ze sa tak rychlo davas dokopy :-) to auto ma mrzi, ale pokial sa da opravit ;-)
jani teraz :-D ale su tam este take stare fotky este pred nasim nastahovanim, teraz to tam vyzera dost inak :-) len musim nafotit..
zuzi a ten datart sa da objednat aj cez net?
zuzi asi prirodzeny vyvoj :-(
inak ja ked si pozriem moj svadobny album tak mi uz tie fotky pridu rovnako stare a zastarale ako zo svadby mojej mamy :-D no vazne, teraz su taaaake kraaasne saty a teraz by som uz mala tolko napadov.. tak ale keby som uz tu svadbu nemala, nic z toho by mi nedochadzalo, je to teda jedno :-D
zatial si to vychutnavam s tou kamoskou, co sa bude vydavat v juny, dalsi rok ma caka svadba dalsej kamosky.. no nie je mi dobre? :-D
jachin na tom teda az tak nezalezi.. keby ma mali kritizovat za kazdy preklep.. :-N