Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

Zobraz úvodný príspevok
tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Odpovedať
zajtra budem volat kamosovi a ten to este v ten den spravi, nie je to velka porucha len ja to neviem opravit :-. fifi hej snazilkovat v skumavke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tatkovi sa tiez teraz pokiazilo afto, ale dal ho do poriadku docela rychlo.... riesite umele??? fiha ;-)
Odpovedať
fifi ano ja inak nemam sancu otehotniet... jaaaj auta, kde by sme bez nich boli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
scarlette: ale vies, ze vacsina zien ma takto dvojicky?? :-D aj moja kolegyna tak mala a teda aj ma :-D :-D
Odpovedať
fifi viem a nevadilo by nam to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hned dva kusky jednym tahom :-D
Odpovedať
tak tak, inak nic sa mi nechce... som si pozicala na skle malovane na dvd tak si asi pustim
Odpovedať
Profilova fotka
levik, teraz vo februarovom marianne bysdleni su strihy na rozne navleky na stolicky ;-) neutiekla som na kona, ale davali na HBO Parfum, tak sme pozerali jani super, ze sa tak rychlo davas dokopy :-) to auto ma mrzi, ale pokial sa da opravit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
babule nemate nahodou skusenosti s objednavanim fotiek cez web na nay? maju tam dost dobre ceny, len neviem, ci sa to oplati, ako vyzeraju fotky atd..
Odpovedať
zuzi, nie je marianne od 30 rokov? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani ale bydleni je aj pre mladsie :-D :-D
Odpovedať
aha. no ktovie ci by to sedelo na moje stolicky. obkreslim ich sama ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
bolo ich tam asi zo osem, hadam by ti nejaky sadol.. a rozne druhy
Odpovedať
Profilova fotka
bez: s nay-kom neviem, ale my si davame vyvolavat fotky do Datartu a tam sme zatial boli spokojni ;-)
Odpovedať
zuzi bez ! a nam si kedy chcela napisat ze mas na streche album ! :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani teraz :-D ale su tam este take stare fotky este pred nasim nastahovanim, teraz to tam vyzera dost inak :-) len musim nafotit.. zuzi a ten datart sa da objednat aj cez net?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby.. zdravím po výkende.. ako ste oddychovali?
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi weekend utiekol strasne rychlo, este aspon jeden den by sa hodil |-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja si tiež myslím.. ja som celý výkend len chystala a chystala.. a stále chodili dáky ľudkovia gratulovať mužíkovi.. samé návšetvy..
Odpovedať
Profilova fotka
a ako dopadla oslava? co si nakoniec vymyslela pre manzela? inak baby, tu to ale dobre upada 8-(
Odpovedať
zuzi asi prirodzeny vyvoj :-( inak ja ked si pozriem moj svadobny album tak mi uz tie fotky pridu rovnako stare a zastarale ako zo svadby mojej mamy :-D no vazne, teraz su taaaake kraaasne saty a teraz by som uz mala tolko napadov.. tak ale keby som uz tu svadbu nemala, nic z toho by mi nedochadzalo, je to teda jedno :-D
Odpovedať
Profilova fotka
oriesok nechcem kritizovať, ale víkend je s mäkkým i ;-)
Odpovedať
no aj ja som dnes pozerala albumy a az mi bolo luto, ze si to nemozem zopakovat. Take krasne saty maju a vsetko...
Odpovedať
Profilova fotka
zatial si to vychutnavam s tou kamoskou, co sa bude vydavat v juny, dalsi rok ma caka svadba dalsej kamosky.. no nie je mi dobre? :-D jachin na tom teda az tak nezalezi.. keby ma mali kritizovat za kazdy preklep.. :-N
Odpovedať
No musim asi nahovorit brata, nech si najde konecne frajerku a nech si ju aj zobere. Ja chcem tiez ist na svadbu x-)
Odpovedať
a ja zas bratranca ! idem dnes pozriet 3-dnovu dcerku kamoskinu x-) tusim ze take male babenko som este na vlastne oci ani nevidela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani to je ale nezodpovedna kamaratka.. take male babo by sa este nemalo navstevovat :-o
Odpovedať
no pri tolkych ludoch co tam uz boli to je takmer jedno ale inak mozno nakoniec ozaj ani nepojdeme.. len takto uvidim niekolkodnove babo az svoje :-(
Odpovedať
Profilova fotka
bezaz ja viem, no niekedy to až bije do očí...neviem , možno je to len choroba z povolania :-D
Odpovedať
jachin a co ty robis? ja tiez pracujem so slovickami a kazdy pondelok mi to bilo do oci, nie si sama ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?