tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
baby ja veceriam, a pomaly uz neviem jest inak ako pri compe :-D ale tento tyzden nam pride jedalensky stol, konecneeeeeeee, tak neviem kedy sem potom budem chodit :-D
bez: ja mam po skuskach, takze nahadzujem novy tovar na obchod, uz sme rozsirili ponuku o "hlodavce" :-D snazim sa cosi zarobit na nasu krajsiu buducnost, manza cisti akvarko
my sme akurat dogamesili scrabble, dali sme dve hry :-D celkom prijemne straveny cas s manzilkom ;-)
jani my jeme zasadne v obyvacke pri telke, mame sice akoze jedalensku stol v kuchyni, ale este ani raz som za nim nejedla.. :-N
ja sa uz neviem dockat toho stola, potom zacnem pozyvat na obedy a vecere a konecne usijem aj navleky na stolicky, nielen stale nejake trapne oblecenie :-D :-D
hm a potom uz do prace, alebo mas naordinovane aj nejake kupele, liecbu.... :-N
take kupele by som si dala, bolo by to super... manzelik poslucha a stara sa o teba? :-D
kupele nemam a ani si nevybavujem, podstupujem teraz hormonalnu liecbu na pol roka a potom ideme hned riesit babo takze kupele nehrozia...
hej je zlaty stara sa, nenecha ma odniest ani lahulinky nakup tak chodi ovesany taskami on :-) sme museli takto vcera nakupovat lebo mame pokazene auticko :-(