tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Biológiu, ale k slovenčine nemám daleko a mám ju rada, takže vsúvam gramatiku aj do môjho predmetu ;-) dnes žiaci všetko píšu bez diakritiky a zle sa to číta :-N
Bez diakritiky - choroba z mailov a SMS-iek :-D :-D To je super, ja som tiež vždy chcela učiť, slovenčinu a jazyky, len škoda že sú také nízke platy ]-(
Presne to žiakom vysvetľujem, hovorím že mne je jedno ako si píšu s kamarátmi, len nech mi píšu písomku aj s mäkčenmi :-| No čo sa týka učiteľských platov, veru...radšej pomlčím :-D
jachin aj ja som ucitelka.. vystudovana ;-) a tiez mi to kole oci, ale bohuzial dnes musi byt pomaly clovek rad, ze deti vedia este vobec pisat :-N
jani tak ako? boli ste na navsteve? ;-)
no baby, same ucitelky....
bez: prepac, nedostala som sa k tomu skor, ale neviem, ci sa da z Datartu objednat aj cez net.... my to robime vzdy po ceste do carrefouru, ked ideme na nakupy :-D
tiez sme zacali s prerabkou obyvacky, uz sa to konecne pohlo :-D tak odfotim pred a po... inak bez, mate peknu kuchynsku linku :-p
jej baby, maco mi kupil tu umyvacku.. ale ine som chcela.. v naz maju akcosku na valentina, ked si date spravit fotky {10x15} tak jedna stoji 1,99sk
zuzi paci sa ti? podla mna je strasna a absolutne neekonomicky urobena.. nemam kam dat polovicu veci, ktore v kuchyni nevyhnutne potrebujem.. :-p
jani fiha, az teraz?
bez: no maco sa prekonava teda, skvely manzel ;-)
super akcia, mozno ju vyuzijeme, a nejake fotky dame "na papier" ;-) dokedy ich treba podat?
a ta kuchyna sa mi nezda neekonomicka... keby si videla tu nasu "mini" :-D
no ved je to aj pre neho.. on neznasa umyvanie riadu ;-)
plati to len na valentina, mozes fotky poslat cez net, aj podat priamo v nay
neekonomicka je preto, ze ten priestor, ktory kuchyna poskytuje je vyuzity tak asi na tretinu.. =-)
no nas je vyuzity na 150 % a stale tam chyba priestor na ostatne veci.... chi chi, ked budem mat chvilu cas, pofotim, ako to je vsetko "natesno" poukladane :-D ;-) umyvacku nehrozi ze by sme niekde zmestili
to mas pravdu, uz sme rozbehli "kampan pozemok" :-D :-D riesime nieco u nasich, ale nie je to take jednoduche, ako som cakala... tatko zdedil nejake pozemky po dedkovi, ale su to len kusky kade-tade... jeden suvisly, co by sme chceli ma 350 m2, k nemu by sa dala kupit taka ista polovica.... ale plus natiahnut siete, asi 100 m....ach jaj... a druhy, ktory by sme ale teda kupovali, co ma vsetky siete a je komplet pripraveny na stavbu ma 1350 m2, co je dost vela... a rozdelit sa to neda na polovicu, lebo je to tak dost na figu situovane....
zuzi neboj, casom najdete nejake riesenie, alebo pekny pozemok ;-)
ja som rada, ze som v byte.. aj ked ma raz za cas stvu susedia, ale neupratujem pol dna ako u nasich, nie je ziadna robota so zahradou a pod
14.4. Skorej nebol termin. Ale pomaly si zvyka. Zajtra zaciname plavat. Teda ak si rano nezabudneme zobrat plavky. A tvoj manzel? Ako prezil casovy posun?
ahoj jani, no konecne aspon niekto treti =-) keby clovek nepisal aj na MK tak by sa tu hadam aj nudil ;-)
baby nedame zajtra stretko? peto ide s kymsi na pivo :-o
by som mozno mohla, ale neviem, uvidim zajtra, dostala som totiz predbezne ulohu ist navstivit staru mamu
inak baby sila, co sa mi dnes stalo, volala som so znamou a pyta sa: no a dokedy pracujete, janka? a ja ze a preco (hoci som tusila preco sa pyta) a ona ze vsak ste sa vydali, tak viete... a ja ze to z lasky len, zatial to vyzera, ze pracujem aj cely tento rok. ako keby sa dnes uz ludia brali iba ked si spravia babo pch