Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Tak predsa idem domov. trochu si oddychnut 😉

• iwi ved hadam dojde aj na nas..
    cice chalupa bude v lete, len neviem, ako sa tam tie nase tehule dogulaju 😉
    idem aj ja domkov

• ved prave kvoli tehulkam... a ktovie bez ci nebudes aj ty uz v klube tehuliek 😃

• Sponzor fóra
  • no tak sa musime uchylit k nejakemu inemu rieseniu, nejaka chata ina a skor 😉

• veru 😃

• tak si spravme maly brainstorming
    kde by to tak mohlo byt
    ....napriklad......terchova ! ........ 😃

• dost dobry napad 😃

• no a kto to asi tak ma najblizsie. nevies? 😃
    ale vazne, kto by mal zaujem, napiste, ze kam a kedy by ste boli ochotne prist a aky ma byt rozpocet 😉

• jo jo, vedela by som zajednat skvelu chatku v Kunerade za ZA - nasu firemnu, je fakt uzasna s velkym krbom, tusim sa tam vyspi 12 osob.... 😃

• zuzi ved to by bolo akurat 🙂

• ved ano, ale asi je to pre ostatne daleko.... inak paradna samotka, pristupne autom, okolo len sama priroda 😃

• pre ake ostatne? nikoho pre koho je to daleko tu nevidim ani nepocujem ! takze suhlasia 🙂

• v kunerade sme boli v sistaku na strednej na skolskom vylete, spoluziak tam ma chalupu 😃
    cice, mame zajednany stol na zajtra v mytnom domceku 😉

• super cica 😉

• hehe Jani., tak uz len treba urcit termin, musim ju rezervovat vcas, lebo je oblubena... inak vobec nie je draha - kedze ju zajednam ako zamestnanec 😃

• Sponzor fóra
  • bez, ty teda pojdes?

• fifi je tam tepla voda, vsak 😉
    ja by som to dala na taky koniec aprila, zaciatok maja..

• ja by som sla, ved muza zaveziem do ZA k svokrovcom a ja mozem ist zurovat 😉
    podla mna v takom juny by sme mohli ist..

• no urcite hej 😃 uz sme tri 😃

• jani ja vtedy este nebudem moct, mam statnice.. 😐

• ale v juni mozno bude neskoro pre uz teraz tehulky
    mna zase zavezie muz a pojde dalej do trstenej, mozno 🙂

• bez kedy mas presne tie statnice?
    inak baby ked zmiznem na chvilu naaahodou tak to preto ze moj zaludok protestuje na kombinaciu nakladany hermelin, visnovy dzus, zmrzlina 😃 no nemohla som nicomu z toho odolat, tak uvidim, ako dopadnem 😃

• bez: aj mne to viac vyhovuje v juni, po skuskovom 😃 zeby sme to predsa len dotiahli do uspesneho konca? 😃

• ach vy skolacky
    a kedy v juni? ja nemozem vikend 13-15 a asi ani ten uplne prvy

• hehe, to este doladime Jani, len aby sa aj dalsie pridali 😃

• urcite sa pridaju, keby o tom vedeli, urcite by tu boli a hlasili sa, lebo by sa bali, ze sa nevojdu 😉

• no uvidime zajtra, ak si najdu cas 😉

• ved najskorsi termin ma janka, v strede jula, tak snad.. 🤔
    ja nemozem 7.6. ideme na svadbu kamoske, inak mozem.. poslednu statnicu mam niekedy okolo 23.5.

• no ja mam poslednu prednasku 17.5. 😃

• a zaciatok aprila nie je dobry?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém