tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
teda baby, mne zasa dviha adrenalin tajomnicka.. asi naschval dala poradu na pondelok, pritom dobre vie, ze v pondelky nepracujem, tak asi ocakava, ze koli hodine porady sa budem trepat hore dole zo samorina do BA
marya, cokoladku uz nemozem, za 3 dni som uz zjedla 400 gramovu nutellu :-D
chcelo by to sportovat, ale mam nadchu, tak nesportujem.
tusim mavam taketo stavy vzdy na jar. clovek by sa mal tesit, ze sa dni predlzuju a ide jar a leto, a je mu takto mizerne ]-( asi si pojdem posediet na slniecko :-)
Ale nie Jani, to vsetko v dobrom, nedurdi sa ;-) Ved ked cele dni vazne pracujeme, nech je apson trocha srandy :-N V skutocnosti obdivujem Tvoju usilovnost, lebo ako som uz pisala, ja som v tej skole nebola ani nepamatam...
ja v skole neviem, tento tyzden nejdem a najblizsie asi buduci... moc sa mi tam chodit nechce ked z toho nie je ziaden uzitok a aj tak sa vzdy k materialom da dostat... :-|
cauki, mame sa supr...
len drahy nas stve lebo teraz cez obed.prestavku chceli kolegyne vyskusat ci sa da na zaklade takeho "kuzla" zistit co to bude.. vyslo z toho zase dievcatko... a ked som to chcela oznamit drahemu tak ma pomaly vyhresil ze ci nemame co robit, a ze to neni pre neho podstatne.. atd...
a pritom my sme to len tak skusali "zo srandy" ... ;-(