Svadba v Septembri 2008. Kedy začať s prípravami?
No u nas drahy vybavoval technicke veci - fotografa a kameru a ostatne je na mne, ja mu tiez referujem co sa mi paci a aky mam navrh, on to bud ofrfle, alebo schvali, ale aj tak otom da na mna...
a on mi hovoril, ze staci zacat planovat svadbu v maji... chi, keby zacnem v maji, tak nemame nic28. feb 2008- Sponzor fóra
Kotenko tak napis kde maju tie perfektne akcie na vyvolavanie fotiek? Len by som nieco v BA, kde sa mozem dopravit MHD, lebo auto nemame.
Moj drahy sa nastastie rad angazuje pri svadobnych vybavovackach. Sice sme toho zatial vela nenavybavovali, iba restiku. Ale pozistoval vsetko mozne kym sme si tu nasu vybrali. Tiez vie kde si chce kupit oblek, svadobnych hosti mame predebatovanych vsetkych, ja sa nemam na co stazovat28. feb 2008No je to happyfoto.sk a mavaju tam kazdy mesiac (mozno aj castejsie) akcie na vyvolavanie digitalnych fotiek roznych velkosti, teraz napr bola akcia na vyvolanie fotiek digitalnych 10x15 a cena bola 1,92 Sk, takze super. len tam by bolo naj, keby sa zaregistrujes a das si posielat novinky, potom mas istotu, ze ziadnu akciu neprepasnes.
Inak som zhrozena z nasho mesta obuvi, zhanala som si topanky na svadbu, biele, klasick, okolo nohy na zapinanie, no nikde nic, kua tam a ja si potrebujem kupit topanky o Velkej noci, hm, som zvedava kde28. feb 2008Ozaj, teraz som si to vsimla na ich stranke! do kelu!!!
no tak tomasa mastalira, juuuj, to je chlap teda.. mat ho ako gynekologa, tak som u nho kazdy denAle nie, ja mam doma skveleho muzicka a aj moj gynekolog nie je na zahodenie a najma je skvely odbornik, zaco mu velmi dakujem, zachranil mi dcerku... tym, ze bol pohotovy...
28. feb 2008- Sponzor fóra
dobru chut, ja som teraz dopapala. no ved ano, moj drahusik ma skvely hlas, nhrava pre mestsku televiziu a aj jingle robi pre jedno radio, takze ja som zo svojim muzikom a s jeho hlasom velmi spokojna
Len by ma uz o ruku mohol poziadat!
No ano, lili uz budeme mat o cca 2-3 tyzdne doma, dnes sme sa akurat rozpravali o tom s primarkou detskou... len som zvedava, ako to budeme doma zvladat. ale hadam nejako ano...28. feb 2008Jeeej, to muselo byt kraaasne, na silvestra... mne drahy povedal, ze on mi bezo mna kupit prstienok neche, aby som ho nemala nahodou velky alebo maly. tak pojdem niekedy spolu. lenze nemame kedy, lebo kazdy den som u dcerky poobede a drahemu sa nedaz roboty uvolnit... takze tak...
A dcerka? je to s nou tazke, nie je taka, ako ostatne zdrave deticky.. nevie plakat, prehltat, ma tracheotomiu, nevie sediet, nebude vediet chodit... aaale, toho je este vela, ale nechcem to tu rozpisovat28. feb 2008no to ti verim, ak by si hocikedy chcela kludne napis do ip...chapem to uz teraz, nevedela som presne, ale neboj bude dobre...no ja som presne tiez mala ten problem, ze drahy bezomna nekupil prstienky,,,tak sme isli spolu, a bolo to mile, vybrala som si sama...odksusala a nemuselo sa nic zmensovat alebo zvacsovat...hi uz mame aj obrucky...tak som rada. aspon nieco co sme vybavili spolu, lebo vsetko je na mne, pretoze moj je na kamionke..ble
28. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
kotenko.....hm....to pravda.Neviem ci je nas viac, ale moj drahy sa vobec neangazuje do vybavovaciek.Vzdy len hm,alebo noooo.Pochopitelne som sa ho uz spytala,ci vobec tu svadbu chce.On,ze samozrejme,len jeho nebavia take veci ako vybavovacky a ze ked vidi ako ma to bavi,tak veri ze to bude do bodky ok. Tak organizujem sama a co je nove,vzdy ho informujem.Sem tam prida svoj nazor /to ja skacem vtedy 2metre do vysky,ze sa zaujima/.A ked potrebujem poradit,radim sa z jeho sestrou.Asi tak. A u nas tiez ,,bol cas,, na vsetko,ale som mu vysvetlila,ze naopak cas nie je,ak nechceme svadbovat niekde v hospode...