Svadba v Septembri 2008. Kedy začať s prípravami?
ahojte,takže sa pridavam k budúcim manželkám
svadba bude 27.9. a velmi vas všetky obdivujem koľko vecí už mate vybavených...my mame salu, fotografa a nahlásili sme sa zatiaľ na farskom, a trošku nás sklamalo, že svadba je o pol roka a volný termin bol už len o 14.hod nevieme či to nieje velmi priskoro,ale nezmenime to uz velmi,takže sa budem tesit na vaše príspevky a "spoločné" plánovanie.
1. mar 2008- Sponzor fóra
No tak my sa ideme fotit pred obradom, sme uz dohodnuty s nasim fotografom, ale ved vela zavisi od toho, ake bude pocasie... Budeme sa fotit v cerenanoch v kastiely, je tam krasny park a super prostredie, tak sa tesime.
Ano, dobre si palatas, menili sme datum kvoli sale, lebo nam ju Lili prebrala1. mar 2008Ahojte buduce nevesticky, my mame termin 13.9.uz sa velmi tesim.Redovy tanec ani u nas nieje zvykom ale ja by som ho chcela tak uvidim ako pochodim
asi sa namna budu pozerat ako na blazna
ale ja to prezijem.Konecne vo stvrtok som si dohodla fotografa
takze uz mi chyba len to najhlavnejsie a to je hodina sobasa
totizto este stale som nebola na fare ale vastastie byvam v malej dedinke
Emmilly:my sa budeme fotit pred obradom okolo 12 a potom budeme mat az odobierku1. mar 2008- Sponzor fóra
a k tym popolnocnym...vy sa po redovom este prezliekate? budete mat kroj alebo ako? ja budem mat saty na redovy a v nich aj ostanem...len neviem ake si vybrat...hi....a oblek mojmu radkovi budeme kupovat asi 2-3 tyzdne pred svadbou...aby nepribral...lebo teraz nejako vela papaaa....ale snad leto spravi svoje....