Ahojte,neviem ako vy ale ja sa neviem stále rozhodnúť,kedy tak začať intenzívnejšie s prípravami...
Chcem to mať všetko krásne a podľa mojich predstáv.. ;-)
Podľa mňa je teraz skoro na začínanie príprav,len sa bojím aby nebolo potom už aj neskoro a nakoniec to nestihnem...a to by ma štvalo...neviete mi poradiť?? :-D
Ahojte, my sme boli pozerať alkohol aj v metre aj vo velkosklade... Vo velkosklade je to lacnejsie... Aj ked len o trosku, ale pri tom mnozstve je to pekna suma... Do vysluziek chceme davat vinko, a vy ako?
tak mi budeme davat kolace a palenku...aspon u nas sa to tak. robi...:-)) skusim mrknut aj tam aj tam...ale tiez si myslim ze ze vo velkoslklade to bude lepsie...
ahoj anaxamon:do metra chodim pravidelne ;-) len som si myslela ci tu nieco nieje o com este ja neviem :-N ale dakujem za poradenie a inac ako ti idu pripravy na svadbu?
tak urcite existuju aj klasicke velkosklady ale ja veru o ziadnych neviem sem v okoli, to by sa zislo "nakukat"
avsak co vlastne chces vo velkosklade nakupovat?
pripravy? dnes som sa pustila do vyroby pierok, spravila som "az" sest a to prve dva uplne nepodarky a ostatne vyzeraju uplne inak ako som chcela a bez zatvaracieho spendlika iba s obycajnym spendlikom...co uz :-D
ale ja som si len chcela porovnat ceny :-N , ja inac nakupujem v metre alko a nealko :-D
to si dobra ja som to vzdala a poprosila som jednu milu pani ci by mi pierka neurobila ;-) vies moje boli straaaasne tak som to vzdala :-N
jaj na porovnanie ceny:-)
a vinko si nechces radsej kupit priamo od vyrobcov?
my planujeme kupit tu v pezinku albo v limbachu od vino jano lebo mne strasne chuti jeho irsai oliver:-))))
no ja som si vymyslela ze narobim pierka z pierok, tak som si kupila zelene pierka, biele koralky, sisal a drotik zelenej farby a samozrejme "zicherky" ze to dam cele dokopy. Nakoniec budem pouzivat iba pierka, koralky a sisal. No a klasicke spendliky..
o ano vino jano tak to je super x-) tam chodievam fakt ma dobre vinka, asi aj ja budem brat vino od neho .v metre som len kupila fernet, becherovku a liker cokoladovy :-N, a chcem tam nakupit nealko ;-)
vies ja stale cakam na akcie a ked daju na nieco akciu tak tam letim ako blazon :-D
drzim palceky s pierkami...
no tie akcie su strasne ale potesi ta ked kupis lacnejsie ;-)
ozaj dlho som tu nebola co saty?vybrala si?ja nemam ani sajnu ale povedala som si, ze sa dotoho obujem az v maji :-N , inac stale si hovorim , ze mame cas a ten nastastie este mame...
saty? nie nie nemam nic, okrem toho veltrhu som nic neskusala...ani sa zatial do toho nehrniem...sice som si napisala do diarika ze v polke aprila pojdem skusit do par salonov ale budem s amusit trosku prinutit a vyburcovat naladu:-) aby sa mi chcelo:-)
No to dufam, ze nie. Ved tam su sobase jeden za druhym :-)
My mame o 15:30.
My sme pôvodne chceli v auguste ale vsetko bolo obsadene a dostali sme sa až na 13.sept.
Ahojte, aj ja som ešte hore, ale už len na chvíľku, v Dóme je to krásne, rozprávkové na svadbu, ale určite majte prichystané bolerko, býva tam chladnooo, mi budeme mať 6.9 v Petržálke v kostole pri Inchebe .