Svadba v Septembri 2008. Kedy začať s prípravami?
idem hned nato., ja som tiez zavislacka na tejto stranke...
a na hory? my moc na hory nei sme, ale Lili ma problemy s dychanim a potrebuje cisty vzduch, takze preto by sme skor zvolili hory, ako more.. a snou niekam na dlhu cestu, to by som sa fakt bala...
no botky idem kuknut a hned ti podam moj nazor3. mar 2008- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
No tak to vam gratulujem s tym knazom, ze to chcete poriesit teraz...
my mame iba civilny sobas, takze toto-nauky riesit nemusime, nastastie...
Saty ale riesim aj ja, chcela som naprv saty v celku, nakoniec to budu asi saty korzetove... ale zalubila som sa do nich, len este som ich nemala na sebe, tak uvidim ako to dopadne a ci si ich nakoniec kupim...
ked ja som taka nerozhodna4. mar 2008aaale, no ja om si tiez vela siat poskusala a viem aky strih mi ide, len drahemu sa zovna nepacili moc, jemu sa pacia tak zo sirokou suknou a najma nariasenou, mne sa pacia s hladkou suknou... ale uvidime, pockam na Velku noc, vtedy si idem tie satky skusit a odkupit, tak uvidime co s toho bude...
4. mar 2008No ved ano, moj tie prve nevidel (tie co sa pacia mne), ale videl ma v inych a povedal mi, v ktorych sa mu pacim a podobne.. ono to aj tak bude prekvapenie, ved budem namalovana a vlasy budem mat spravene, plus zavoj, koruvka, vlasenky... A predsa, bude to uplne ina atmosfera ako pri skusani siat... Inak niet nad lepsieho kritika, ako chalan. vlastna skusenost...
4. mar 2008U nas sa redovy nerobi, nei je to v nasom kraji zauzivane, takze ja sa po zacepceni prezliekam do popolnocnych a drahy sa tiez prezlieka do neicoho... asi ina farba kosele, vidim to tak...
nad popolnocnymi satami zatial iba uvazujem ,ale este som nebola ziadne skusat a hladat. a ty ako..?
kto vam pozicia kroj?4. mar 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
Na svadobnu cestu nejdeme urcite, lebo Lilianka je chorucka a s nou bude problem niekam chodit, jedine ze nam to odporuci dr., comu by som sa ja potesila, ale to by boli skor hory a taaaak.