Svadba v Septembri 2008. Kedy začať s prípravami?
- Sponzor fóra
Ahojte, ale ste sa rozpisali. No ja vlecku nechcem, lebo saty s vleckou su na mna trosku dost tazke (kedze ja mam 46kg) a satky uz mm vybrate, budem mat zavoj a aj korunku a mozno ja vlasenky, sice som si ich uz kupila, ale teraz tak rozmyslam, ze korunka, zavoj a vlasenky spolu dokopy nejdu... Mozno tu korunku asi "vyhodim" zo zoznamu.
My s drahym spolu byvame uz vyse roka a mame spolu aj dcerku, ale ja si tiez enviem predstavit svadbu bez odcepcenia, mne osobne to fakt pride take "nekompletne"... A ludi budeme mat okolo 40...
No idem ja za Lilianku do nemocnice, tak sa tu ukazem zas vecer na chvilku, tak ahojte...23. feb 2008Ahojte babenky,takto pred týždnom som bola pred celou mojou rodinou požiadaná o ruku = september by to mal istit.So tu vo všetkom nováčik a tak zatial budem zrejme len čítať a hrabať sa v pošte.Je tu kopec dobrých vecí a je to super stránka.Zdravím všetky budúce septembrové nevestičôčky a želam všetko dobre.
23. feb 2008- Sponzor fóra
ahojte dievčatá...som tu u vás nová, konečne som sa rozhodla založiť aj ja album, je sice trošku malý, ale len som začala...
)) patrím medzi vás lebo moj den D bude 20.9.2008...ako ste na tom s prípravou? ja mám pomaličky všetko základné, od hudby, kameramana, šaty, fotografa, až po prstienky...konečne už došli..ako ste na tom vy?
23. feb 2008alikaa to so mnou kecas?si si mrkla albumik? si ma potesila..ano mame uz aj vygravirovane mena a datum, so nadherne a schovane,,...na fotocke vyzeraju tak inak trosku...ale skutocne su krasne a co satky pozdavaju sa ti.??moje su ale biele...oznamka nie...to ma casu...a co ty ako si ty na tom?
23. feb 2008ano tebe som to pisala emmilly, som zabudla doplnit
Saty mas krasne, len skoda, ze nemas fotku v bielom prevedeni, predsalen to inak potom posobi. Ty si si ich kupila, alebo budu pozicane? My sme na tom zatial tak, ze mame rezervovanu restauraciu a nic viac. Teraz sme s drahym kupili spolocny bytik a chceme sa venovat jeho zariadovaniu a zutulnovaniu, aby sme tam mohli co najskor byvat. A potom, snad o 2-3 mesiace, ked sa prestahujeme, chceme zacat so svadobnym osialom23. feb 2008no my 4.5 roka...tazke ako tazke...vies je doma kazde 3 tyz. na 1 tryzden, ale predtym to tak nebolo...bol malo doma, teraz je to lepsie, myslim ze sme si takto vzacnejsi,, mnohokrat sme sa vadili na tuto temu, vadilo mi to strasne, uz som to chcela aj ukoncit, ale potom to bolo este horsie, pocit bvyt uplne bez neho...sila zvyku, a myslim pretoze uz teraz sa zmienil, ked bol malo doma, zmenili im to tna tyzden v kuse, a myslim ze ked pridu deti zmeni urcite robotu, pretoze teraza sa mu tazko odchadaza a co potom? nechcem nanho tlacit musi si to uvedomit sam, a myslim ze uz aj uvedomuje...tak uviduime, robi to kvoli peniazkom...
23. feb 2008vidis, ani som si nevsimla ze mi blika IP
jeeej v bielom prevedeni sa mi zdaju este krajise
Si nenapisala ci si ich kupujes alebo len poziciavas. Zatial sa nad svadbou velmi nezamyslam, iba tu browsujem a zbieram info, teraz sa viac vytesujem z nasho spolocneho bytiku
obavy mam akurat z toho ci nahodou vtedy nejako neochorieme, alebo nebudu nas boliet zuby alebo co ja viem co vsetko sa moze stat. Ale celkovo zo svadby nemam obavy. Ty sa niecoho obavas?
23. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Áhojte, nám výzdobu urobí ten chlapík, čo nám bude variť... Teda vyzdobí stoly aj stoličky tak, ako sme si povedali... Ostatné už dorobíme sami... Na to sa už veľmi teším...