Svadba v Septembri 2008. Kedy začať s prípravami?
Aj bordova je pekna, ale prave aj s fialovou je to tazke. Zhanam stuhu a presne taky odtien ako by sme chceli nikde nemaju. V Ikei som si ale teraz nasla sviecky a su tam 3odtiene fialovej, tak aspon k jednej nieco najdem. Aj ja by som chcela oznamko sama vyrobit, ale nemam k tomu potrebne svestky.
18. mar 2008to je strašné s tými farbami.Práve pozerám,že máme rovnaký dátum svadby.Jupí,a na ktorú hodinu máte obrad?My máme na 14:45.
18. mar 2008- Sponzor fóra
No zatiaľ budeme u rodičov,hoci by sme veľmi chceli byť sami,no nejde to.No môj ocko je už na dôchodku a väčšinu času nieje doma,je na chalupe a mamka chodí do roboty.Máme veľký 3 izbový byt,takže jedna izba bude naša.Tak chceme vydržať kým skončím školu a to bude už budúci rok.Potom by som chcela začať pracovať.
18. mar 2008- Sponzor fóra
Ano pozerala som ho, tie kahanceky mam aj ja, to su tie 3odtiene, aj vazicky mam vo fialovej, ale tato kocka tam ma toho kopec, je to super, len kde vsetko pozhanat. Ale zasa to netrebe prehanat, na stoloch treba aj plac, predsa sa bude jest a pit
To je super ze takto spolu relaxujete, ja som sa prave vcera mojmu stazovala, ze skoro vsetko vybavujem len ja.18. mar 2008nakope a moc precackane. na druhej strane ja mam pristu k intermetu a on nie takze mne sa lahsie vybavuje. Ako hovori Jarousek (tak mu vzdy hovorim zo srandy) ja to viem s pusinkou, takze obvolavam, ked sa treba stretnut napr. s kameramanom tak ide samozrejme so mnu... a on to vie s rukami, okolo domu urobi vsetko co treba.
18. mar 2008ahoj andrema
vyzdobu si urob taku aka sa paci tebe...je to tvoja svadba, tak si spln svoje sny
fialova je krasna farba a uz ju tu mali niektore nevesty,cize to urcite nieje pohrebna farba
rodicia mozu povedat svoj nazor,to im nemozeme zakazat ale treba si urobi tak ako sa tebe paci a tvojmu drahemu
20. mar 2008
Oznamka si robíme sami,máme urobené 2 typy v albumíku,takže z nich si vyberieme.Naša svadba bude bielo bordová,takže dnes ideme pozrieť krásny bordový papier,lebo zatiaľ som nikde nevydela takú bordovú akú chcem ja.Dúfam,že to nebude problém.