Svadba v Septembri 2008. Kedy začať s prípravami?

23. máj 201011520
  • ale v Neveste vraj este dostane dvoje v aprili 🙂

• ved nevadi ked budu mat zarezervovane🙂 moznosti je vela a ja si rada prejdem aj viac salonov ako mam len naplanovane...v mia sposa ked som im pisala mail mi odpiali ze maju len dvoje siat v mojej velkosti ale ze este nejake dostanu

• hej skusala som ich..jedny biele a druhe kremove..s st.Valentino mi napisali,ze maju asi 6 na mna..ale nebola som tam

• Sponzor fóra
  • a pojdes ci nepojdes tam? no a teda zatial si si nikde nevybrala?

• este nie...ale do Valent.asi nie..mam nejake tipy,ale nic iste...ani tie v El neboli zle...hoci mi tam boli dobre jedine.. 🙂

• no sak uvidime ako to napokon s nami a satmi dopadne 😃

• ozaj a v Pezinku si skusala??..tiez tam mali par kuskov...myslim v Pluse...

• musim koncit ,net mam len do polnoci,nech neskrachujem a hlavne nech rano vstanem...ahojky..

• ja som nikde okrem veltrhu nebola.aj tam len tak ze nasilu nasilu🙂))) aj ked potom som bola rada ze som vyskusala....
    ale mam na plane ist aj do plusu🙂 a asik aj do kulturneho domu

• Ahojte baby, pripajam sa k Vam septembrovkam 🙂 My este zhaname hudbu, uz som obvolala ale 20kapial a vsetci maju obsadene. Takze ale uz mam konecne jednu skupinu, len sa s nimi treba este stretnut. Inak, lacne a pekne saty maju na Myjave - salon Betty. Sice nemam saty odtial ale mozem odporucit.

• anaxamon:v pluse vacsi vyber..v kulturaku asi len jedny s vyzerala som hrozne 🙂

• Dnes je tu nejaky velky klud??..september straca fanusikov?? 😞

• to nie, urcite nestraca🙂 ja som tu bola cely vecer, sak tak ako skoro vzdy🙂 ale riesila som si tu okrem ineho oznamko🙂 a teraz uz idem hajat.. 😵

• dobru noc🙂)

• ..oznamka este neriesim..to ma cas..snad 🙂 ale asi skomolime nieco sami 🙂

• Sponzor fóra
  • dobre ranko, tak vcera som oznamka mala aj semka vycapene ale potom som ich smaozrejme stiahla, kedze este nie su uplne stopercnetne. Ja ich riesim spolu so svojou kamoskou a aj fotografkou, teda ona ich vyraba a ja jej ich len odobrujem🙂, dobra to dusa...takze tiez v podstate to bude samovyroba 😃

• ja samovyrobu radsej neskusam, niekde objednam, este som sa tym nejako nezaoberala, ale asi by som uz mala ze? 😉

• anaxamon:skoda,ze si ich uz stiahla,citala som temu,vraj bolu smutne? 🙂

• woman ak budes vecer online, mozem ich opat nahodit na chvilku..no mam dve moje sukromne favoritky a maju ciern epozadie a na nich su biele lalie a text..ale kazdy mi hovori ze su ako smutocne... 😬

• ok..ak sa mi podari..urcite budem...zalezi,kolko budem v praci..skor ako o 20:00-21:00 urcite nie..

• no ked budes napis mi IP a ja ich vycapim potom🙂

• ok 🙂

• ahojte..........ako pokracujete??? Mala som tu maminu na dovolenke....tak nebolo casu, ohladom priprav nic nove....a stale sa mi nechce!!!!

• halooo..septembrovky..rozprchli ste sa do inych tem?? 😞
    anaxamon,ako pokracuju oznamka??..a ostat.pripravy??

• awojky septembrovky, no hej trochu som s apresunula inakam, poriesit nejake nedorozumenia a pod. admin povinnosti 😐
    ale inak vsetko oka, az na to ze sa mi pod nasom vyhdoil nejaky sprosty herpesolisaj ci co to je 😃

• Ahojte septembrove nevesty 😉
    co uz mate zajednane a co nie?

• My máme sálu,kostol,DJ,kameramana,moje šaty,teraz vyrábame oznamka a krabičky pre hodtí,máme vybratý kroj a už asi nič a vy čo mate?

• Ahoj Topa,my podobne, mame kameramana, fotografa, salu, saty,aj vyzdobu uz hromadim, oblek este nemame, oznamka si asi objedname a uz by sme mali aj obrucky pozerat.

• no my nemusíme robiť výzdobu sály,to už máme v cene,takže aspoň niečo odpadá,akurát som domov kúpila servítky,keď prídu hostia.A obrúčjky sme si boli pozerať,ale ešte je trošku času.My chceme kombinované zlato.

• Mne by tiez urobili vyzdobu ale nie v takej farbe ako by som ja chcela, tak si nakupim vsetko sama, budeme mat fialkovu svadbu 🙂
    Tiez myslim ze na obrucky je este cas, netrebe si ich rezervovat ako napr.kameramana. Pravdepodobne si dame biele zlato. Oznamka vyrabate sami doma?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov