Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@tinkylinky tak sis měla dát ještě flašku vína - když už, tak už....
A dala sis aspoň Triple Hopper?
26. feb 2012- Sponzor fóra
@9ka áno je to z ovocia, ale neviem či si si všimla ale na stránke Broninej je napísané, že sa môže výživa v 2 fáze rebarborová .. tak zato ma to napadlo
26. feb 2012Tak to jsem si nevšimla, jen vím, že samotná rebarbora je tak kyselá, že když z ní něco peču, tak se tam musí navalit asi tuna cukru... Ve většině těch přesnídávek jsou jablka - já to kupuju dětem, v dm mají taky bez cukru, ale moc bych to neriskovala... snad že by rebarbora se sladidlem?
27. feb 2012@9ka ja som si to minule tak všimla hlavne keď mi kamarátka povedala, že ona normálne konzumuje tú výživu a chudne aj tak ( no nevadí tak raz som zhrešila
aj to musí byť)... hej rebarboru asi uvaríš so sladidlom, ale tam by toho vážne muselo ísť veľa ..
http://www.dukanovadieta.com/products/rebarborova-vyziva-2-a-3-faza1/ skús to pozrieť... keď teda sa môže táto výživa, tak by sa asi mohla aj jablková .. no dilema
27. feb 2012@pitynka je to tak - v knize je rebarbora v povolené zelenině... To si můžeš udělat i piškotový koláč (recept na těsto z tiramisu) s rebarborou a pokydat bílým jogurtem, to by mohlo být dobré....
27. feb 2012@pitynka Ahoj ako pise 9ka ...rebarbora je zelenina a jablko je ovocie a to sa moze az v 3tej faze
27. feb 2012@niobe63 Ahoj ano mozu sa ale len take co su zavarane so sladidlom...daju sa kupit dia
27. feb 2012@9ka vidíš to hovorím .. len potom mi nejde do súvisu prečo sa iné nemôže . no nevadí, asi si kúpim tú rebarboru a skúsim si urobiť tiramisu s rebarborou
dobrý nápad si mi vnukla ..
27. feb 2012@ncora aha tak .. vôbec ma nenapadlo že sa rebarbora radí k zelenine .. ale ďakujem za radu ..
27. feb 2012@pitynka ..mě taky právě nenapadlo, že je to zelenina... ale třeba meloun je zelenina, ale tady je řazen do ovoce..
to je nespravedlivé...
27. feb 2012@9ka to som si tiež všimla .. niektoré veci sú mi dosť nejasné ... inak okrem tiramisu si zvykneš ešte piecť nejaký zákusok? mne už dochádzajú nápady
27. feb 2012- Sponzor fóra
@pitynka ja si sem tam dam tiez jablkovu vyzivu bez cukru doma robenu a za necely mesiac co drzim dukana som dala aj tak 3 kg dolu, podla mna pri zhadzovani kil vela zalezi aj od prijmu kalorii
27. feb 2012@pitynka už nic jiného nepeču - stačí to tiramisu. Děti se mi pak ptají kdy upeču něco taky pro ně....
Já si sice nedávám výživu, ale mám jiné drobné prohřešky...27. feb 2012@9ka ale veď tiramisu je fajn .. a inak aj ten goji zákusok je výborný
.. ja som iné prehrešky zatiaľ nemala a to som zjedla iba polovicu .. ale hrozne ťažko ide dolu to 1 kilo ale aj tak si počkám ešte ..
28. feb 2012@ljohny občasné prehrešky sa stávajú .. a myslím si, že tá výživa je vždy lepšia ako keby si dám trebárs krémeš
.. a samozrejme do určitej miery záleží na kalóriách .. ja chcem dať už len kilo dolu ale nejde to a nejde
28. feb 2012@pitynka zkus tu Dukanovu zázračnou polívku - je to ta tukožroutská. Já po ní vždycky nejdřív kilo přiberu a pak 2 shodím, takže funguje. Sice ne hned, ale ve finále je to výhra...
28. feb 2012@9ka vyskúšam ju .. a to ju mám potom jesť celý deň??? musím nájsť recept.. nemáš ho náhodou uložený?
28. feb 2012@pitynka sa mas ja este 10
a co je to za polievku? kde najdem recept?
28. feb 2012to vygoogluješ - tukožravá polievka. Já už to dělám tak nějak po paměti - a dle momentálních zásob v lednici...
Nemusíš to jíst celý den (můžeš k tomu ostatní jídlo dle DD), ale asi Ti nic jiného nezbyde - je toho hodně...Já dělám jen poloviční množství. A je dobré si do ní na talíři přidat pár lžic bílého jogurtu, popř. lehce posypat parmazánem.
28. feb 2012např. zde v češtině: http://recepty.vareni.cz/tukozroutska-polevka/
připomínám: poloviční množství! jinak se to ani nevejde do hrnce...
já to vše najednou nakrájím do tlakáče a půl hod vařím.
A nemixovat - aby tělo mělo práci s trávením a spalovalo...28. feb 2012@ljohny už sem 9ka dala recept.. vyskúšam ho možno to pôjde.. asi 3 týždne ani deko nešlo dolu ..
28. feb 2012@9ka to vyskúšam teda.. len od zajtra mám 3 bielkovinové dni .. ako striedaš dni?? a ďakujem ..
28. feb 2012@9ka no teraz vidím koľko toho tam ide .. a dosť mrkvi .. veď tá sa nemá v obmedzenom množstve? či táto polievka je výnimka? - a môže sa ale len v BZ dni však?
28. feb 2012@pitynka ano, v BZ dni a mrkev se může, ale ne při každém jídle - jak píše v knize. Ale v tom receptu je jí tolik i v nějaké té jeho knize, takže asi je to v pořádku.
Já střídám taky 3 a 3, měla jsem 2 a 2. Je fakt, že ty 3 dny jsou dlouho - ne na ty bílkoviny, ale na tu zeleninu - jsem strašně nafouklá,takže ten 3. den už té zeleniny stejně moc nejím... Takže zvažuju se vrátit na ty 2/2...
28. feb 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ja som vcera totalne porusila vsetko na com som si zakladala
obed v burger king potom hrosik happy hippo a nakoniec o polnoci hranolky